Reklama

Reklama

Kung Fu Panda 3

  • USA Kung Fu Panda 3 (více)
Trailer 2

Jedna z nejúspěšnějších animovaných sérií na světě se vrací a v jejím čele nestojí nikdo jiný než slavný kung-fu bojovník, tak trochu i do šířky urostlý panda Po. A vše začne tím, že se znenadání objeví Poův ztracený biologický otec, společně pak odcestují do tajného pandího ráje, kde se setkají s dalšími pandími členy široké a černobílé rodiny. Ale pak Kai, padouch s nadpřirozenými schopnostmi, proletí Čínou jako vichřice a začne porážet všechny mistry kung-fu, Po musí udělat nemožné: naučit vesnici plnou legraci milujících, těžkopádných bratří umění kung-fu, aby se z nich stalo neohrožené společenství Kung Fu Pand! (Cinemart)

(více)

Videa (28)

Trailer 2

Recenze (309)

GavlaDan 

všechny recenze uživatele

Jednička měla nejlepší balanc mezi humorem a vážností. Dvojka byla na mě příliš temná. A trojka sází moc na gagy, takže tak trochu přestává fungovat zbytek filmu. Ale aspoň to bylo vtipné, skutečně jsem se smál od začátku do konce. Problém je, že pak neberete záporáka příliš vážně, což je škoda. Protože Kai měl obrovský potenciál. Animace i hudba se zase od předešlého filmu zlepšili. U té animace to tak nějak dává smysl, ale jak se jim daří stále vylepšovat soundtrack je mi záhadou. Zápletka mi přišla velmi fajn a jsem rád, že se konečně po třech filmech pořádně řeší Poův původ. Návrat mistra Oogwaye byl famózní a filozofický přesah stále větší než ve většině tzv. „dospělých filmů“. Bohužel finále bylo tak nějak uspěchané a nedávalo moc smysl. Každopádně mi nedokázalo zkazit zbytek jinak skvělého filmu. 8/10 ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Je to fajnový kung fu příběh, ale za srdíčko mě to nechytá. S tlustou pandou je pořád sranda a záporák také srší humorem. Ale až všichni zdánlivě umírají, nakonec se všechno v dobré obrátí a závěr filmu tak působí jako konec jedné ze seriálových epizodek. I když jsem byl malý, tak mi v paměti utkvěly animáky právě takové, kdy kromě zábavy a barevného hopsání došlo i na něco skutečného až tragického. Takže ano, je to pro děti, ale ten prcek, co si třetí pandí dobrodružství nebude pouštět každý den, na něj brzy zapomene. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Slabšie ako predošlé diely, ale stále dosť dobre. Zatiaľ čo prvé diely mi prišli vyrovnané a zábavné po celú dĺžku, tu ma stretnutie s rodičmi moc neoslovilo. Za to záporák ako už je zvykom sa opäť podaril. Ma drsný štýl a predovšetkým ide z neho rešpekt a ma dokonalý dizajn. Kung Fu Panda 3 je slabšia v prostrednej časti, ale opäť ponuka zábavu, nádhernu animáciu, nápady, sympatické postavy či dobrú hudbu. Obľúbený soundtrack: Oogway's Legacy, The Arrival of Kai, The Dragon Warrior, Father and Son. 85% - 4* ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Nečekaně dobré završení trilogie o dračím bojovníkovy. Kung fu Pandu mám rád, jelikož se mi nezprotivila jako Shrek, Madagaskar a další ždímané animáky. Nejvíce jí v tomto důsledku ublížil televizní seriál. Kung fu Panda 3 je velmi povedený animák, který opět si jede svoje. Od perfektně nasnímaných soubojů, kterým nechybí osudovost a epické momenty, perfektní 2D flashbacky, až po fajn humor, jenž neomrzí. Je to sice nastavovaná kaše, ale i tak si díky ní uvědomíte, jak moc je postava Poa a zbytku, sympatická, že jím leccos odpustíte a budete se bavit. A i samotný příběh si je toho vědomí a proto nám dává to co chceme vidět. Některé momenty jsou trochu zbytečně dlouhé a nebo neustále opakují stejný vtip dokola a dokola. Potěšil nový záporák, velmi zajímavý konec a Po senior. Kung fu Panda 3 je příjemný třetí díl o dračím bojovníkovy, který přesně nabídne to na co jsme zvyklí a kupodivu to stačí, a kdo chce více musí ke konkurenci. ()

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Príbehom tretia panda moc divákov neoslnila. Vtipy boli tiež po ôsmich rokoch už dosť ošúchané. Niet sa čomu diviť, že Poa poznáme ako obnosené topánky. Veď sa s ním stretávame prakticky denne. Čím však tento krát vynikol bola bombastickosť bojových scén a hlavne, dobre orientované posolstvo filmu, dávať a nie brať. To je cesta, ktorá nás vedie k osvieteniu. Tým si tretie vystúpenie Poa vyslúžilo aj moje nadštandardné hodnotenie. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (14)

  • Je to vůbec poprvé, co vzniká jeden film se stejným příběhem a postavami ve dvou různých jazycích - v angličtině a v mandarínštině. (Zdroj: Cinemart)
  • Ve filmu je použita nová technologie, která kombinuje 2D a 3D animaci inspirovanou starověkými čínskými svitky (především slavným panoramatickým svitkem Svátek čching-ming na řece), které připomínají animovaný obraz. Technologie využívá grafický charakter 2D stylizovaného materiálu, ale převedeného do počítačem vygenerovaného 3D prostředí. (Zdroj: CinemArt)

Související novinky

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

02.12.2013

A celkově z přecpaného roku 2015. Původně měla být výpravná fantasy v režii Duncana Jonese uvedena už 18. prosince 2015. Jenomže pak studio Disney posunulo na předvánoční čas Abramsovu Star Wars:… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno