Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zkouška věrnosti, která se promění v noční můru. Komorní mysteriózní drama představuje Catherine a Davida, na první pohled perfektní pár; ona je lékařka, on profesor. Šťastná dvojice, která má talentovaného dospívajícího chlapce Michaela, vede zdánlivě idylický život. Ale když David zmešká let a synovu narozeninovou oslavu, Catherininy dlouho hlodající pochybnosti vyjdou na povrch. S podezřením na nevěru se rozhodne, že najme profesionálku jménem Chloe, aby svedla jejího manžela. Catherine začne postupně usměrňovat střetnutí milenky a Davida, přičemž Chloe má za úkol podávat zprávy – popisy jsou ale čím dál tím živější a schůzky čím dál tím častější… (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (276)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle opravdu nic extra neni. Nekolikrat jiz videnej pribeh o podezreni s nevery a najmuti zensky, ktera ma manzela svest. Vetsinu casu se tak Neeson tvari jak sympatak a bali kazdou zenskou na potkani, Moore se neustale trapi a vypada uz fakt silne jete a Seyfried se tvari sexy. Ke konci se sice Atom pokusil o nekolik zvratu, ale ty se vcelku lehce dali cekat. Nastesti ale i kdyz film neprinasi nic extra, ani neni vylozene spatnej. Docela solidne natoceny, dej nikde nedrhne a herci hrajou slusne. Takze lepsi 3*. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Chlamýdie na toho, kdo tuto rádoby psychologicko-erotickou frašku označil jako Thriller. Je to přece naprosto jasný Horror! Celou dobu jsem se strašně bál ........, že usnu. Každou chvíli mě dokonale vyděsily ........ kozy padesátileté paní Moorové. V jednom kuse mě jímala hrůza ........, že se unudím xmrti! Od začátku mě poléval studený pot, ........... že to bude o ničem a skončí to naprosto úděsně. Mrazilo mě v zádech z té........ mimořádně odpudivé neherecké blondýny, která snad dostala příležitost vedle standardně vynikajícího pana Neesona protože: a) Skvěle kouří b) Je dcerou producenta c) Je dcerou producenta a skvěle kouří. V noci mě teď pravidelně budí ze spaní představa ........, že by mi manželka pořídila děvku na pokusy při každém podezření z nevěry. To by mi ty profesionálky totálně sjely dezén na mém Egu. ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Co mě k tomuto filmu přivedlo? Amanda Seyfried (už nevím, v čem jsem ji viděl, ale byla prostě kus) a pak Julianne Moore, kterou mám moc rád. Děj byl poutavý a ještě jednou poutavý, pozornost jsem neztratil ani na chvíli, drama+thriller nepatří do žánrů, které vyhledávám, ale tohle se mi líbilo - vlastně je to jeden z filmů, který vás při sledování pohltí a po skončení zachová velký dojem. Mimochodem Chloino vyprávění je slušně vzrušující. 80% Ještě přidám SPOILER: konec mě překvapil, jako by film uťali, ale po chvilce přemýšlení jsem za něj rád a vlastně byl taky hodně povedený; bylo by jen na škodu vše dál uměle nastavovat a rozmazávat. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Připomíná to ty erotické videothrillery z první půlky 90. let jako OPOVRŽENÁ ŽENA, kde ženská svádí všechny členy rodiny, akorát se to obsadilo áčkovými herci a Moore a Seyfried opakovaně ukáží kozy a dokonce si střihnou lesbický sex. Bohužel tomu chybí větší tah na bránu a finále je vysloveně bezradné. Doufám, že všechny divačky z filmu jasně pochopily, že mají se svými manžely o svých problémech a podezřeních mluvit a ne si najímat psychicky labilní prostitutky, aby testovaly manželovu věrnost. ()

Reesam 

všechny recenze uživatele

Když opomenu fakt, že film, který se v původním jazyce jmenuje Chloe, podle hlavní hrdinky, a v překladu (ano, naše oblíbené překlady do češtiny) tento film známe pod názvem Pokušení, tak jsem byla příjemně překvapená. Podle hodnocení a i podle toho, že jsem o filmu nikdy neslyšela, jsem si myslela, že film bude katastrofa. Ale! Amanda byla opět a "nečekaně" skvělá. Je prostě tvárná a zahraje leccos, dává city najevo a je vážně nadaná a především nádherná. J. Moore také skvělá, její herecký výkon mě dostal do kolen. Co mě zklamalo, byl závěr. A tím film u mě klesl, zhoupl se až na lehký nadprůměr. Čekala jsem víc, něco, co by všem vyrazilo dech, ale nedočkala jsem se. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (10)

  • Natáčení trvalo 37 dní a probíhalo v Torontu. (Chloe..)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno