Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jon se skupinou uvízne za zdí a volá Daenerys o pomoc. Arya se Sansou jsou v rozporu. (KajusaK)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Působivé finále s králem nemrtvých vs. draky. Jinak víceménně vyrovnaná epizoda, výhradně severská, kde snímání decberoucích přírodních scenérií překonává snad jen závěrečná bitva a za zmínku stojí i nezvykle velké množství humorných vsuvek narozdíl od předešlých dílů, což trochu odlehčuje hutnou a temnou atmosféru, avšak není úplně na škodu. ()

groz122 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Linka na Zimohradu mi přišla bezchybná. Celý díl byl vlastně fajn, ale na konci jsem měl sžíravý pocit, že něco scénáristé opravdu zkazili. Celý díl je vlastně obrovská blbost. Deus ex machine na každém kroku. GoT vždy odlišovalo realistické vyprávění ve fantasy světě, ale tento díl je jako z úplně jiného seriálu. Fakt, že po 5 minutách už víte jak seriál skončí taky nepřidává žádné plus. To čeho se ale bojím nejvíc je fakt, že z GoT se začala stávat pohádka a jestli na nás filmový štáb vytáhne Happy ending, tak zapalujte pásky se seriálem. Bude čas se modlit ke starým bohům a k tomu, aby Martin svou originální verzi příběhu dopsal ()

Reklama

kotasbk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

až tu někdo bude psát nesmyslné komentáře, že to není dílo martina, ale scénaristů, tak si uvědomte, že v knize se píše o proroctví, že přijde azor ahai a porazí bílé chodce. Kdo jiný podle vás by měl být právě zmíněný Azor Ahai, pokud ne Jon Snow? Ano, seriál se už ASI nedrží knihy, protože žádná kniha není, vy kreténi, ale to není podstatné. Konec bude stejný, kdo v to nevěří, tak je hloupý. Jen v knize je více postav a budou jiné cesty k tomu, než se dojde do cíle. A jestli si myslíte, že seriáloví tvůrci udělají konec seriálu úplně jinak, tak jste na omylu. Věřím v to, že konec bude stejný jako v knihách, tak či tak povstane Azor Ahai a porazí chodce, jen bude muset zabít svoji lásku. ()

IvoB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mnohem soustředěnější epizoda, která má tak trošku jiný „feel“ než ostatní. Je to napínavé, akce je skvělá a závěr je překvapivý, avšak začíná to už trošku nepříjemně připomínat fanfikci. Opakovaná Deus Ex Machina ve Hře o Trůny? To mi není moc po chuti. Stejně tak mi není po chuti uspěchanost a tím pádem trošku neuvážené jednání postav. Vím, že se musí už hnát do finále… ale je opravdu nutné dlouhá léta budovaný svět plný intrik a promyšlených charakterů zakončit svižným, zábavným, leč prvoplánovým digibordelem? Podrobnější dojmy zde. ()

Yesqward 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejaká vzbura sa nám tu uchytila v komentároch, kvôli veciam ktoré "nedávajú zmysel". Vo FANTASY seriáli. Psychor musí mať teraz vianoce, nakoľko sa tu našli ďalší super naštvaní, super cool a super "proti systému" tínedžeri, podobní jemu. Bol by som len zvedavý, či každý jeden človek, ktorý tomuto dielu dal 1* (čož je samo o sebe nezmysel, lebo žiaden seriál na svete nebol tak kvalitne a v takomto rozmere natočený) pri každom filme/seriáli chodí s lupou a hodinkami, a hľadá každú jednu nezrovnalosť v časovej línií. Áno, linky sa pohybujú rýchlo. Áno, niektoré veci nebolo možné stihnúť v určitom časovom období. Ale toto je dosť na to aby ste dali 1* perfektne natočenej, napínavej, emocionálne vyťaženej hodinke skvelého príbehu s úžasnými dialógmi, efektami a precízne vycibrenými postavami? No v mojej knihe nie. Ale ja narozdiel od vás nemám potrebu svoju menejcennosť za každú cenu kompenzovať "bojovaním" proti väčšine. 90% ()

Galerie (91)

Zajímavosti (3)

  • V jedné ze scén, v níž nemrtví obklíčí Jona Sněha (Kit Harington) a jeho přátele, je v pozadí na kopci vidět nákladní auto. (Geriel)
  • Když se skupinka vedená Jonem Sněhem (Kit Harington) brání před nemrtvými uprostřed zamrzlého jezera, tak v určitý moment je v pozadí vidět jeden z divokých, jak zběsile máchá oštěpem i přes to, že v tu chvíli u něj není žádný nepřítel. (jakub1998)
  • Na cestu za Zeď se vydá dohromady 10 lidí. Během bitvy s nemrtvými a medvědem prokazatelně zemře 6 lidí. Ovšem zpátky se dostane pět hrdinů + Gendry, který běžel pro pomoc. To je dohromady 12 lidí. (Timak)

Reklama

Reklama