Reklama

Reklama

Kung Fu Panda 3

  • USA Kung Fu Panda 3 (více)
Trailer 1

Jedna z nejúspěšnějších animovaných sérií na světě se vrací a v jejím čele nestojí nikdo jiný než slavný kung-fu bojovník, tak trochu i do šířky urostlý panda Po. A vše začne tím, že se znenadání objeví Poův ztracený biologický otec, společně pak odcestují do tajného pandího ráje, kde se setkají s dalšími pandími členy široké a černobílé rodiny. Ale pak Kai, padouch s nadpřirozenými schopnostmi, proletí Čínou jako vichřice a začne porážet všechny mistry kung-fu, Po musí udělat nemožné: naučit vesnici plnou legraci milujících, těžkopádných bratří umění kung-fu, aby se z nich stalo neohrožené společenství Kung Fu Pand! (Cinemart)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (307)

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Jedna se již o třetí kousek ze série Kung Fu Pandy. První příběh nám nabídl origin dračího bojovníka, druhý díl nám nabídl objevení jeho původu a třetí díl nás dovadí k jeho poslední (zatím?) cestě. Animace je čistá dokonalost. Všechny lístky a zvířata jsou dokonale nainamována. Hudba od Hanse Zimmera je dokonalá především hlavní motiv hlavního záporáka Kaia. Je to prostě opět skvělý animovaný film a i když je pro mně teď asi nejslabší z celé trilogie tak je velmi kvalitní a uvidíme jestli se opravdu dočkáme té šestidilné série. A když už jsme u toho teprve na konci trojky vám dojde jak je všechno hezky propojené od prvního dílu. ()

stitch7 

všechny recenze uživatele

/// Potřetí skoro to samé, snad jen o něco dětinštější. To občas vedlo k vtípkům, příběh tím ovšem spíše trpěl. Byl nesoustředěný a hloupoučký. Po i tentokrát není po většinu filmu k užitku, aby si ke konci zázračně osvojil dovednost, se kterou porazí záporáka. I ten je oproti minule slabší, a i když mi pozměněná instrumentálka písně od Imagine Dragons nejdřív udělala radost, ke konci už šla docela na nervy. ()

Reklama

lamps 

všechny recenze uživatele

Po nikdy vyloženě nezklame a bude to vždycky ten obtloustlý sympaťák a mistr v rozesmávání dětského publika, ale vše okolo něj už začíná být vyčpělé a okoukané. Nebýt jeho znovu nalezeného otce a pandí vesnice, kteří vnesli do příběhu novou dávku pozitivního náboje, byl by třetí díl i s ohledem na bídně vykresleného záporáka a nevyužité vedlejší postavy mnohem větším zklamáním. Takhle zůstává pořád hodně jednoduché, ale zkrátka sympatické legrace, skvělý původní dabing, chytlavý soundtrack a nádherná animace, patrná hlavně ve výrazech a detailech většiny postav. Dějově ale, především vinou odfláknutého závěru, těžký průměr... 65% ()

DA_NO 

všechny recenze uživatele

Po dobré jedničce a ještě lepší dvojce jsem čekal absolutní senzaci. No v tomto směru je tento film ale trochu zklamání. Kromě vesnice pand tu není nic nového, Po je sice stále zábavný, ale už to není ono. Ale tyto výtky nejsou nic oproti mé největší výtce - hlavnímu padouchovi Kaiovi . Má sice dobré schopnosti, dobrý příběh, ale s jeho charakterem mám problém. Minulý záporáci chtěli být nejdřív zlí a až potom vtipní, ale u Kaie je to přesně naopak. Za každou cenu musí být vtipný, což mu ale velmi ubírá na zajímavosti a pro mě je to největší zklamání celého filmu. A tak když se to vezme kolem a kolem, je tento film oproti předchozím dílům o dost horší, ale stále si jakš takš zachovává svoji kvalitu. 70%. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Třetí pokračování Kung Fu jízdy s pandou bylo pro mne v celku očekávaným počinem. Nějak jsem si od toho sliboval stejně mazáckej a super nářez jako ve dvojce. Bohužel jsem byl zklamán. Třetí díl disponuje tím, že tak nějak kopíruje vtipy a hlášky z minulých dílů a příběh je už tak ohraný až to bolí. Mistr kung-fu Hoffman ukáže Blackovi něco co neumí a je naprosto jasné, že s tím porazí dalšího soka na konci. Kai kromě toho nemá skoro žádný charakter a není to ani nějak super padouch. Ta slepice ze dvojky byla evil. Kai sice sbírá nějaký čičiči, ale skoro nikdo ho nemůže brát vážně jako protivníka. Jediné charisma mu dodával Simmons. Třetí díl mne upřímně dost zklamal. Čekal jsem, že se budu bavit stejně, ne-li lépe než u předchozích dílů, ale místo toho jsem dostal stále se opakující džouky a situace. Čtyřku neočekávám a ani nechci. Trojka je ještě nějak důstojný rozloučení s Po a jeho světem. Děkuji za překrásných osm let... ()

Galerie (72)

Zajímavosti (14)

  • Než se chopila režijních otěží na druhém a třetím filmu, Yuh Nelsonová pracovala jako vedoucí akčních scén a snivých sekvencí na prvním díle Kung Fu Pandy (2008). (Zdroj: CinemArt)
  • Střihačka Clare Knight se během natáčení prvního dílu Kung Fu Pandy (2008) seznámila, zasnoubila a provdala za svého muže, herce Wayne Knighta, který ztvárnil jednu z postav. Během Kung Fu Pandy 2 (2011) porodila svého syna (jehož hlas byl použitý pro Poa jako mládě) a nyní se její manžel i syn ujali hlasových rolí v Kung Fu Pandě 3. (Zdroj: CinemArt)
  • Renderovací proces na Kung Fu Pandě 3 celkově zabral 60 milionů hodin - proces, během kterého v počítači vzniká obraz podle 2D nebo 3D modelů. U prvního filmu to trvalo 20 milionů hodin a u druhého 50 milionů. (Zdroj: CinemArt)

Související novinky

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

02.12.2013

A celkově z přecpaného roku 2015. Původně měla být výpravná fantasy v režii Duncana Jonese uvedena už 18. prosince 2015. Jenomže pak studio Disney posunulo na předvánoční čas Abramsovu Star Wars:… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno