Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zkouška věrnosti, která se promění v noční můru. Komorní mysteriózní drama představuje Catherine a Davida, na první pohled perfektní pár; ona je lékařka, on profesor. Šťastná dvojice, která má talentovaného dospívajícího chlapce Michaela, vede zdánlivě idylický život. Ale když David zmešká let a synovu narozeninovou oslavu, Catherininy dlouho hlodající pochybnosti vyjdou na povrch. S podezřením na nevěru se rozhodne, že najme profesionálku jménem Chloe, aby svedla jejího manžela. Catherine začne postupně usměrňovat střetnutí milenky a Davida, přičemž Chloe má za úkol podávat zprávy – popisy jsou ale čím dál tím živější a schůzky čím dál tím častější… (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (276)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Co je tady u všech bohů mysteriózního? Prostě manželce, která trpí komplexem méněcennosti, rupne v bedně a celkem snadno sebe sama přesvědčí, že jí manžel podvádí. Nakonec nebylo by se co divit. Najme šlápotu, aby manžela svedla a dokázala si tak, že je její starej opravdu proutník. Jenže z nepochopitelných důvodů rupne v bedně i šlapce a začne se chovat naprosto iracionálně. Zápletka plave na vodě. SPOILERY: Snad každý, kdo podezírá osobou blízkou z nevěry, žádá nějaký ten důkaz čili fotku, nebo aspoň nahrávku. Ne tak pološílená Catherine, která se nechá lakovat od, na první pohled nedůvěryhodné, děvky. Stejně tak je velice nepravděpodobné, že se dotyčná sociální pracovnice zabouchne do ženské v přechodové fázi, která vypadá jako kdyby procházela detoxem. Tahle hloupost je ještě podpořená tím, že to mezi nehrající Amandou Seyfried a přehrávající Julianne Moore vůbec nefungovalo. Na hrbu to tak nesl sám samotinký Neeson, který toho ovšem ve vedlejší roli příliš mnoho nesvedl. Za dobu, než se šlapka projevila, dávám 30 %. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Ac se reziser jmenuje Atom, fyzika mu moc nejde :) Nebo jake kolik pocitani, protoze tady to cele prekalkulovat. Jooo, obsazeni se mu povedlo, jak Amanda tak Julianne jsou sexy girls a Liam je sympaťák. Ale ty dialogy, ty scénky, ten průběh je od normáního života vzálen na smětelné míle daleko. Čím vic filmu vzníká, tím víc upouštějí od reality a spadají do nahoněných blábolů. Komorní, to ano, ale zbytečně pomalé temo. ()

Reklama

Lum3n 

všechny recenze uživatele

Slušný thriller. Julliane i Amanda vynikající, Liam Neeson hraje svůj (vysoký) standart. Bohužel film jde jen po povrchu a nedaří se mu vybudovat takovou atmosféru jako měl v traileru. A ten závěr mohl být také míň béčkový, ale jak jsem řekl, pořád se jedná ve svém žánru o lehký nadprůměr, ale potenciál byl větší. 70% ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Padesátiletá gynekoložka Julianne Moore (se skrytými lesbickými sklony) má krizi středního věku a se starym, Liamem Neesonem, už moc nekopolujou - podezřívá ho, že místo ní klátí svoje studentky. Tak si najme profi barbie stětku (kterou náhodou potká hajzlech, a ta štětka je shodou okolností latentní lesba, která má city a zamiluje se do ní!) se rty havajského domorodce, aby manžela svedla, preblafla, vobtáhla. Hroznej erotickej doják, při kterym se mi kupovivu ani jednou nepostavil a s nedočkavostí jsem vydržel až do úplného roztomilého happy-endu, kdy je vše odpuštěno, jako by se nic nestalo. Prostě něco pro ženský. ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Nadherna mozaika vsetkych moznych emocii partnerskeho vztahu, ktory sa dostal do slepej ulicky. Kazdy z nas uz asi niekedy zazil tu paranoju, preco prisiel/prisla neskoro, s kym si smskuje, partner sa mi nevenuje, odlucili sme sa, sexualny zivot je na bode mrazu... Pridajte si k tomu este syna, ktory vas prehliada, kriza stredneho veku je na svete a cervik nedovery vo vas zacne hlodat viac, ako by bolo zdrave. A ked na scenu vstupi Amanda Seyfried ako Chloe, spusti sa lavina pohromy, ktora moze znicit vsetko, co je vam drahe... Perfektne natocena komorna drama o osudoch jednej rodiny, o znicujucej posadnutosti, ale aj o laske, ktora prekona vsetky prekazky... Nemam co dodat, herecke vykony su famozne, Julianne Moore je proste pani herecka a tato rola jej sadla ako uliata. Hudba skvelo doplnala cely dej a nesmierne sa mi pacilo pomale tempo celeho filmu, ktory nakoniec vygradoval do sekvencie, pri ktorej sa mi jezili vsetky chlpy na tele. PS: Taky dom raz chcem. A chcem v nom aj Amandine vlasy, oci a vlastne ju celu :D PS2:Raised by Swans - ak by to niekoho zaujimalo, je kapela, ktora je vo filme spominana a postarala sa o niektore skvele songy. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (10)

  • Natáčení trvalo 37 dní a probíhalo v Torontu. (Chloe..)

Reklama

Reklama