Reklama

Reklama

Venkovský prodejce ojetých aut Ben Selleck (James Brolin) chce zachránit svůj desetiletý rodinný podnik před nepřátelským převzetím, na které se již připravuje jeho největší místní rival a brutální konkurent. Zoufalý majitel si proto najme nejslavnějšího akčního reklamního mága Dona "The Goods" Readyho (Jeremy Piven) a jeho žoldnéřský tým všeho schopných specialistů, aby za tři dny prodali více než 200 automobilů. Don Ready převezme vedení Selleckova obchodu, nastartuje svůj tým agresivních prodejců a v rekordním čase za jediný víkend prodá všechna motorová vozidla. Selleckovy nepřátelé zuří, protože přicházejí o lehkou kořist. Jeho úspěchu však nechtějí jen nečinně přihlížet a odpovídají zoufalými protiakcemi. Na jejich mizerné triky je však obchodnický mág Ready dobře připraven a snadno si s nimi poradí. (TV JOJ)

(více)

Recenze (51)

elimS 

všechny recenze uživatele

60% - komentář 20ti slovy: Sice žádná bránici trhající komedie, ale zato svižná, vtipná a s poměrně "hvězdným" obsazením. Na jejich praktiky bych teda neskočil :D ()

clarc 

všechny recenze uživatele

narez! fandove Ferrellovic humoru si fakt prijdou na sve. nenechte se odradit hodnocenim...pokud ovsem nepatrite mezi intelektualy - potom se radsi odradit nechte... ()

MorraEddie 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie s vynikajícím Jeremy Pivenem. Nechápu čím si tenhle film zasloužil,tak nízké hodnocení. Dokážu pochopit,že tento smysl pro humor není pro každého,ale i přesto všechno je to zábavná a svižná komedie,která rozhodně nenudí.Velké plus přikládám za malou roličku,kterou si zde střihl Will Ferrell ()

Shinnie odpad!

všechny recenze uživatele

Nudný námet, ktorý sa hodí akurát na nedeľné ráno kedy zvyčajne dávajú samé "neuveriteľne zábavné a dobré filmy". Skutočne sa čudujem, ako je možné, že to nie je TV film??? No nevadí, niekomu môže vadiť že som to nedopozerala a napriek tomu to hodnotím, ale keď proste je niečo nudné a pozerám to viac jak pol hodinu a skoro nič zaujímavé sa tam nedeje a nezasmiala som sa ani raz, tak radšej ušetrím trištvrte hodinu môjho života a pozriem si nejaký normálnejší film. ()

blekekeke 

všechny recenze uživatele

No jo no, co by ... ale pokus to zase tak špatnej nebyl. Na ty hlášky to bylo hodně chudý ... a hodně tomu asi ublížil dabing ... ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Dobrá komedie, která pobaví sem tam nějakým tím povedeným vtípkem či hláškou, takže celkově nenudí. Najde se tu pěkná řádka opravdu ujetých exotů, mnohdy mě pobavil třeba desetiletý klučina v těle dospěláka nebo šéf bazaru se sklony k homosexualitě.Na druhou stranu o žádnou komediální genialitu v tomhle případě nejde a ke konci film začíná trochu ztrácet dech. ()

Tom87 

všechny recenze uživatele

Pohodová komedie, pobavila a to je hlavní. Pěkné herecké výkony jak od Jeremy Pivena, klasika Davida Koechnera tak od děduly co uváděl Věřte-nevěřte, Jamese Brolina. A hodně se mi líbila Kathryn Hahn a ta její hláška ke konci - že si vylíže svojí vlastní 3,14ču jestli Don prodá "Banditu" Paxtonovi :o))) ()

SONNY07 

všechny recenze uživatele

Je to v podstatě volovina s minimálním dějem - profesiální prodejci aut vedení Jeremy Pivenen jedou zachránit krachující autobazar, což se jim přes mnoho překážek samozřejmě podaří (jak jinak). Vše zachránilo skvělé obsazení včele s Pivenem, jako Donem " Bourákem" Readym, s profesní vizitkou -" Prodávám auta, ty zkurvysynu",který je špičkový. Slušný dialogy a solidní spád. Tuto komedii miluji!! ()

Reklama

Reklama