Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zkouška věrnosti, která se promění v noční můru. Komorní mysteriózní drama představuje Catherine a Davida, na první pohled perfektní pár; ona je lékařka, on profesor. Šťastná dvojice, která má talentovaného dospívajícího chlapce Michaela, vede zdánlivě idylický život. Ale když David zmešká let a synovu narozeninovou oslavu, Catherininy dlouho hlodající pochybnosti vyjdou na povrch. S podezřením na nevěru se rozhodne, že najme profesionálku jménem Chloe, aby svedla jejího manžela. Catherine začne postupně usměrňovat střetnutí milenky a Davida, přičemž Chloe má za úkol podávat zprávy – popisy jsou ale čím dál tím živější a schůzky čím dál tím častější… (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (276)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ neviem čo si o tomto filme myslieť. Herci chodia len sem tam bez výraznejšieho hrania. Julianne Moore mi príde ako žiarlivá manželka, ktorá chodí len sem tam a občas ju z dumania, či je manžel neverný alebo nie je, vyruší plná čakáreň pacientok. Liam Neeson sa nejako viac neprejavil, takže nemôžem súdiť. A o Amande Seyfried stále neviem čo si myslieť. Už som ju v pár filmoch videl, ale stále jej nemôžem nejako prísť na chuť. Toto okaté dievča s veľkými perami mi ako príliš dobrá herečka zatiaľ nepríde. Správanie Chloe som celkovo nepochopil. Chloe balansuje niekde medzi nevydarenou drámou a slabým thrillerom. Variácie na tému kríza stredného veku, ktorá asi najviac zaujme práve túto vekovú skupinu. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Film natočil Atom, v hlavních rolích se objevil výbojný Proton Liam Neeson a neutrálně z toho vychází vcelku pěkná (na plakátu hezčí), i když v tomhle filmu neskutečně sviňská Amanda Seyfried. Atom to ale nijak průbojný není. Film je vcelku nesmysl, na plátně se dějou blbosti a Liam Neeson už není takový bůh, jako jsem si ho v 96ti hodinách vysnil. On je dědek krapet akčnější a takovýhle role se k němu nehodí. ()

Reklama

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Velmi hluboké sugestivní dílo, které ve mě vyvolalo silné emoce. Skvělí herci, obzvlášť Julianne Moore se mi dost líbila, Amanda Seyfried sice působila občas nepřesvědčivě, ale to je fuk. Pro mě je tento snímek něčím, co má působivou emocionální myšlenku a ta hudba? dokud se nenaučím celý soundtrack na kytaru, tak nemám právo natáhnou brka. 85% ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně plný počet bodů. Líbilo se mi jak to vše bylo propojené.Z(většinou) "hodné holky" Amandy Seyfried se vyklubala pěkná potvora ale zahrála ji famózně, že jsem ji to dokonce věřila. Moc se mi líbil začátek kdy říká, že vyprávění bylo vždy její silnou stránkou a potom si vlastně celý film vymýšlela příběh. A nesmím zapomenout pochválit Julianne Moore a Liama Neesona(a ve vedlejších rolích také Maxe Thieriota a Ninu Dobrev). Hudba, která zazněla film krásně dokreslila takže já tomu nemám absolutně co vytknout. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Julianne Moore v další ze svých rolí pomatených dámiček z vyšší společnosti. KOUSEK DĚJE Tentokrát překonává krizi manželskou, středního věku a patrně i sexuální orientace za pomoci překrásné prostitutky. Film se melodramaticky vleče, Moore odhaluje své temné stránky nechutné šmíračky a potlačené sexuální touhy, jenomže to zajiskří jen občas, většinou je tempo příliš utahané - a najednou, ke konci, se film zvrhne do psychopatického thrilleru, který působí leda tak úsměvně. Úplný závěr už je jen zoufalá snaha dodat snímku rádobyhluboký rozměr vztahové tragédie. Škoda v téhle dějově nezvládnuté motanici Liama Neesona. /18. 4. 13./ ()

Galerie (66)

Zajímavosti (10)

  • Ještě před uvedením do kin film vydělal na svůj rozpočet, a to díky mezinárodnímu předprodeji. (D3VIL)

Reklama

Reklama