Reklama

Reklama

Trojnásobně zábavní, trojnásobně stupidní, trojnásobně trapní. Hoši ze série Jackass jsou zpátky ve své zatím nejdivočejší jízdě plné klukovin a bláznivých akcí! Budete se smát, až vám bude praskat močový měchýř a pukat slezina: Johnny Knoxville se totiž vydá na bruslích mezi dobytek, Bam Margera zkusí projít uličkou mezi paralyzéry s vysokým napětím a Steve‑O se vznese do oblak v přetékající kadibudce. Můžete přepínat mezi původní a nesestříhanou verzí a užít si tak i šílené scény, které na filmovém plátně neuvidíte. Vychutnejte si z bezpečné vzdálenosti neskutečné hazardní kousky v podání starých známých a oblíbených idiotů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (356)

Jango_Fett 

všechny recenze uživatele

Myslím že trojka je něco mezi prvním a druhým dílem, v prvním bylo hodně zajímavých nápadů a volovin a ve druhém pak hromada nechuťáren, tady je od každého trochu. Celkem překvapující že se kluci dali po tolika letech ještě dohromady a jsou schopný dělat takové voloviny - už jim přeci jen není 20 :). Už jen to si zaslouží hvězdičku navíc. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Nikdo nemůže partě okolo Johnnyho Knoxwilla upřít, že dokáží zaručeně pobavit a že si i zaslouží respekt za to, co jsou ochotní absolvovat. Ale proč tolik využívat análních otvorů, výkalů a jiných prasáren, když to evidentně jde i slušně a do jisté míry decentně? Nějak extra nechutné to zase nebylo, ale trapné chvilky postupem času přibývaly a v závěru už mi jen zněla v hlavě myšlenka, kterou pronesl přímo jeden ze zúčastněných: "Je to hlavně o hovnech a blití." Janě, je to show, která si moc nebere servítky, a všichni pánové mají můj obdiv, ale podruhé už bych je asi sledovat nedokázal. 55% ()

Reklama

predators

všechny recenze uživatele

Né, že by to bylo extrémně směšné, ale humusácké to je, to se vsaďte. Ti lidi jsou prostě šílenci, a tak by jim připadlo šílené hodnocení. Nejde tu ani tak o to, jestli se vám to líbí, či nikoliv, člověk se nad to musí povznést a brát všechny ty sračky s nadhledem. Neviděl jsem ale 3D verzi, což by možná ani tak nevadilo...ono, být přímo v centru dění bangiejumping latríny nemusí každý unést. šílené hodnocení ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Já prostě na ty Jackass nedám dopustit. Chápu zdejší odpady a negativní reakce, ale do mého retardovaného vidění světa banda Johnnyho Knoxvilla zapadá přesně jako prdel Steva-O na bungee hajzl. Smál jsem se celou dobu, až mě bolelo břicho. Třetí film se bezpochyby vyrovná svým předchůdcům a dokáže mě opakované parádně pobavit. 100% ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Po delší odmlce se vrátila Knoxvillova banda!!! A ikdyž na nich zub času malinko zapracoval, neztratili nic ze své šílenosti a nechutnosti :D Dokonce pro mě, se Jackass 3D povedl mhohem víc než bych čekal. Přišlo mi to celé takové hodně nápadité a propracovanější. Kluci stále dokáží vymýšlet nové kousky a nové kousky a to se cenní! Já jsem se výborně bavil... ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Letoun, který můžeme ve filmu spatřit, je český Aero L-39. (Cocacolix)
  • Zpomalené záběry byly natáčeny vysokorychlostními kamerami Phantom v kombinaci s 3D technologiemi. Snímaly 1000 snímků za sekundu. (zdenur)
  • Vytrhnutí zubu pomocí Lamborgini bylo původně natočeno už pro Jackass: Number Two s Vincentem Margerou. Tato scéna byla nastíněna traileru, ale následně byla stažena kvůli jeho sexuálnímu útoku. Tentokrát se ve scéně objeví Ehren McGhehey. (zdenur)

Reklama

Reklama