Reklama

Reklama

Kung Fu Panda 3

  • USA Kung Fu Panda 3 (více)
Trailer 3

Jedna z nejúspěšnějších animovaných sérií na světě se vrací a v jejím čele nestojí nikdo jiný než slavný kung-fu bojovník, tak trochu i do šířky urostlý panda Po. A vše začne tím, že se znenadání objeví Poův ztracený biologický otec, společně pak odcestují do tajného pandího ráje, kde se setkají s dalšími pandími členy široké a černobílé rodiny. Ale pak Kai, padouch s nadpřirozenými schopnostmi, proletí Čínou jako vichřice a začne porážet všechny mistry kung-fu, Po musí udělat nemožné: naučit vesnici plnou legraci milujících, těžkopádných bratří umění kung-fu, aby se z nich stalo neohrožené společenství Kung Fu Pand! (Cinemart)

(více)

Videa (28)

Trailer 3

Recenze (306)

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Rozhodně není zvykem, aby i třetí díl jakékoliv filmové série držel kvalitativně nastavenou laťku prvního dílu. Třetí drobrodružství Poa je v podstatě pořád stejně zábavné jako předchozí dva filmy, ikdyž oproti jiným animákům je přeci jen trochu znát, že pořád cílí o něco více na dětské publikum než na to dospělejší. I přesto bych byl rád, kdybych se za nějakou tu dobu mohl s touto nesourodou zvířecí bandou opět potkat ve čtvrtém pokračování. ()

Koda 

všechny recenze uživatele

Tak to kecáš... ono se fakt zadařilo nalepit s celkem supr poselstvím celou trilogii Kung Fu Pandy! Jasně, od druhého dílu už to bohužel krapet bylo slabší s fight scénami, to ale nic nemění na tom, že hodnocení zůstává stejné. Skvělý příběh, tentokrát cílem bylo najít sám sebe a ostatní, což si myslím bylo i v jedničce ale tady šlo hlavně o rodinné shledání. Vtipné hlášky (až jsem si ucvrnknul), skvělé scénky (hlavně ta, když hopsálci u restaurace nevěřícně čumí na oba pandy, kteří, aniž by se přivítali, tak si navzájem přejí, aby našli správného otce a syna), skvělý návrat do svých původních končin a zelený boj proti prokletými přáteli. Samozřejmě nesmí chybět klenot písní - Kung Fu Fighting v anglicko-čínské verzi. V zásadě splnilo to, pro co díl přišel a já očekávám, že čtyřka v kinech by mohla konečně nakopnout ještě hlouběji, kde se můžou objevit všichni bossové z původních dílů. Za mě opět obrovská spokojenost a respekt všem co se na tom podíleli. Takže v kině u dalšího dílu - SKEDUŠ! ()

Reklama

panMartin 

všechny recenze uživatele

Už tomu chybí originalita, nápaditost se sice nevytratila, ale už to prostě není jako při prvním díle. I když se o to tvůrci očividně snažili. Jednička byla skvěla, dvojka byla vcelku dobrá... Trojka, byla bohužel docela nuda. Film není vůbec zlý, ale upřímně žádná sláva to také není. Ničím zajímavá a vyčnívající rychlokvaška pro děti. Líbila se mi hudební stránka a animace. Asi bych to ukončil jako trilogii a hotovo. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $145miliónovTržby USA $143,528,619Tržby Celosvetovo $521,170,825Tržby za predaj Blu-ray v USA $13,632,106Tržby za predaj DVD v USA $12,928,177║ opäť podarená zábavná bžunda, oddychovka ako vyšitá, Panda opäť valí na plné obrátky, je to dobre prepojené z ostatnými dielmi, plusom vydarené 3D, ktoré DreamWorks teda vie urobiť na jednotku a taktiež skvelý Slovenský dabing /videl v kine 3D verziu: 80%/ ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Pokud bych koukal na Kung-Fu Pandu 3, v polovině bych si na 10 minut odskočil a mezitím mi někdo pustil druhou polovinu , možná bych ani nepoznal rozdíl. Přesto příjemná rodinná podívaná, která se zaměřuje spíše na menší publikum a přestože se kvalitativně nepřibližuje prvnímu dílu, ostudu mu nedělá. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (14)

  • Než se chopila režijních otěží na druhém a třetím filmu, Yuh Nelsonová pracovala jako vedoucí akčních scén a snivých sekvencí na prvním díle Kung Fu Pandy (2008). (Zdroj: CinemArt)
  • Ve filmu je použita nová technologie, která kombinuje 2D a 3D animaci inspirovanou starověkými čínskými svitky (především slavným panoramatickým svitkem Svátek čching-ming na řece), které připomínají animovaný obraz. Technologie využívá grafický charakter 2D stylizovaného materiálu, ale převedeného do počítačem vygenerovaného 3D prostředí. (Zdroj: CinemArt)
  • Celosvětová premiéra proběhla 16. ledna 2016 v Los Angeles. (Varan)

Související novinky

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

02.12.2013

A celkově z přecpaného roku 2015. Původně měla být výpravná fantasy v režii Duncana Jonese uvedena už 18. prosince 2015. Jenomže pak studio Disney posunulo na předvánoční čas Abramsovu Star Wars:… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno