Reklama

Reklama

Ptákodemie: Děs a hrůza

(festivalový název)
  • USA Birdemic: Shock and Terror (více)
Trailer

Obsahy(1)

Ona je úchvatná modelka a on úspěšný mladý prodejce softwaru. Do jejich slibně se rozvíjejícího vztahu ovšem krutě zasáhne matička příroda, když skrze své opeřené tvory začne lidstvu oplácet staletí znečišťování a dalších bezohledností. (Festival otrlého diváka)

Videa (1)

Trailer

Recenze (119)

Master19 odpad!

všechny recenze uživatele

No, nemá talent... Už úvodní dialog s obsluhou fastfoodu, která přinesla menu, je předzvěstí, co se bude dít. Je až neuvěřitelné, jak špatně jdou některé věci udělat a tenhle film je jakousi učebnicí nebo co, jak to bude vypadat, když to uděláte blbě. Už jen základní poučka hororu, že strach je v neviděném tu je postavená na hlavu a v druhé půlce filmu jsou všude orlové. Pamatujete jak jste měli ve škole odevzdat nějaký elaborát o deseti stránkách, tak jste to naháněli zvětšením písma, odřádkováním, odsazením odstavců a tak? Tak tady v tom "filmu" to mají na starosti záběry z jedoucího auta, nekonečná děkovačka po skončené poradě a mohl bych pokračovat. Ale nemá to cenu. ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Čekal jsem nějakou ujeťárnu alá Wynorski, ale to, co jsem viděl, mi vyrazilo dech a nevěděl jsem, jestli mam brečet, nebo se smát. Herci, ozvučení střih, režie...........tady se nenašlo vůbec nic, co by si nezasloužilo odpad. A triky, dá-li se o té animaci jako otricích mluvit, byly kapitola sama o sobě. Všem bych doporučil přeskočit prvních 45 minut. Tedy pokud budete mít tu odvahu a pustíte si to. ()

Reklama

Melios 

všechny recenze uživatele

Najväčšia vtákovina ,čo som videl (doslova). Na filmu je zle úplne všetko ale mne je to jedno. Mne sa to páčilo. Tento film buď budete milovať ako jeden z najhorších existujúcich filmov alebo ho budete nenávidieť ako 90% dotázaných. Ja som si tú to "Vietnamskú" šialenosť užil a dvojku si pozriem taktiež. Za mňa dobrých/zlých 5* PS: film si môžete pozrieť tu (pokiaľ teda viete trocha po anglicky) : https://youtu.be/jXXBQpV6Gvw ()

wipschka 

všechny recenze uživatele

Živý a velmi svérázný dabing v rámci Brakfestu byl prostě NEJ a já musím dát plnou palbu i kdybych nechtěla. Obávám se ale, že v originálním znění a bez party přátel by mě film tolik nebavil. Zábavná byla také organizátorská vsuvka v podobě rozdaných ramínek a následném ohánění se po papírových vlaštovkách! Takhle jsem se dlouho nenasmála..:-)) ()

AlfaNumerO 

všechny recenze uživatele

Pánové a dámy, běžte s těmi odpady do koše (nebo spíš do prdele) a neházejte je na tento brilantně zpracovaný D(éčkový) snímek. Každý fanoušek této kategorie musí přece ocenit: Digitální triky, kde se objekty pohybují fixně s kamerou. Orli házející svůj trus v podobě vybuchujících bomb. Orli chčijící moč v podobě kyseliny. Zpětný ráz u zbraní s několika vteřinovým zpožděním oproti samotném výstřelu. A to jsem určitě spoustu perel vynechal.  Tohle prostě není myšleno vážně, tak běžte s těmi odpady někam a dejte jako správný fanda 5* hodnocení. Nebo aspoň smrtelně vážně a možná trochu škodolibě tenhle snímek doporučujte lidem, kteří na takovéto snímky nejsou. Určitě to moc ocení. Už se těším na pokračování s podnázvem Resurrection. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Stránka imaginepeace.com, na kterou film velmi nápadně odkazuje, je ve skutečnosti stránkou Yoko Ono. (L_O_U_S)
  • Režisér James Nguyen film propagoval tak, že svou dodávku oblepil reklamami, umělou krví a ptáky. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama