Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zkouška věrnosti, která se promění v noční můru. Komorní mysteriózní drama představuje Catherine a Davida, na první pohled perfektní pár; ona je lékařka, on profesor. Šťastná dvojice, která má talentovaného dospívajícího chlapce Michaela, vede zdánlivě idylický život. Ale když David zmešká let a synovu narozeninovou oslavu, Catherininy dlouho hlodající pochybnosti vyjdou na povrch. S podezřením na nevěru se rozhodne, že najme profesionálku jménem Chloe, aby svedla jejího manžela. Catherine začne postupně usměrňovat střetnutí milenky a Davida, přičemž Chloe má za úkol podávat zprávy – popisy jsou ale čím dál tím živější a schůzky čím dál tím častější… (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (276)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Tak trochu lhostejné..no,řekněme "drama"o tak trochu narušené Amandě Seyfried,která udělá pěkný bordel v jedné rodině.Není to tak dobré a strhující,jak by mohlo být,což je škoda.Celé je to vlastně o erotickém napětí,které panuje mezi Amandou a Julianne.Mám z toho zvláštní pocit.Vlastně to na mě ani nijak nezapůsobilo,ale že by se mi to vyloženě nelíbilo se taky říct nedá.Zkrátka průměr. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Skoro to i nějakou dobu vypadá, že se snímek snaží něco říct, ať už o člověku, nebo o společnosti, ale nakonec to dopadne tak, že neřekne nic a skoro to sklouzne k levnému thrilleru jen proto, aby to bylo divácky trochu zajímavější. Je smutné, že si člověk asi nejvíc bude pamatovat prsa obou hlavních představitelek. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Příběh je to výborný, postavy jsou skvěle napsané a hlavně výborně zahrané( výborná Amanda Seyfried). Přesto mě to ale neoslovilo tak, jak jsem čekal. Emocionálně mi to totiž přišlo dosti ploché a i přesto, že některé scény byly vážně strhující, tak jsem se filmu ani postavám přes veškerou snahu nedostal pod kůži. Navíc to nijak zvlášť, ani přes svojí krátkou stopáž, neuteče a chvilkama už jsem docela nudil. I tak tomu ale jisté kvality neodpírám a Egoyan se Pravd nebo lží hodně zlepšil. Jenom se mi to holt netrefilo do noty.70% ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Atom Egoyan patřil dlouhodobě k severoamerickým tvůrcům, kteří tvořili protiváhu komerčním trendům velkých hollywoodských studií. Byl zkrátka intimnější, komornější, ne vždy skvělý a bezchybný, ale obvykle jiný než výrobci blockbusterů a komerčních trháků. Kdybych neznal jméno režiséra, neuhodl bych, že stojí za tímhle projektem. Napodobuje to šablony mainstreamové žánrové produkce, což bych Egoyanovi odpustil, ale nemůžu mu prominout mizernou psychologii jeho postav, motivace stojí na vodě, s výjimkou Davida se všichni chovají jako pacienti psychiatrického ústavu. A ten přepálený konec dílo zkázy završuje. Krize středního věku a mapování své sexuální identity se dá natočit mnohem civilnějším způsobem a Egoyan nejspíš podlehl tlaku producentů. Celkový dojem: 45 %, především za silnou hereckou sestavu a taky tak trochu za předchozí Egoyanovy zásluhy. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $14miliónovTržby USA $3,075,255Tržby Celosvetovo $11,702,642║ Dobrá práca, dobre vystavený thriller, kde je jediná vada a to Julianne Moore, tá vypadá už ked tak na starú babku, strašne je obstarnutá, človek potom aj verí príbehu že ju jej muž(Liam Neeson) podvádza. Amanda Seyfried opäť prekríva svojím pôvabom aj menšie neduhy príbehu. /65%/ ()

Galerie (66)

Zajímavosti (10)

Reklama

Reklama