Reklama

Reklama

Jane Adlerová má tři dospělé děti, prosperující pekařství a přátelský vztah s bývalým manželem Jakem, kterému už odpustila, že ji před deseti lety podváděl s mladší ženou, se kterou se pak oženil. U příležitosti synovy promoce si ex-manželé spolu vyjdou na nevinnou večeři, která se po konzumaci většího množství vína a vzpomínkách na společné soužití změnila na vášnivý sex. Když Jane vystřízliví, uvědomí si jednu úžasnou věc. Právě se svým ex-manželem podvedla tu, s kterou jí byl nevěrný, když ještě byli manželé. O Jane má také zájem bytový architekt Adam, který pro ni navrhuje kuchyň. Protože ve válce a v lásce neplatí žádná pravidla, oba muži se rozhodnou o dámu svého srdce bojovat až do posledního dechu. To vyvolá řadu nečekaných situací, v nichž se ukáže, že ani pokročilejší věk neubírá nic na pošetilosti zamilovaných. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (475)

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení! Ale může to vlastně v poslední době být překvapení, když v castingu figuruje jméno Meryl Streep? A opět vaří a opět to vypadá skvěle, stejně jako ona sama. Na první pohled mne mírně vyděsila stopáž, ale při sledování si to člověk ani na chvíli neuvědomí. Kromě Aleca Baldwina, který v poslední době zažívá renesanci své kariéry, stojí rozhodně za zmínku John Krasinski ve vedlejší roli. Scénky s ním jsou rozhodně jedny z nejpovedenějších v celém filmu. Steve Martin je možná trochu nevyužitý, ale i tak potěší. ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Tímto filmem jsem zakončil tvorbu mé oblíbenkyně a zároveň se přidávám k těm, kteří považují poslední film Nancy Meyers za nejslabší. Baldwin a Streep jsou sice příjemní a něčemu se tu také nechá zasmát, ale převažují zde záporné stránky. Oplzlý Steve Martin, kterému jsem nikdy nepřišel na chuť, samotná ujetost snímku a pro mě nepříliš sympatická zápletka. Očekával jsem větší zábavu. 60% ()

Reklama

Ernia 

všechny recenze uživatele

Upozorňuju, že tenhle názor je jeden z těch nejneobjektivnějších na světě :D Zkrátka jakožto šílená fanynka Meryl Streep jsem nemohla dát 4*, které bych pravděpodobně jinak dala. Taky tím netvrdím že Alec B. je sexy (oh, spíš naopak) a nebo že ten konec už byl krapet ukecanější (ale i tak jsem si takový přála)a ještě pár drobností ..... ale zbytek prostě paráda!!! Dost rofloidní hlášky, výbuchy smíchu.. no a Meryl ♥ Ona je prostě úžasná, ........(milion superlativ)......., a jako zhulená neměla chybu :D Tak jak jsem se zasmála i IC jsem se už dlouho u žádné jiné komedie nenasmála. Wow. (btw první film, kde mi Steve Martin nepřišel ani nějak extra trapný) ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Meryl už natočila lepší filmy, Nancy Meyers bezpochyby taky (Prázdniny patří mezi mé oblíbené "můžu vidět opakovaně" slaďáky), Baldwina, ani Martina moc nemusím a příběh mě víc nudil, než bavil, takže mi kromě Meryl v tomto filmu opravdu mnoho nezbylo. Tak nějak jsem si při sledování zavzpomínala na De Nirovo Pohodáře, kteří, oproti těmto Komplikacím, v tématu komediálně/dramatického stárnutí vítězí. Tento film nemám chuť vidět znovu, už takhle mi dal zabrat. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $75miliónovTržby USA $112,735,375Tržby Celosvetovo $224,614,744Tržby za predaj DVD v USA $36,873,193 //počet predaných kusov 2,504,811║ Režisérku Nancy Meyers a je podmanivosť pre romantiku a nadhľad mám rád, ale každým ďalším filmom akoby strácala sily a len povrchne lízne dobre rozbehnutý námet, veru tuto až tak nehrá akoby malo, má to zopár dobrých scénok ale ako celok skoro nefungujúce až uspávankové. /45%/ ()

Galerie (46)

Zajímavosti (18)

  • Obsazování rolí začalo v roce 2008, jednání s Meryl Streep a Alecem Baldwinem začalo v srpnu. Steve Martin se přidal v říjnu. Další herci byli do snímku obsazeni během roku 2009. (jezurka42)
  • Natáčení snímku probíhalo od dubna do srpna roku 2009. (jezurka42)
  • Téměř veškeré interiéry byly natáčeny v New Yorku. Tam byl ale v době produkce filmu sníh a teploty okolo nuly. Sluneční svit za okny byl tak přidán až ve studiu, aby nebylo poznat, že natáčení neprobíhalo v Santa Barbaře. V kanceláři Steva Martina (Adam) jsou dokonce zataženy žaluzie, protože se za nimi nachází mrakodrapy. (Ernia)

Reklama

Reklama