Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na filmová plátna přichází jedna z nejlepších a nejkomplexnějších comicsových postav společnosti Marvel. Novinář Eddie Brock (Tom Hardy) se stává hostitelem mimozemského symbionta Venoma. Brock se v rámci své práce novináře pokouší již po celé roky odhalit veřejnosti skutečnou tvář známého vědce společnosti Life Foundation Carltona Drakea (Riz Ahmed) – jeho odhodlání se přerodilo v posedlost, která mu zlikvidovala kariéru a zničila vztah s jeho přítelkyní Anne (Michelle Williams). Když do svého těla Eddie vstřebá jeden z Drakeových experimentů – mimozemšťana Venoma – zničehonic zjišťuje, že disponuje novými superschopnostmi a má možnost dělat, cokoliv se mu zachce. Zvrhlý, temný, nepředvídatelný a zuřivý Venom má za následek, že se Eddie zoufale pokouší udržet pod kontrolou své nebezpečné schopnosti, které ho současně velice přitahují a opájejí. Jelikož Eddie a Venom navzájem jeden druhého potřebují k dosažení svých cílů, jejich vzájemné pouto a propojení se prohlubuje – až přestává být jasné, kde vlastně končí Eddie a začíná Venom. (Falcon)

(více)

Diskuze

eldina

eldina (hodnocení, recenze)

bude v kinách film od marca ako avizuje Trailer 1  ci od oktobra, ako píše v pravo-kedy je v kinách? nejako sa v tom nevyznám :)

na příspěvěk reagoval Klaus11, God Thor

Uživatel Kodousek smazal svůj příspěvek.

Uživatel God Thor smazal svůj příspěvek.

Kodousek

Kodousek (hodnocení, recenze)

Ratemus

J už na to koukám podtitulek Gangy z Birminghamu tak to může být pecka. Je venku už druhá řada Taboo ale to si asi nechám na potom, některé díly byly horší

na příspěvěk reagoval Ratemus, ComicBookGuy

Kodousek

Kodousek (hodnocení, recenze)

Ratemus

Tak diky za tip. Mám teď zrovna rozjeté End of the fucking world, ale seros kde je Hardy to si udělám taky čas. Líbí se mi jak hraje tak civilne je to jen takovej další chlapek a v tom je jinej

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Kodousek

Tak to jsi o hodně přišla...má tam menší roli a objeví se jen pár krát ale zato si každou bb chvilku krade pro sebe.. úžasný seriál

na příspěvěk reagoval Kodousek

Kodousek

Kodousek (hodnocení, recenze)

Ratemus

Tak Peaky blinders jsem zřejmě neviděla. Líbil se mi také v Legends v té dvojroli. A docela vtipný byl i v Bronson, i když jinak ten film nebyl bůhví jak top, tak zase to bylo něco jiného než obvyklá produkce.

na příspěvěk reagoval Ratemus

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Nechám ťa nazrieť do mojich myšlienkových pochodov (kurzíva). Všímaj tu:

"Obycejnej clovek, co se bude obcas menit?" No tak, ehm... no hej, no, zhruba áno, dajme tomu.

"Staci mi jen strucna odpoved." ... aha, tak potom hej: Zhruba áno.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Havaj8

mm13 si nevším nerozumí tomu, jeho znalost spočívá v tom, že lidem píše že "Zhruba áno" přitom tomu hovno rozumí. 

 

 

 

 

Symbiont se živí zlobou a zlostí svého hostitele, ale pokuď hostitel se projeví jako ten silnější, tak se symbiontem nalezne to takzvané jing a jang, budou spolupracovat a tak. 

na příspěvěk reagoval mm13

Havaj8

Havaj8 (hodnocení, recenze)

Jako neznalec komksu a Venoma se ptam. Bude to neco ve stylu Hulka? Obycejnej clovek, co se bude obcas menit? Videl jsem nejaky animovany obrazky a logicky to tak vypadalo. Takze? Staci mi jen strucna odpoved.

na příspěvěk reagoval mm13, Yoshitsune, Prometheus69

Související novinky

Kraven bude první komiksové eRko od Sony

Kraven bude první komiksové eRko od Sony

25.04.2023

Tak nikoli Venom, ale až komiksový Kraven se dočká exkluzivního a mezi blockbustery stále ne moc běžného eRkového ratingu. Pro studio Sony a jeho pavoučí vesmír bez pavouka je to tedy dospělácký… (více)

Noirový Spider-Man míří na Amazon

Noirový Spider-Man míří na Amazon

11.02.2023

Zaujala vás výrazná, byť kratičká role Nicolase Cage v animovaném Spider-Man: Paralelní světy coby verze noirového Spider-Mana? Pak pro vás mají Phil Lord a Chris Miller (Jump Street 21, LEGO® příběh… (více)

Reklama

Reklama