Reklama

Reklama

Kung Fu Panda 3

  • USA Kung Fu Panda 3 (více)
Trailer 2

Jedna z nejúspěšnějších animovaných sérií na světě se vrací a v jejím čele nestojí nikdo jiný než slavný kung-fu bojovník, tak trochu i do šířky urostlý panda Po. A vše začne tím, že se znenadání objeví Poův ztracený biologický otec, společně pak odcestují do tajného pandího ráje, kde se setkají s dalšími pandími členy široké a černobílé rodiny. Ale pak Kai, padouch s nadpřirozenými schopnostmi, proletí Čínou jako vichřice a začne porážet všechny mistry kung-fu, Po musí udělat nemožné: naučit vesnici plnou legraci milujících, těžkopádných bratří umění kung-fu, aby se z nich stalo neohrožené společenství Kung Fu Pand! (Cinemart)

(více)

Videa (28)

Trailer 2

Recenze (306)

maddy 

všechny recenze uživatele

Do tretice, to isté. V prípade Kung Fu Pandy sa jej tvorcovia snáď ani nenažili o nič akokoľvek iné. Zatiaľ čo v prípade prvého filmu to pôsobilo ešte originálne, po tretí krát dostať to isté a ešte aj v tom istom balení sa už trochu opozeralo. Najväčším problémom tretej Kung Fu Pandy je fakt, že film sa nesnaží priniesť čokoľvek iné oproti predošlým dvom filmom a tak opäť dostávame zápletku o tom ako sa Po musí zase utkať s neporaziteľným protivníkom, ktorý sa vynoril odnikiaľ a pomedzi to sa spozná so svojim skutočným otcom. Príbeh, vtípky, ani tých pár súbojov už nijako neprekvapí, napriek tomu som sa prvú polovicu u tretej Kung Fu Pandy smial ako u žiadneho iného tohtoročného animáku. Vtipy sú opäť trefné, je ich tu celá kopa a aj keď je evidentné, že tentoraz sa cieli výhradne na menšie deti, než by sa jednalo o animák, ktorý chce pobaviť aj dospelých, tak nikdy nepadnú do prehnanej infantilnosti, aby začali akokoľvek otravovať alebo pôsobiť trápne. Prvá polovica Kung Fu Pandy je tak štandardná zábava, na akú sme zvyknutí. Bohužiaľ v druhej polovici sa z tretieho filmu stáva možno až priveľmi obyčajný animák s dianím, ktoré sme už v totožnom podaní videli a je vidieť, že tvorcovia s pribúdajúcimi minútami čoraz viac varia z vody, než by sa snažili o aspoň jeden nápad. Každopádne, vynikajúci anglický dabing, funkčné vtipy sú zárukou, že Kung Fu Panda bude tou Kung Fu Srandou aj po tretí krát, pokiaľ vám teda nevadí, že kompletne všetko čo sa vo filme udeje tu už bolo minimálne dva krát a v kúsok lepšom a originálnejšom podaní. CELKOVO: 3* (6/10) ()

Algernons 

všechny recenze uživatele

Vcelku zklamání... potřetí se nás série snaží naučit tu podobnou myšlenku a lekci, tentokrát z pohledu učitele, ale přesto to není už úplně ono. Nejvíc bavil začátek evokující mix jedničky. Shifu a Po spolu prostě fungují skvěle. Člověk také doufal nějaké větší rozvinutí vztahu Po ke své družině, hlavně tygřici a v tomhle ohledu taky nic. Začátek mě nadchnul skrze výpravu na místo, kde proběhne učení, ale ono prd... místo toho je tu dětinská část s pandami, která se pořádně nevyužije a ve výsledku to působí, jakože si trojka ukousla příliš velké sousto a témata, nápady a myšlenky se nerozvinuly, protože si navzájem kradly čas, místo toho aby se rozvíjeli navzájem, Není tu žádné dilema o tom, zda přistoupit na život pand a nebo pokračovat v cestě dračího bojovníka, stejně tak tu máme jednu úvodní scénu o tom, jak Po neumí učit a pak najednou má být uspokojivý, když to pochopí na konci filmu? To prostě nefunguje. K tomu i přes cool faktor, dost slabý záporák. Pořád to má kouzlo Kung Fu Pandy, ale neexceluje to, jak by mohlo a mělo. ()

Reklama

Lukyn007 

všechny recenze uživatele

Druhé pokračování o Dračím bojovníkovi se nese ve stejném duchu jako předchozí filmy. Se všemi klady i zápory. Komické vyobrazení záporáka i akčních scén škatulkují nové dobrodružství k průměrným animákům, ale sonda do Poovy duše nakonec balanc mezi ryze dětským a dospělým snímkem udržela. Jako závěr trilogie bych to bral všemi deseti, třebaže je to nejslabší díl. 65% ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Neodvážím se dát snímku odpad, protože by mě určitě některý z 6 fanoušků zbil. Vtípky jsou ze všech stran sypány s pořádnou kadencí, ale málokterý se opravdu uchytí. Příběh bych určitě shledal z celé trilogie nejslabším, kdybych si byl býval příběh předešlých dvou dílů pamatoval a mohl tak s něčím srovnávat. Pandímu hrdinovi přibylo pár pandích rodinných příslušníků, kteří byli sice absolutní fešáci a fešandy, ale nějak mě nebavili. Bohužel je to celé brutálně cílené na dětské diváctvo a já jsem už delší dobu velký kluk. Celkem se mi zamlouvaly horské scenérie a špatná nebyla ani hudba Hanse Zimmera, od kterého jsme ale snad všichni zvyklí na mnohem epičtější skladby. Není vůbec překvapující, že jak na scénáři, tak i na režii, se musela podílet hned dvojice lidí. Přeci jen stvořit takový filmový skvost je určitě neskutečná fuška. Nezbývá než pevně doufat, že nás nehodlá dvojice režisérů mučit čtvrtým pokračováním. Viděno metodou 3, 2, 1, teraz, která je sice magnetem na špatné filmy, ale jinak je zcela bezvadňoučká! ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

DreamWorks robí parádnu prácu, hoci z tých animákov "na pokračovanie" ma oveľa viac bavil Shrek a Madagascar, ale aj toto si v podstate drží svoj štandard počas všetkých 3 dielov. Má to v sebe ten typický dôvtip, dobré dialógy, dokonca aj zápletku, akurát tá kung-fu tematika v znamení bojových scén ma až tak nikdy nebavila. To je dôvod prečo prvé dva diely dostali odomňa 3*, a rovnako to bude aj v tomto prípade. Aj keď to nie je len taký obyčajný priemer, ale zas na čisté 4 to predsa len nebolo. Pozerateľné, milé, aj sa dá pri tom oddýchnuť a zabaviť, ale to je tak všetko. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (13)

  • Je to vůbec poprvé, co vzniká jeden film se stejným příběhem a postavami ve dvou různých jazycích - v angličtině a v mandarínštině. (Zdroj: Cinemart)
  • Když se Po setká na konci s nefritovými bojovníky, zmíní se, že všichni zezelenali až na kundlanku, která byla zelená ještě před proměnou. Zmiji, která byla také zelená ještě před uvězněním, už nezmínil. (Agressor69)

Související novinky

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

02.12.2013

A celkově z přecpaného roku 2015. Původně měla být výpravná fantasy v režii Duncana Jonese uvedena už 18. prosince 2015. Jenomže pak studio Disney posunulo na předvánoční čas Abramsovu Star Wars:… (více)

Reklama

Reklama