Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři úhly pohledu na jedno téma, tři strany diskutujících, tři čtvrtě hodiny živého vysílání. Neřešíme problémy politiků, ale témata, která působí starosti občanům a řešíme je přímo s nimi!
Na každé ze tří stran trojúhelníkového studia, v němž povede moderátorka debatu, jsou připraveni zastánci různých názorů na vybrané aktuální téma: dvě dvojice odborníků a tři občané. Nejde o to, aby se jeden host dostal do pozice "otloukánka", na kterého by útočili ostatní, každý bude mít šanci říct svůj názor na daný problém a obhájit ho. Navíc si všichni diskutující do studia mohou přivést své stoupence. Publikum tak bude dotvářet atmosféru živé debaty. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (278)

type_B 

všechny recenze uživatele

Mně se tenhle pořad líbí. Snažím se dívat víceméně pravidelně, člověk se dozví celkem zajímavé věci. Úroveň je závislá na hostech, většinou jsou zajímavé názory odborníků. Když se jedná o plitiku, dokáže Jílková politiky výborně stírat a být na ty prospěchářské kurvy pořádně ostrá. Ze začátku jsem měl nějaké předsudky, protože jsem znal Kotel, útoveň "MÁTE SLOVO" ale není nízká, naopak se tam mluví velmi otevřeně o některých - i dnes mírně tabuizovaných - tématech. A jenom poznámka na konec: Jílková vůbec není hloupá. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Tento diskuzní pořad mohl být jedním z těch lepších skrze to, že to není pouze ,,diskuze,, politiků, ale jsou v ní i obyčejní lidé. Potíž je, že Michaela Jílková tuto diskuzi totálně likviduje svým projevem i těmi blafy co jí jdou z úst a nějak usměrňovat diskuzi ani neumí. = 45 minut tam mluví jeden přez druhého a když už je klid, tak do toho vletí Jílková a celou diskuzi roztrhá na kousky. = Nápad zajímavý, ale realizace mizerná a za ten nápad dávám 1z5 . ()

Reklama

Radek99 

všechny recenze uživatele

Typické televizní mluvící hlavy, které devalvují význam mluveného slova. Moderátorka Jílková vytváří iluzi toho, že může daná debatovaná témata řešit a konkrétně pomoci v jednotlivých problémech. Kde jsou ovšem nějaké hmatatelné výstupy snahy o nápravu? Takhle je tenhle pořad zase jen dalším Kotlem, kde se mohou lidé vykřičet (tentokrát kultivovaněji) ze svých spleenů... (a za dvě přepnutí každý divák zapomene, o čem se tak vzrušeně diskutovalo...) ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Určite o triedu lepšie ako "naša" Večera s Havranom, v ktorej sa síce nehúka jeden cez druhého, ale nepočuť ani argumenty protistrany. V prípade Máte slovo si vypočujeme názory také i onaké, no hostia na seba hulákajú, málokedy čakajú kým druhý dopovie a moderátorka, i keď sa snaží osadenstvo utíšiť, tak jednoducho nestíha. A niekedy myslím ani nechce stíhať (zámer relácie aby pôsobila často buransky?). ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

A já mám nápad jak pozvihnout veřejnoprávnou službu! Vezmeme lunetickou Míšu, přihodíme pár zoufalců z ulice a dokořeníme nějakou tou politickou osobností se sebestředným výrazem na korupčnické tlamě. Necháme nervózní lidové prvničky, ať se snaží vyblekotat souvislý dotaz, na který odpoví politik libovolnou naučenou frází. Jílkovna občas zpozorní a místo okřikování účinkujících i zkusí z (z našich daní placeného) prominenta relevantní odpověď vyndat. Marně. Ani nevím jestli mě více štve tento televizní nepodarek nebo zhovadilost, do jaké upadla u nás státní správa, adepti na posty či rádoby reprezentanti národa. Nezbývá mi, než abych spolu s Michalkou na všechny alespoň virtuálně vystrčil Kotel. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Michaela Jílková si dne 29. ledna 2011 zlomila při pádu na náledí pátý bederní obratel páteře, a musela tak vynechat natáčení dvou epizod pořadu. Jednalo se o první zrušená natáčení v její kariéře moderátorky diskusních pořadů (moderovala i v osmém měsíci těhotenství, se zlomeným malíčkem na noze, horečkou či angínou). Dalších epizody moderovala v korsetu a o berlích, do studia ji vozila sanitka a v šatně měla lůžko. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama