Reklama

Reklama

Film natočil oceněný tým, který stvořil úspěšný seriál Kancl. Anglie sedmdesátých let je plná swingu a tři přátelé a vyvrženci společnosti tráví svůj čas vtipkováním, popíjením, popichováním a balením děvčat. Tajně však sní o tom, že jednou utečou ze svého dělnického města. Freddie (Christian Cooke) je obchodník, kterého si právě všiml jeho šéf, Mr. Kendrick (Ralph Fiennes). Freddie je rozpolcený mezi životem plným popíjení se svými kamarády (Tom Hughes a Jack Doolan) a příslibem zářivé budoucnosti. Vše se ještě více zkomplikuje, když se do Freddieho zamiluje šéfova dcera. Ve filmu dále hrají Ricky Gervais a Emily Watson. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (289)

Hadža 

všechny recenze uživatele

Kdo se narodi pod stolem,tak se mu nahoru honde tezce skrabe.A kdyz se mu to podari,jeste neni jiste,zda na zaver nedostane jen salatovou misu z brouseneho skla.Nejde ani tak o komedii,jak o pribeh trojce mladych muzu,kteri se snazi najit sve misto v zivote.Kazdy ma sve sny o budoucnosti jine,ale jak uz to chodi,predstavy se malokdy splni. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Zvláštní projekt. Tedy na obvyklou produkci dua Gervais/Merchant. Na Cemetery Junction není z objektivního hlediska vůbec nic nového či světoborného. Další z řady nesčetných komedií/dramat, které jsou (lehce) kýčovité a nejsou ani moc dramatické, ani moc vtipné, jejichž postavy se vyvíjí tak očekávatelně, jak jen divák může očekávat. Přesto, možná právě díky (ne)viditelné protekci, kterou u mne oba tvůrci požívají, jsem byl spokojen. Potěšil Earl z Dereka, Gorman (Stryver z TDKR), Watson, epizodky Gervaise, Merchanta a Pilkingtona a samozřejmě Ralph. Příjemný zážitek... 80% ()

Reklama

baribal 

všechny recenze uživatele

Taky Vám přišlo, že se v Cemetery Junction Gervais a Merchant nějak moc krotili? Asi tohle bude důvod proč film propadnul a proč o něm nebylo slyšet. Škoda, že se příběh rozjede až v poslední půl hodině, kdy se první hodina hodí za hlavu a začíná se nanovo. Přijal bych s otevřeným srdcem nahláškovanou komedii typu Gervaisových seriálů, nebo naopak oduševnělý příběh s nádechem komediálnosti. Toho druhého Ricky a Stephen schopni nejsou, toho prvního ano. Bohužel je korektnost tlačila do toho co neumí a tak to dopadlo. Skvělé malé roličky.. Gervaisův fotr, Brian z "bistra".. postava známá z Dereka jako mega úchyl a mnoho dalších. Pro mě to ale jako celek moc nefungovalo.. tak snad příště nekorektně. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Anglicky snadno a rychle. Ricky Gervais nám roste ve velice nadaného režiséra, ze zdánlivě banální zápletky dokázal vytesat klenot. Samozřejmě respektuju že film ve svém hodnocení asi těžko překoná 80%, přecejen někomu bude chybět více humoru, někdo nemusí zrovna Rickyho, pro ty druhé mám ubezpečení že tam pan režisér má jen malou roličku. V hlavních rolích nám vystupují 3 kamarádi, kteří prožívají okolní problémy zcela po svém. Jedno mají však společné, ani jeden z nich není šťastný a nesnaží se s tím cokoliv udělat. Film zdobí skvělý dobový soundtrack a nechutný Ralph Fiennes. Jsem zvědavý jestli se najde někdo kdo za šálek čaje nepoděkuje. 90% ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Nenápadná bomba. Aneb jak se stal z rebela bez příčiny usedlík a z usedlíka rebel s příčinou. Cemetery Junction není žádná třeskutě vtipná komedie, v několika chvílích je to vlastně velmi smutný film, u něhož mi bylo až teskno, v závěru jsem z něj měl strašně fajn pocit, což už se mi dlouho nestalo. Zkrátka super překvapení a velmi příjemný film. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (14)

  • Film se odehrává v rodném městě Rickyho Gervaise - Reading. Zde se také natáčela většina materiálu, kromě Redingu štáb natáčel také v malém městě Woodstock poblíž Oxfordu. (don corleone)
  • Speciálně pro natáčení si Ricky Gervais najmul fotografa, který měl za úkol fotit (a znechucovat tím) všechny paparazzi, kteří se pohybovali v blízkosti štábu. (don corleone)
  • Projekt měl být původně seriálem pro BBC. (don corleone)

Reklama

Reklama