Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zkouška věrnosti, která se promění v noční můru. Komorní mysteriózní drama představuje Catherine a Davida, na první pohled perfektní pár; ona je lékařka, on profesor. Šťastná dvojice, která má talentovaného dospívajícího chlapce Michaela, vede zdánlivě idylický život. Ale když David zmešká let a synovu narozeninovou oslavu, Catherininy dlouho hlodající pochybnosti vyjdou na povrch. S podezřením na nevěru se rozhodne, že najme profesionálku jménem Chloe, aby svedla jejího manžela. Catherine začne postupně usměrňovat střetnutí milenky a Davida, přičemž Chloe má za úkol podávat zprávy – popisy jsou ale čím dál tím živější a schůzky čím dál tím častější… (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (276)

Beagle 

všechny recenze uživatele

Na Chloe jsem se těšila (trailer jsem viděla asi desetkrát) a je to vynikající film, skvěle obsazený (největší kus práce odvádí skvělá Julianne Moore, Amandě stačí jen zamrkat a má hotovo...:), ale superlativy končí u velkého finále, které vypadá jako scénáristova (v tomto případě scénáristky) útěk z rohu, kam ho příběh dohnal. Ale tahle historie už od začátku spěla k něčímu neštěstí...P.S: Francouzskou inspiraci Nathalie jsem neviděla./ Doufám, že Chloe dorazí u nás alespoň na DVD, zaslouží si to. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Příběh je to výborný, postavy jsou skvěle napsané a hlavně výborně zahrané( výborná Amanda Seyfried). Přesto mě to ale neoslovilo tak, jak jsem čekal. Emocionálně mi to totiž přišlo dosti ploché a i přesto, že některé scény byly vážně strhující, tak jsem se filmu ani postavám přes veškerou snahu nedostal pod kůži. Navíc to nijak zvlášť, ani přes svojí krátkou stopáž, neuteče a chvilkama už jsem docela nudil. I tak tomu ale jisté kvality neodpírám a Egoyan se Pravd nebo lží hodně zlepšil. Jenom se mi to holt netrefilo do noty.70% ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Prostitutka-provokatér v nájmu podezřívavé manželky, aneb je čas zakleknout na/před Liama Neesona.. Egoyan na téma partnerské (ne)důvěry jen lehce klouže po povrchu vztahové frustrace, aby pak na béčkovém konci hodil brutální záda. Všechno bylo už dopředu jasné, teda kromě jedné věci. Proč měla Julianne Moore při nahých scénách nalepené na prsou ty červené špunty do vany? ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Velmi hluboké sugestivní dílo, které ve mě vyvolalo silné emoce. Skvělí herci, obzvlášť Julianne Moore se mi dost líbila, Amanda Seyfried sice působila občas nepřesvědčivě, ale to je fuk. Pro mě je tento snímek něčím, co má působivou emocionální myšlenku a ta hudba? dokud se nenaučím celý soundtrack na kytaru, tak nemám právo natáhnou brka. 85% ()

golfoxovox1 

všechny recenze uživatele

Zaujal mě docela úsměvný (a především naivně přiblblý) nápad testování věrnosti... Takové doporučeníhodné :D Celkově byl film dost ujetý a v motivacích Catherine i Chloe jsem se dost ztrácel, nevím, která z nich byla ta víc nevyrovnaná. Závěr nenápaditý, myslím, že se s poměrně zajímavého námětu dalo vykřesat víc... ()

Galerie (66)

Zajímavosti (10)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno