Reklama

Reklama

Obsahy(1)

John Travolta je jako Russ Richards opravdu neodolatelný. Předpovídá počasí v Harrisburgu v Pensylvánii a stal se místní hvězdou. Když neobvykle mírná zima zaviní, že jeho půjčovna sněžných skútrů přijde téměř na mizinu, rychle vymyslí strategii, jak zbohatnout. S nenasytnou přítelkyní (Lisa Kudrow), televizní moderátorkou loterie, a kamarádem nadšeným pro každou špatnost spřádá Russ tajný plán. Čísla šťastně vycházejí, ale pak se najednou všechno zvrtne a povedenou trojici čeká místo jackpotu jen sérii chaotických situací. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (29)

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 6/10 Děj 6/10 Hudba 5/10 Efekty 3/10/// +ustřední dvojice, zajímavý námět s loupeží -trošku zamotaný děj/// Mírně nadrprůměrná komedie střihnutá zlodějskou zápletkou. Netvrdím, že jsem se vyloženě bavil, ale aspoň jsem se nenudil. Rozhodně je zajímavé jakým způsobem si dvojice chce přivydělat a následně jak to lamí. I když podlě mě až tak tupý nejsou, prostě měli více smůly na šťastná čísla./// Celkem 52%/// ()

Gary 

všechny recenze uživatele

Možná, že jsem blázen, nebo jsem tak hloupý, jako Travoltův Russ Richards, ale Šťastná čísla mě bavily.Travolta je kouzelný.Hodně mu pomáhá i Bill Pullman jako ztřeštěný policista, který svojí práci bere poněkud "laxně". Samozřejmě. Dějově je to plidké jako krupičná kaše, ale proč se nepobavit.Hlavně zůstat v klidu. Po Bojišti celkem dobrý. ()

Reklama

bubun 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem to mnohem, mnohem horší. Jo, sice je to z roku 2000, a přitom to působí jako půlka devadesátek, přesto jsem se párkrát upřímně zasmála, a za Boba Kelso ze Scrubs, za Tima Rotha, a asi na pět vteřin se zde objevujícího Sama McMurrayho dávám hvězdičku navíc. Plusem je také zařazení skladby Easy Money od písničkářky Rickie Lee Jones - je to poprvé, co jsem nějakou z jejích skladeb slyšela ve filmu. Vidět to znovu nemusím, ale jak jsem psala - dle zdejšího hodnocení jsem to čekala o dost horší. Přitom je to prostě taková americká přidementnělá komedie, no. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Podfouknout Sportku se mi patrně nezdaří, protože čeští notáři jsou příliš pozorní, míčky nepodplatitelné a organizátor nerad vyplácí výhry. V USA je to o chloupek lehčí, neboť nad regulérností losování bdí jeden senilní strážný a na toho jedna vychytralá blondýna v pohodě stačí. Já se u toho bavil tak přibližně na půl plynu, ale skvělé obsazení, a Daleova pistole u mé hlavy, mne přesvědčili o tom, že bych měl při hodnocení zaokrouhlovat nahoru. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Za najlepsie filmy reziserky Nory Ephron povazujem filmy ako Samotár v Seattlu, Láska pres Internet a Když Harry potkal Sally. Tuto sa pani reziserka vyslovene kopla, chcela natocit dalsiu krimi komediu, no a jaxi nevydalo. No a nekona sa ani krimi ani komedia, kona sa nesurody mix, gulas vsetkeho mozneho, len hlavne aby tam minimum toho dobreho bolo. Fakt ako, v kinach to zhorelo komplet, nuda strieda este vacsiu nudu, k tomu vatovo plane plky bez chuti ..... po polhodine nepocuvatelne ....toto nezachranili ani zname herecke drzky , a ze ich tu je : 6 % ()

Galerie (35)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo ve státě Pennsylvanie, konkrétně v rezidenci Harrisburgu a městech Hershey, Dauphin a Sacramento. (reich)

Reklama

Reklama