Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři úhly pohledu na jedno téma, tři strany diskutujících, tři čtvrtě hodiny živého vysílání. Neřešíme problémy politiků, ale témata, která působí starosti občanům a řešíme je přímo s nimi!
Na každé ze tří stran trojúhelníkového studia, v němž povede moderátorka debatu, jsou připraveni zastánci různých názorů na vybrané aktuální téma: dvě dvojice odborníků a tři občané. Nejde o to, aby se jeden host dostal do pozice "otloukánka", na kterého by útočili ostatní, každý bude mít šanci říct svůj názor na daný problém a obhájit ho. Navíc si všichni diskutující do studia mohou přivést své stoupence. Publikum tak bude dotvářet atmosféru živé debaty. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (278)

st.verka 

všechny recenze uživatele

Je opravdu užitečné z různých úhlů hovořit o tak závažných problémech, jako je zdravotnictví, školství, rasismus, exekuce, opatrovnictví... Jenže bohužel po každém pořadu na mě padne deprese z naprosté bezmocnosti cokoliv ovlivnit. Jen slova, slova, slova... Nejvíc nesnáším, když jeden druhému skáče do řeči. Projev naprosté nekultivovanosti. ()

Attta 

všechny recenze uživatele

Jílková svou roli často nezvládá tak jak by mě měla, na druhou stranu je to přesně ona, která se na pořad tohodle typu přesně hodí. To že hosty občas zpočátku jejich dialogu nedokáže usměrnit, je spíš hojnou početností hostů a dost vyhrocené témata, které jsou více než uspokojivé pro každého uvědomělého demokraticky smýšlejícího občana této republiky. Pokaždé když to běží v TV a narazím na to, dokoukám celý díl do konce s velkým zájmem. Chválím koncept pořadu a nemůžu než dát mín jak 3 hvězdy. Zdejší hodnocení opět ukazuje na neobjektivnost, která se v tomto případě projevuje tím, že jeden jediný faktor dokáže ovlivnit celé hodnocení pořadu. PS: Ze statistik (ne)spokojenosti občanů ČR bych tipoval, že pořad tohoto typu bude právě v dnešní době dostatečně doceněn. PPS: S kotlem se to rovnat nemůže, ten byl oproti tomuhle totální sračka. ()

Reklama

Burdock odpad!

všechny recenze uživatele

Názorová a rétorická stoka. Něco takového by nemělo být v televizi. Přijde mi to podobné, jako kdyby existoval v TV pořad o zvířátkách v zoo, jak se jim vede a tak.. ale v něm by v přímém přenosu návštěvníci bodali slony a podřezávali opičky, přímo před kamerou. V "Máte slovo" se totiž v přímém přenosu bodá demokracie a podřezává diskuze. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Važte slovo.. Od éry Kotle rapidně ubylo brunátných stréců na výletě za infarktem myokardu a šimrání nezastřihnutých nosních chloupků hostů v plytkém dekoltu na ně se tisknoucí moderátorky. Jinými slovy, nádech absurdní komedie ustoupil do pozadí. Namíchnutí občané nyní mohou upustit páru prostřednictvím SMS a anonymně si zahořekovat nad bídnou politickou situací, ovšem smutný fakt, že kdo ve studiu nejhlasitěji řve, má "pravdu", zůstal i po letech zachován. Ještěže mě už dávno přešla potřeba sledovat diskusní pořady, jejichž výstup je roven výměšku nestrávených zbytků potravy organismem.. ()

UncleG odpad!

všechny recenze uživatele

„Pane ministře školství! Žáku Martinu Kropáčkovi, z první Zet Eš Jiřetín se ze školní brašny ztratila svačina. A já se ptám… KDO je za tohle zodpovědný?!“ Nezlobte se na mě, ale … Formát tohoto pořadu spočívá v tom, že se do studia pozvou dva lidé, kteří (po vzoru inkvizičních procesů) nesou vinu „za všechno“ ... a zahnáni do kouta přebírají automaticky obrannou pozici proti agresivní a zcela nekompetentní moderátorce a dalším diskutérům. Cílem pochopitelně není dobrat se čehokoli, cílem je seřvat hosty v roli obžalovaných. Styl je dokonce tak otřesný, že moderátorka nenechá absolutně nikoho dokončit myšlenku. Neustále přerušuje a odbíhá od tématu a ve finále z toho vzniká jakási veletrapná překřikovaná, v níž nikdo neposlouchá nikoho. Příšernost! (P.S. – Všimněte si znělky – ze sekvence markantních písmen dostanete podprahovou složeninu T-R-E-S-T!) ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Michaela Jílková si dne 29. ledna 2011 zlomila při pádu na náledí pátý bederní obratel páteře, a musela tak vynechat natáčení dvou epizod pořadu. Jednalo se o první zrušená natáčení v její kariéře moderátorky diskusních pořadů (moderovala i v osmém měsíci těhotenství, se zlomeným malíčkem na noze, horečkou či angínou). Dalších epizody moderovala v korsetu a o berlích, do studia ji vozila sanitka a v šatně měla lůžko. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama