Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři úhly pohledu na jedno téma, tři strany diskutujících, tři čtvrtě hodiny živého vysílání. Neřešíme problémy politiků, ale témata, která působí starosti občanům a řešíme je přímo s nimi!
Na každé ze tří stran trojúhelníkového studia, v němž povede moderátorka debatu, jsou připraveni zastánci různých názorů na vybrané aktuální téma: dvě dvojice odborníků a tři občané. Nejde o to, aby se jeden host dostal do pozice "otloukánka", na kterého by útočili ostatní, každý bude mít šanci říct svůj názor na daný problém a obhájit ho. Navíc si všichni diskutující do studia mohou přivést své stoupence. Publikum tak bude dotvářet atmosféru živé debaty. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Leno

Leno (hodnocení, recenze)

Je niekde aj zoznam divákov ( ktorí dostali slovo ) ? 

honajz

honajz (hodnocení, recenze)

K dílu ze 13. 5. 2021: Tenhle díl byl neskutečný odpad. Řvát někomu z metru do obličeje, to považuje paní Jílková za moderátorskou profesionalitu? Nenechat protistranu domluvit, ba ani začít mluvit, to také není o vyváženosti. A jaký je rozdíl mezi argumenty "homosexuálové mají pedofilní sklony“ a „katoličtí kněží mají pedofilní sklony“? Přitom o tom prvním tvrzení se nesmělo ani pípnout, to druhé se bralo jako dogma. Podle psychologů jsou nejvíc zneužívány děti ve školách a na táborech - to paní Jílkové nevadí? A potom to tvrzení, že heterosexuální páry se hádají, děti bijí  apod., ale u homosexuálních párů budou mít děti ráj - takovou propagandu naposled používali komunisté ohledně zabírání soukromých polí a vzniku JZD. Slovy Nero Wolfa: „Fuj!“

Hanzek

Hanzek (hodnocení, recenze)

Po letech jsem si pustil pár dílů po sobě, většinou mne osobně se týkajících témat. Co nám to cpe ČT a jakým způsobem si ze celkem slušné moderátorky vychovala údernici milující anarchysty, squtery, cikány a vůbec levičácký póvl a jaký fašistický postup předvádí vůči jejich oponentům současně s tím, že si snad pokaždé druhé větě vypláchne hubu ( spíše pytel na zmije!!! ) slovem "demokracie" ,to mne vážně zvedlo ze židle. Zde sedí citát W. S. Churchilla :

Fašisti budoucnosti budou sami sebe nazývat antifašisty .“

A k výplachu údajně České televize přidám jeden o Goebbelse:

Stokrát opakovaná lež se stává pravdou .“

Chlap svůj názor nemění, ale vzhledem k tomu, v co tento pořad zdegeroval, tu s dovolením měním počet hvězdiček ze čtyř na jednu. A i pro tu si za týden přijdu, neboť tématem bude změna hymny...

whack

whack (hodnocení, recenze)

Radko

Tak... možno až na nejaké perličky ako "My jsme s primátama neměli nikdy nič společného. To je iluze, která je dokázána." :D

na příspěvěk reagoval Radko, Henk123

Radko

Radko (hodnocení, recenze)

Jednoznačne najlepšou diskutujúcou bola Jana Kratochvílová v časti o jedle. Na základe jej vystupovania som zdvihol hodnotenie programu o jednu hviezdičku. Ak by dostala priestor v každom ďalšom dieli, šiel by som s hodnotením ešte vyššie.

na příspěvěk reagoval whack

Uživatel Radko smazal svůj příspěvek.

whack

whack (hodnocení, recenze)

Jídlo škodící zdraví -- tí primitívny retardi čo stále argumentujú pojedanie mrcín tým že to robili naši predkovia tak je to nevyhnutné, ma už privádzajú do šialenstva. Predpokladám že tí ľudia aspoň bývajú v jaskyniach a umývajú sa v potoku.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

jirun

jirun (hodnocení, recenze)

Kolego, příšerný výkon moderátorky lze komentovat i bez vulgarit..  ...například slovy Miloše Kopeckého alias MUDr. Štrosmajera:  ".. vy krávo nebeská!". Ano je to kráva!

Uživatel smazal svůj příspěvek.

lost815

lost815 (hodnocení, recenze)

Musel jsem dát pět hvězdiček, protože se rád dívám na ty blbbe!ky, kteří se zbytečně snaží něco v tomhle na hlavu postaveným a zkorumpovaným státě změnit!! Rád se u toho směju, když vidím ty jejich kyselý obličeje, když jim tam někdo říká pravdu!

na příspěvěk reagoval AxelWers

killors

killors (hodnocení, recenze)

Takováhle moderátorka, jak vede tento pořad, to na veřejnoprávní českou televizi nepatří. Tohle si tam mohla dělat někde v nějakým v pořadu kotel. Moderuje pro ČT měla by se podle toho chovat a přistupovat k tomu tak. 

karelt1980

karelt1980 (hodnocení, recenze)

Pořad, jehož hlavním cílem je šokovat, maximálně konfrontovat a vyvolávat negativní emoce. Pro mě je to pořad, který nedává lidem nové informace, ale naopak staví na kontroverzních výrocích již sdělených v bulváru. Výběr osobností a mluvčích z lidu v tomto pořadu takovému divokému a povrchnímu show jenom nahrává.

Abes

Abes (hodnocení, recenze)

Včera ovšem držela hubu a neskákala do řeči, tedy těch pět minut co jsem koukal. (jedním z hostů Kalousek).

Ludja

Ludja (hodnocení, recenze)

Míša odvádí výbornou a profesionální práci. Když mám čas, rád se na tento pořad kouknu.

Reklama

Reklama