Reklama

Reklama

Trosečník

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2006, 14x54 min

Obsahy(1)

Soutěž TV PRIMA s moderátorem Markem Vašutem. Šestnáct odvážných trosečníků svádí boj se sebou, svými protihráči a s přírodou celý jeden měsíc na opuštěném ostrově. Tato reality show se natáčela 50 km od Panamy v souostroví v Tichém oceánu. Ostrovy jsou obydleny divokými zvířaty a spoustou druhů hmyzu. Prostředí je velkým testem pro psychické a fyzické možnosti soutěžících. Výherce získá 5 000 000 Kč. (duklak2)

(více)

Recenze (96)

leopoldina odpad!

všechny recenze uživatele

My prostě na to nemáme. Do všech soutěží cpeme nesympatické soutěžící, kteří neumí ani chytit žábu a ukazují, jaký by člověk být neměl. Nevím, proč televize nabízí českému divákovi takový odpad. Neviděla jsem všechny díly, jelikož jsem se vydržela dívat na bandu divných a nezáživných lidí pouze jeden díl. Radši si dejte americkou verzi, kde zažijete opravdovou zábavu. ()

agent_barton odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tento počin evidentně televizi Prima nevyšel podle představ (upoutávky před začátkem vysílání byly asi tím nejlepším co tato verze mohla nabídnout). A dokonce se jí i povedlo původní značku znesvětit. Pokud by tuto trapnou parodii na survivora (jinak se to snad ani nedá nazvat) viděli američtí producenti v čele s Jeffem Probstem, nedivil bych se, kdyby na Primu podali žalobu. ()

Reklama

Nettrass 

všechny recenze uživatele

Paradoxně jsem tenhle pořad viděl dřív, než originál, proto hodnotím poměrně vysoko. Dnes když odkoukávám 29. sérii musím konstatovat, že je to proti Survivoru opravdu zoufalství. Vašut se snaží zoufale kopírovat Probsta, ale na rozdíl od něj se snaží zviditelnit především sám sebe, nikoliv soutěžící. Soutěžící jsou nezajímavý protekční odvar a ve všem ostatním je vidět zoufalý nedostatek peněz. ()

RedDuck 

všechny recenze uživatele

Trosečník s Vašutem mě v základu nijak nepohoršoval. Dokonce mě zezačátku i bavil. Průšvih podle mě byli soutěžící a jejich podmínky. I když se nadávalo na nedostatek spánku či déšt, nebylo toho moc z žití na ostrovech ukázáno. No a druhá věc, tenhle pořad bohužel vůbec nebyl o výdrži nebo inteligenci...je pouze o intrikách. Vyřazování nejsilnějších hráčů v polovině hry vedlo k tomu že v druhá polovina hry byla už pouze o souboji manažerů a manažerek co stěží umí na špejli opéct špekáček. Logické právo silnějšího je přehlušeno ženskou aliancí která eliminuje všechny schopné a férové jedince. Martin a Lukáš co udělali maximum pro to aby jejich tým vyhrál jsou pro mě vítězové. V tom, že vyhrát může jen bezcharakterní a neschopný jedinec vidím základní fail této soutěže, je jedno jaké verze. Tady si to aspoň slabší tým řádně vyžral, v Americe se při problému svévolně michají kmeny. Kdo chce vidět nejhorší případ, nechť shlédne první dva díly americké Panamy. ()

wosho odpad!

všechny recenze uživatele

No když jsou blbí amíci, tak musíme být i my. Proč prima do něčeho takého šla? Jo, odpověď znám-pro prachy. Proto tam taky lezl Vašut (snad si konečně vydělá dost na nové tupé) a i ti vyvolení, pardon, trosečníci. Ale proč, když už to ta zhovadilá prima udělala, proč si s tím nepohrála a těm blbečků to pořádně neosolila a divák by se hned bavil? Představa, že kočičce z Prahy poleze po nohách souložící tarantule a nad její hlavou na větvy onanuje šimpanz a zasere její nedávno umytý hlavy semenem je fakt zabavná. Ale nic takého se zde nevyskituje. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (6)

  • TV Prima, která pořad vysílala, nebyla schopna zajistit natáčení přes noc, a tak se všichni trosečníci hádali a domlouvali na taktikách právě v noci. Divák se o nich neměl šanci dozvědět. [Zdroj: survivorweb.cz] (mentos.)
  • Do pořadu se hlásilo více než 6 800 zájemců, ze kterých se vybralo 16 soutěžících. (Grimaldi)

Reklama

Reklama