Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Začíná Carusošou, pořad pro všechny, kteří rádi zpívají a nebojí se vystoupit před televizními kamerami. Není to jednoduché, potřebujete nadšení i vytrvalost. A také pořádnou dávku schopnosti zaujmout. Kdo má tohle všechno pohromadě, může dosáhnout velkého úspěch a zvítězit. Teď ale pozor, bude se zpívat opravdu živě. Je tady Carusošou! (TV Prima)

(více)

Recenze (61)

Kri-kri 

všechny recenze uživatele

Pořady tohoto typu, kam se lidi snaží nacpat z důvodu exhibice nesnáším, ale v tomto případě udělám výjimku. Jednu hvězdičku dávám za účastnici, která v jednom z prvních dílů roku 1997 docela obstojně zazpívala Kaťušu a dokonce v ruském národním kroji. V době těžkého amerikanismu jít na obrazovku s ruskou válečnou písní je odvaha a tu 1 * si rozhodně zaslouží, už proto, že to vůbec polistopadoví rusofobní cenzoři povolili. Jinak je ale tento pořad naprostá zbytečnost. ()

H34D odpad!

všechny recenze uživatele

Král antipatie Trávníček s dalšími nadutými kamarády a idiotskými, nezaměstnanými ""zpěváky"" (dvojité uvozovky, protože jedny byly prostě málo), kteří se právě vyrojili ze sprch a běží vstříc slávě před kameru. Hodnotící hosté, bojící se vyjádřit svůj pravý názor, nuda, trapnost, zoufalství... 0/10 ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr odpad!

všechny recenze uživatele

Prima je laskavá televizní stanice. Dává totiž možnost lidem bez talentu, aby národu dokázali, že zpívat skutečně neumí. Kdyby to vysílali ve 3:00 AM, tak bych tomu snad i nějakou hvězdu z recese udělil, ale nějaký filuta ho nasadil do doby, kdy jsem znuděně přepínal programy při večeři a tak se tomuto balastu nedalo vyhnout. ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Zbraň těžkého kalibru, která dokázala zprznit nespočet písniček. Ono když si lidé zpívají pro sebe v koupelně, tak to nikomu nevadí právě proto, že to nikdo jiný neslyší. Nápad byl dobrý, ale strašně často se tam dostávali lidé, kteří na to absolutně neměli. Sám zpívat neumím a vím to - proto bych se také nikdy nenechal takto mediálně ztrapnit. A dostávám se k tomu, proč dávám "jen" jednu hvězdu. Pořad založený na trapnosti či nevkusu u mě není pořad vhodný pro veřejné vysílání. Samozřejmě se tam objevili i skryté talenty, ale těch moc nebylo. - Komentář shodný s pořadem "DO-RE-MI", nevidím v nich téměř žádný rozdíl. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

"Zpívá jako slavík" tahle věta se často nesla z úst australské moderátorky, která kroutila pořad s Trávníčkem. Pozdější Brousek byl ještě horší. O znělku se postaral Michal David a vlastně nebylo o co stát. I přesto pořad amátérských zpěváků dlouhou dobu vydržel na televizních obrazovkách než mu produkce dala pápá. Mé hodnocení: 0% ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama