Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři úhly pohledu na jedno téma, tři strany diskutujících, tři čtvrtě hodiny živého vysílání. Neřešíme problémy politiků, ale témata, která působí starosti občanům a řešíme je přímo s nimi!
Na každé ze tří stran trojúhelníkového studia, v němž povede moderátorka debatu, jsou připraveni zastánci různých názorů na vybrané aktuální téma: dvě dvojice odborníků a tři občané. Nejde o to, aby se jeden host dostal do pozice "otloukánka", na kterého by útočili ostatní, každý bude mít šanci říct svůj názor na daný problém a obhájit ho. Navíc si všichni diskutující do studia mohou přivést své stoupence. Publikum tak bude dotvářet atmosféru živé debaty. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (277)

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Kdepak, to už není slavný " kotel" vedený paní Jílkovou ! Je to směs názorů právě pozvaných přítomných, kteří nemají mnohdy čas a prostor, aby se kvalifikovaně k problému vyjádřili. A pak ty "kecy" některých pozvaných profesionálů, to není k vydržení. A paní Jílková už není tak vtipná a ostrá jak byla v kotli ! (Což je na škodu věci !) ()

Hromino odpad!

všechny recenze uživatele

Jílkovou jsem už jako malý vedle Bobošíkové hrozně nemohl vystát. To, jak se snažila vypadat důležitě, jak se jí pořád hejbaly ty brejličky na nose nebo jak kolem sebe pádlovala rukama a hýkala na své hosty – to mně mnohdy připadalo vtipné, i když se bavilo o smrtelně vážných tématech, jindy útrpné, ale většinou mi to připadalo jako něco mezi tím, což je dost děsivá kombinace. Když jsem kdysi uviděl, že se znovu vynořila na televizních obrazovkách a ještě k tomu na ČT, jak říká s laškovně hýbajícím se obočím, že „mám slovo”, byl jsem teda dost paf. A po zhlédnutí několika dílů jsem byl ještě víc. Srovnávat to třeba i s tou primitivní nedělní Partií na Primě je podle mě úplný nesmysl, když je moderátorka totálně neschopná, neobjektivní, nedokáže krotit hosty a celý pořad akorát řve ve snaze vyhonit si náležitě před kamerami ego. Platit koncesionářský poplatek za takový cirkus? Pche! ()

Reklama

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Tento diskuzní pořad mohl být jedním z těch lepších skrze to, že to není pouze ,,diskuze,, politiků, ale jsou v ní i obyčejní lidé. Potíž je, že Michaela Jílková tuto diskuzi totálně likviduje svým projevem i těmi blafy co jí jdou z úst a nějak usměrňovat diskuzi ani neumí. = 45 minut tam mluví jeden přez druhého a když už je klid, tak do toho vletí Jílková a celou diskuzi roztrhá na kousky. = Nápad zajímavý, ale realizace mizerná a za ten nápad dávám 1z5 . ()

sskrblik odpad!

všechny recenze uživatele

Jílková je těžce neprofesionální, skáče do řeči více než Václav Hlodavec a nenechá nikoho domluvit! Takže pořad "máte slovo" je nesmysl, když ho zůčastnění vůbec nemají + navíc cpe všem své úhly pohledu na danou problematiku a je zaujatá vůči názorům ostatních. Taky koho si tam vobčas pozve to by člověk těžko pohledal co to je za exóty... ()

ic 

všechny recenze uživatele

V asi každém díle je zastopen 'hlas lidu', což nevím jestli úmyslně vybírají co možná největšího primitiva, nebo co s těma lidma je fakt nevím. Každopádně jako diskuzní pořad je nejvíce degradován právě některými diskutujícími. Někdy když se prostě zapomenou ovládat bylo by asi lepší jim odpojit mikrofony. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Michaela Jílková si dne 29. ledna 2011 zlomila při pádu na náledí pátý bederní obratel páteře, a musela tak vynechat natáčení dvou epizod pořadu. Jednalo se o první zrušená natáčení v její kariéře moderátorky diskusních pořadů (moderovala i v osmém měsíci těhotenství, se zlomeným malíčkem na noze, horečkou či angínou). Dalších epizody moderovala v korsetu a o berlích, do studia ji vozila sanitka a v šatně měla lůžko. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama