Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Začíná Carusošou, pořad pro všechny, kteří rádi zpívají a nebojí se vystoupit před televizními kamerami. Není to jednoduché, potřebujete nadšení i vytrvalost. A také pořádnou dávku schopnosti zaujmout. Kdo má tohle všechno pohromadě, může dosáhnout velkého úspěch a zvítězit. Teď ale pozor, bude se zpívat opravdu živě. Je tady Carusošou! (TV Prima)

(více)

Recenze (61)

H34D odpad!

všechny recenze uživatele

Král antipatie Trávníček s dalšími nadutými kamarády a idiotskými, nezaměstnanými ""zpěváky"" (dvojité uvozovky, protože jedny byly prostě málo), kteří se právě vyrojili ze sprch a běží vstříc slávě před kameru. Hodnotící hosté, bojící se vyjádřit svůj pravý názor, nuda, trapnost, zoufalství... 0/10 ()

Jara.Cimrman.jr odpad!

všechny recenze uživatele

Prima je laskavá televizní stanice. Dává totiž možnost lidem bez talentu, aby národu dokázali, že zpívat skutečně neumí. Kdyby to vysílali ve 3:00 AM, tak bych tomu snad i nějakou hvězdu z recese udělil, ale nějaký filuta ho nasadil do doby, kdy jsem znuděně přepínal programy při večeři a tak se tomuto balastu nedalo vyhnout. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Jeden z prvních vrcholů stupidity na televizní obrazovce, hodný zakopání hluboko na zahradě vedle podobných estrád!! ()

Snorlax odpad!

všechny recenze uživatele

Když necháte zfetovaného scenáristu psát, když dovolíte trapnému moderátorovi mluvit a když necháte ztrapnit spoustu lidí, co z toho vznikne? Určitě něco mnohem zábavnějšího a inteligentnějšího než stupidita všech stupidních televizních pořadů, jež nesla honosný název Caruso Show. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

"Zpívá jako slavík" tahle věta se často nesla z úst australské moderátorky, která kroutila pořad s Trávníčkem. Pozdější Brousek byl ještě horší. O znělku se postaral Michal David a vlastně nebylo o co stát. I přesto pořad amátérských zpěváků dlouhou dobu vydržel na televizních obrazovkách než mu produkce dala pápá. Mé hodnocení: 0% ()

Trajektt 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nechápal kolik lidí se dobrovolně chodí ztrapňovat do těchto předchůdců Reality Show a la superstar a dalších bejkovin.Užijou si svých patnáct minut slávy,v tomto případě tak pět minut slávy i když většina z nich vůbec zpívat neumí.Tyhle první trapárny měly aspon nějakou úroveň,hlavně díky Trávníčkovi a Brouskovi,ale exotů by se tam taky našlo nespočítaně.Ale v těch dnešních hudebních Reality Show je to o ubohosti a o tom,že fakt ty dotyčný budou na chvilku v TV.Za mě 50% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Bývávaly doby (to jsem byl ještě na základce, když se to vysílalo), když jsme na to s našima čuměli celkem pravidelně. I já měl sice raději DO-RE-MI s Laurinovou, ale i tady měl Trávníček po boku pohlednou kolegyni Radku Kaspar, která byla popravdě jediným opravdovým bodem mého zájmu v této show. Dodnes si pamatuji, když tam zpíval v té době hodně mladý Matěj Ruppert. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

K pořadu výtku nemám. Jen k některým lidem. Proboha, věděli jste vůbec, že jste v televizi? Přednes některých byl otřesný. Nevím, jestli jste to brali jen z legrace, nebo šlo o nějakou sázku s kamarády, ale mě ještě po letech, kdy se tato soutěž nevysílá, ještě píská v uších!!! Pan moderátor odvedl svůj standard. Porota byla spravedlivá, i když některým "zpěvákům" nadržovala. Zvláště, když měly kratší sukni:-) Doufám, že je pořadům tohoto typu definitivní konec. ()

Reklama

Reklama