Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavním hrdinou napínavého thrilleru je Joshua McCord, stárnoucí agent a expert na obzvláště obtížné případy. Má před sebou několik obtížných úkolů. Musí osvobodit První Dámu, manželku amerického prezidenta, ze spárů teroristické skupiny poněkud vyšinutých radikálů, a také musí najít a vycvičit svého nástupce. Vybere si toho zdánlivě naprosto nejméně vhodného kandidáta, totiž velmi schopného, nicméně poněkud vzpurného elitního bojovníka Deke Slatera, kterého musí nejprve přesvědčit o tom, proč by měl takovou práci přijmout. Společně s ním se pak vydává na další záchrannou misi, při které mají osvobodit amerického vojenského experta a jeho rodinu z rukou drogového kartelu v Kolumbii. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (77)

mzss1 

všechny recenze uživatele

Tak tahle Norrisovka mi opravdu sedla. Sice akce a některé záběry ve vzduchu, v letadle působí hrozně béčkovitě tak jsem co se týče akce, soubojů a přestřelek spokojen. Norris má ve filmu zajímavou postavu, čisí z něj autorita. Na jeho pokročilý věk je Norris ve velmi slušné kondici. Film rozhodně nemůže nudit. Ostatní herci Dylan Neal a Jennifer Tng mě též bavili. Takže hodnotím 80% = **** ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Velká velká bída. Špatné po všech stránkách, kdy zápletka skáče z jednoho konce na druhý a nikdy nezůstane u jedné tématiky. Herci, kteří sekundují Norissovi jsou otřesní a všichni včetně Norrise se nechávají tak okatě dublovat, že i poslední Seagalovky mají o dva levely navrch. Veškeré akční scény mají příšernou kameru, ještě příšernější střih a opravdu je zde minimum pozitivního......2/10 ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Občas mám prostě zase ty „sádlomáselnické sklony“ podívat se na nějakého toho starého akčního barda a teď padla volba na nesmrtelného Chucka Norrise. Walkera Texase bych asi nepřežil já, kdybych se vrhl na nějakou tu sérii a tak jsem zvolil menší zlo a mrkl se na tento céčkový akčňák. Je pravda, že je to braková podívaná, ale zas taková hrůza jak tu někteří tvrdí, to nebyla. Celkem si s Dylanem Nealem sedli, děj nebyl zas tak katastrofální a některé pasáže se mi i líbily. Podprůměr to sice je, ale ne na černé čísla… ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Presne si pamatam, ze som tento film videl niekedy v juni/juli roku 2000, ked som koncil gymnaziium. A asi som fuckt spravil chybu, ze som to zacal pozerat po kultovom Scottovom filme Gladiator. Scenaristicky vyplach nema zmysel riesit, Cak je tragicky herec, ale co ma najviac nasralo, a co film u mna poslalo do odpadu, bola rezia Eric Norrisa /Tusim Cakov syn/. Primitivizmus, reziserska bezradnost a snaha zaujat, presne o tomto je film, a preto tento film nenavidim. 0 % ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Jak poznáte sračku? Jedna z postav se jmenuje Joshua. Nemám ve zvyku hodnotit filmy, které jsem neviděl, a u nedokoukaných snímků jsem na vážkách. Prezidentova muže jsem z velké části prospal, ale soudě podle začátku filmu se v něm debilita a schematičnost vyskytují v míře větší než velké. Prostě tupost s Chuckem Norrisem, nic víc. (1 060.) ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Chuck Norris a jeho bratr Aaron byli vykonnými producenty. Chuckův syn Eric Norris byl pak režisérem druhého natáčecího štábu a společně s Tannerem Gillem byl také koordinátorem kaskadérů. (Rominator)
  • Natáčení probíhalo v texaských městech Brownsville, Corpus Christi, Dallas a South Padre. (Terva)

Reklama

Reklama