Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina středoškolských studentů zůstane po škole. Jdou do třídy, kde na ně čeká učitel, který je ale v místnosti zamkne a záhadně zmizí. Jak se blíží noc, přichází silná bouřka, která způsobí výpadek proudu. Celá škola se ponoří do tmy.
Jakmile se studenti dostanou ze třídy, zjistí, že stará školní budova začala žít svým životem. Začnou se objevovat podivná zjevení duchů a celá škola je přenesena do období sedmdesátých let. Skupinka studentů je uvězněna ve škole a všichni začínají objevovat historii jedné tragédie, se kterou jsou i oni spjati a teď je na čase, aby zaplatili vlastním životem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (30)

J*A*S*M odpad!

všechny recenze uživatele

Každý film by se měl jmenovat jinak. Tuhle šílenou sračku jsem viděl omylem, neboť jsem si ji spletl s novým filmem totožného názvu (který má mít relativně podobný děj), jehož trailer mě před časem poměrně zaujal a já si jej pomyslně zapsal do watchlistu. Doufám, že podobnou chybu už neudělám. ()

Madsbender odpad!

všechny recenze uživatele

Nakoľko som mierne povedané naštvaný, pretože som si tak ako J*A*S*M chcel pôvodne pozrieť tento rovnomenný film a miesto neho som si omylom kúpil na DVD toto, tak si dovolím napísať, že je to ohavná, impotentná velesračka, ktorá sa jedinečným spôsobom klasifikuje ako to najhoršie z najhoršieho. Až raz vypukne zombie apokalypsa a vynilové platne nebudú po ruke, ako prvé siahnem po tomto. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Ultralevný a ultrastupidní horor s tendencí těžit ze své stupidity a stát se zábavným. Námět nebyl nejhorší, ale téměř až amatérská realizace ho dost shazuje. Už jen ten stupidní začátek, kdy hodného chlapce zavřou jeho spolužáci na škole do pece, do té následně uhodí blesk a chlapec uhoří, mluví za vše a pochopitelně je to mizerně natočeno. Od té doby je budova střední školy prokletá, protože v ní sídlí zlý duch chlapce lačnícího po pomstě a jeho pomatené matky a oba svou pomstu vykonají na potomcích žáků, kteří se podíleli na chlapcově úmrtí. V roli ředitele školy se v jedné ze svých posledních rolí objevuje David Carradine a film je mu i věnován, ale je to poměrně nedůstojné zakončení kariéry ve filmu, ve kterém si logika vzala dovolenou, jednotlivá zabití jsou slabá a stupidita z filmu jen číší. Zůstat po škole v tomto hororu se nedoporučuje. ()

hladass odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle kousek se mi líbil stejně, jako akční slátanina stejného názvu z roku 2003 a Dolphem Lundgrenem v hlavní roli... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Hickox je režisér který mě už 2x překvapil a to filmama Kukuřičné děti 3 a Mutant, ne že by se jednalo o nějaký veledíla ale dobře se na ně dívá a jsou to zábavná díla, ale bohužel dále dost pohořívá třeba strašné Vlny smrti či Zahrada zla jsou už spíše průsery a k tomu se muže zařadit tohle, tohle je prostě přiblbá slátanina kterou mohly zachránit aspoň vraždy ale kde nic tu nic. Nuda šed a Carradine k tomu. Víkrát už ne. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Dají se zde najít všechny neduhy, které dělají z filmu – špatný film. Od neoriginálního scénáře, přes nudný děj, nulovou atmosféru, otřesné počítačové efekty, stupidní chování postav až po laciné a již stokrát použité hlášky a lekačky. Některá úmrtí nejsou absolutně dotažené dokonce, takže divák je ochuzen nejméně ve dvou případech o skonání dvou postav. Nevím jestli to je však špatně, nebo dobře jelikož ani to co máme šanci sledovat za moc nestojí. ()

eraserhead666 odpad!

všechny recenze uživatele

Že je to levný, prakticky televizní film, to jsem snad ani nic jiného nečekal. Že je to hloupé a s logikou si to hlavu nijak neláme, to by se dalo odpustit. Že tradičně nejsympatičtější postavu odkráglovali hned na začátku, to už si pomalu zvykám. Ale aby mě na horroru veškeré horrorové projevy doslova prudily a sraly a já se modlil za další hloupou scénu bez nějakého triku a nadpřirozena, to už je hodně špatně. ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Taky patřím k těm "šťastlivcům", kteří si tuhle megasračku spletli s filmem stejnýho jména. Ale když už jsem to pustil, tak jsem to i přes začátek, kterej avizoval naprostou příšernost, statečně dokoukal. Byla to chyba. ()

