Reklama

Reklama

Trojnásobně zábavní, trojnásobně stupidní, trojnásobně trapní. Hoši ze série Jackass jsou zpátky ve své zatím nejdivočejší jízdě plné klukovin a bláznivých akcí! Budete se smát, až vám bude praskat močový měchýř a pukat slezina: Johnny Knoxville se totiž vydá na bruslích mezi dobytek, Bam Margera zkusí projít uličkou mezi paralyzéry s vysokým napětím a Steve‑O se vznese do oblak v přetékající kadibudce. Můžete přepínat mezi původní a nesestříhanou verzí a užít si tak i šílené scény, které na filmovém plátně neuvidíte. Vychutnejte si z bezpečné vzdálenosti neskutečné hazardní kousky v podání starých známých a oblíbených idiotů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (356)

MeanWhile 

všechny recenze uživatele

Asi snad pro mě ty nejlepší Jackass co zatím jsou. S klasickým složením jako jsou Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O , Ryan Dunn, Chris Pontius, Preston Lacy, Jason Acuña, Dave England je to prostě paráda, a tento film to jen potvrdil. Nasmál jsem se až až až mě z toho bolelo břicho a musím říct, že jsem byl docela překvapen. Rozmýšlím jestli dám čtyři nebo pět. ()

Playman 

všechny recenze uživatele

Se slzou v oku jsem sledoval závěrečné titulky Jackass 3D, které podkreslovala píseň Memories od skupiny Weezer. Prostě to, že kluci ještě točí tyhle kraviny, a že je to neuvěřitelně zábavný - stále nářez, znamená je jedno, že svět ještě stále nezešílel a že vše funguje jak má! Jackass 3D je navíc opravdu perfektně natočený a přijde mi že je to opravdu zatím to nejlepší, co kdy tahle parta natočila, a proto je pravděpodobně tento film poslední. Proto to ohlédnutí za historií těhle fajnovejch magorů na konci titulků. Každý, opravdu každý kdo se pokouší natáčet podobné kraviny sklidí tak maximálně posměch, Jackass je jiný. Tihle kluci ty šílenosti, nechutnosti, zvrácenosti, ztřeštěnosti dělají od srdce a umí to dělat ze všech lidí na světě nejlépe a proto nikomu jinýmu bych za to nedal 5*, jen jim. A zaslouží si to. Zkuste najít něco podobného, a když už najde to, vyrovná se to pohodový atmosféře kterou dokážou vytvořit tyhle legendy ? :) ()

Reklama

st.jim 

všechny recenze uživatele

Ano, je to debilita největšího kalibru a tady platí pravidlo, že se smějme cizímu neštěstí. Dobré jeto, že mají kluci nápad a smysl pro humor, což je mi blízké. To, že jsou situace, kdy jsou nechutní........no a co, všichni nejsme ze stejného těsta. Musím přiznat, že abych se nepoblil, tak jsem se musel párkrát otočit. V globálu jsem se ale dobře pobavil. ()

predators

všechny recenze uživatele

Né, že by to bylo extrémně směšné, ale humusácké to je, to se vsaďte. Ti lidi jsou prostě šílenci, a tak by jim připadlo šílené hodnocení. Nejde tu ani tak o to, jestli se vám to líbí, či nikoliv, člověk se nad to musí povznést a brát všechny ty sračky s nadhledem. Neviděl jsem ale 3D verzi, což by možná ani tak nevadilo...ono, být přímo v centru dění bangiejumping latríny nemusí každý unést. šílené hodnocení ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Nejhorší díl. Dobrý na skity, ale slabý na stunty a nevýrazný na humusárny. A ani ta týmová chemie mi moc nepřišla. Není tu žádný vyložený highlight, ani Knoxville se moc nezabíjí, "drug-free" Steve-O jako by nebyl, příliš opakovaný srandy, a dýchá z toho důraz na vizuální efekt; na 3D (který jsme si tady ani nemohli užít), na kostýmy a barvičky, za těžký prachy, který se hned několikanásobně vrátily. Po nějaký filmový umělecký stránce je to úplně jiná liga než dřív. Jasně, člověk se zasměje, ale pro hardcore JACKASS fandu (zvlášť takhle po excelentní dvojce) celkem zklamání. No, tak třeba se to lepší schová do 3.5. Nebo možná docházejí nápady, ale spíš jsou už prostě za vrcholem a berou to za jiný konec.... Což je naprosto pochopitelný. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Počas natáčania “Rocky triku“ zlomil Bam Margera Steve-Ovi nos, avšak konkrétny záber bol nepoužiteľný, a preto sa vo filme nenachádza. Po roku od incidentu mu nos napravil inštruktor Kung Fu. (HOMERjeALIEN)
  • Letoun, který můžeme ve filmu spatřit, je český Aero L-39. (Cocacolix)
  • Vytrhnutí zubu pomocí Lamborgini bylo původně natočeno už pro Jackass: Number Two s Vincentem Margerou. Tato scéna byla nastíněna traileru, ale následně byla stažena kvůli jeho sexuálnímu útoku. Tentokrát se ve scéně objeví Ehren McGhehey. (zdenur)

Reklama

Reklama