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Od českého názvu jsem očekávala pořádnou řezničinu, kde bude běhat nějaký pomatenec a bude jednoho po druhém vraždit. Pomatenec se tu sice objeví, ale vůbec nestojí za řeč. Atmosféra je nulová. O efektech radši ani mluvit nebudu. Postavy jsou nesympatické. Bylo mi jedno kdo a jak zemře. Ztráta času. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Hodně laciný horor, kdy se jde matka pomstít za smrt svého syna, sice tím vyzradím pointu, ale ono je to jedno neboť od začátku je jasný o co ,že tam jde. A i kdo přežije. Hodně laciný triky zvlášt ty z ohněm to si asi někdo hrál na pc. Z tohodle si do kalhot určitě nenaděláte. ps-nezapomínejte používat tlačítko přetáčení ať nepromarníte víc času než je nutné. ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Veľmi nepodarený film o tom ako sa pred tridsiatimi rokmi stala na strednej škole tragédia ( sedem študentov v školskej pivnici zavre svojho spolužiaka zo srandy do pece, kde počas búrky uhodí blesk a chudáka to upáli) a teraz sa snaží duch mŕtveho študenta pomstiť na deťoch dotyčných siedmich spolužiakoch. Film nefunguje v žiadnom smere, od otrasného námetu (koľko takíchto filmov už bolo?),cez scenár až po lacné efekty. Vraždy sú úbohé, ničím nápaditým neprekvapia a vlastne ich ani veľa neuvidíte( a to sa v názve filmu spomína slovo masaker:-) ). Vyhýbajte sa veľkým oblúkom. Jednu * za Davida Carradina, ktorému bola táto sračka na konci aj venovaná. ()

Matros odpad!

všechny recenze uživatele

Na papíře to klidně mohlo vypadat jako příjemné hororové béčko v klasické sestavě : klaďas se svou přítelkyní, ,,drsný" afroameričan, ,,vtipný" zhulenec, děvka, emařka a totální idiot. Dále je tu učitel tělocviku a nová učitelka, obohaceno ještě o Davida ,,Billa" Carradina, který hraje ředitele školy. Bohužel film je ultralevný (velice špatné efekty) a herecké výkony jsou ultradebilní (velice špatní herci). Všem jsem přál smrt, některým více než ostatním... ()

Wienczaa odpad!

všechny recenze uživatele

Co říct? No nebudu to tu dlouho rozmazávat, snad jen škoda že nejde dát double odpad... V případě této záležitosti bych neváhal ani vteřinu... Měli ty prachy z rozpočtu filmu raději věnovat na výzkum vakcíny proti tendenci natáčet takovéto sr****. ()

RedHot odpad!

všechny recenze uživatele

Kamarádka, rekreační lovkyně filmových odpadů, mi v rámci mého komorního festivalu největších prohřešků proti filmu doporučila Masakr na střední škole. Zdali je Muzikál ze střední podobně hrozivý, nevím. Každopádně je tohle veledílo dost silné kafe i v porovnání s jinými odpady. --- Všechno to začalo tím, že zlí studenti kdysi dávno zavřeli hodného studenta do kamen v tělocvičně a chtěli ho tam nechat. Nad školou ale zuřila bouře a blesk zavinil, že obsah kamen vzplanul, aniž by bylo potřeba přikládat. To je panečku věc, viďte? Spolužákům se před očima kamarád usmažil zaživa v záplavě namalovaných plamenů. A zápletka je na světě. --- O čtyřicet let později se duch onoho hocha do školy vrací a přivádí si spoustu kamarádů. První záhrobní zjevení oceníme už po několika minutách děje a od té doby duchy vidíme snad na každém druhém záběru, kdekoliv a za jakékoli situace. Aby toho nebylo málo, venku se rozprší, takže se samozřejmě nedá jít ven. Jaká hrůza. Opravdové utrpení však číhá v dialozích, které mezi sebou postavy vedou. Režisér měl zřejmě pocit, že když budou všichni mluvit o trávě, vyvádět blbosti a každé druhé vyřčené slovo bude "kurva", zosobní tak dokonale dorozumívací styl současných teenagerů. Povedlo se mu to ale tak mizerně, že už nezbývá než se modlit, aby se v té proklaté peci upekli všichni do jednoho, co nejdřív, a hlavně rychle. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Film od Dvd Edice a cakal som, ze to zase bude nepodareny film od ich nie moc atraktivnej zbierky, akoze filmov. Na moje mile prekvapenie to zas take zle nebolo a dalo sa na to aj pozriet. Dej filmu na zaciatku filmu sa odohrava na skole, kde omylom zhori jeden ziak v nejakej zanedbanej kotolni za cudesnych okolnosti. Potom sa dej odohraval o mnoho rokov neskor na tej istej skole a duchovia zacali ozivat vo vnutri skoly. Poskolaci preto hladaju vychodisko, ako sa dostat von z tohoto uvazneneho pekla. Stvarnenie duchov sa dalo zniest, ale najlepsi bol ten cierny, co poletoval po skole, ako nejaka bosorka na metle:)) Co sa tyka toho vrazdenia poskolakov, to uz zase nebolo ziadne vitazstvo. Vyzeralo to take neprofesionalne a nie moc presvedcive. Jediny znamy herec, ktory tam hral bol David Carradine, ktory tu stvarnil riaditela skoly. Zvysok hercov nestoji ani za rec, pretoze toho moc nepredviedli, ako aj Carradine, ktory mal vo filme drobnu rolu. Dve hviezdicky len davam s prizmurenim okom, druhykrat by som o tento film ani nezakopol. ()

CharlieSs 

všechny recenze uživatele

Dost dlouho jsem to chtěla vidět, ale jsem dost zklamaná. Efekty byly dost o ničem, celkem solidně nereálný duch a ten konec jsem docela nepochopila. Ty hvězdičky jsou hlavně za pěkného Gabriela a pěknou rockerku Sarah. Rozhodně jsem ale očekávala něco jiného, ale že by to bylo úplně zlé, to se říct taky nedá. ()

Reklama

Reklama