Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Petru Polnišovú, Lukáša Latináka a Mariána Miezgu poznáme ako suverénnych profíkov, ktorí odohrajú komédiu aj drámu. Ale ako sa títo traja správajú, ak ich hodia do „studenej vody“? Ako pohotovo a ľahko dokážu zahrať situácie bez najmenšej prípravy? Slovenskí diváci si vychutnajú herecké majstrovstvo účinkujúcich a zabavia sa na jedinečných situáciách, ktoré nikto neplánoval a nepripravil. Traja hrdinovia si počas 30-minútovej improvizačnej smršte otestujú nielen vlastnú invenčnosť a talent, ale aj nervy. Nad všetkým tým zábavným chaosom bude dohliadať a moderátorsko-režisérskym bičom švihať Dano Dangl. Tešte sa na televíznu show, v ktorej si nikto nemôže byť istý tým, čo sa stane a ako celý večer dopadne. Dokonca ani samotní protagonisti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (341)

lubomir91 

všechny recenze uživatele

Nechápu ty přehnaně kritická hodnocení jen proto, že je to CZ/SK TV produkce. Souhlasím, že to nepatří mezi famózní a dokonalé pořady, ale ruku na srdce. Není to náročné, není to nudné, není to trapné a člověk se u toho výborně baví. Ideální pořad k odpočinku a relaxaci u TV. Nemůžu si stěžovat, tento pořad sleduji rád a s nadšením. ()

Drunk_Queen 

všechny recenze uživatele

Výborná improvizační show, která pobaví. Nejlepší hry jsou Párty, Zvukové efekty, Seznamka, Co by nikdy neřekl, Švihlé ruce a někdy i Stop. Poslední dobou mi přijde, že vtipů ubývá, ale snad se to napraví, a Partička neztratí dech. Nejlepší je Juraj Kemka, u které stačí jen jeho pohled a umírám smíchy ;D. A skvělí jsou také Latinák a Polnišová. 90% ()

Reklama

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

KONEČNĚ! Konečně někoho napadlo alespoň okopírovat zavedený formát britskoamerické (nebo americkobritské?) Whose Line is it Anyway. Zdravý příval nejen disciplín, ale i obměňování aktérů mezi díly velice potěší. Zejména pokud některé výrazně vyčuhují (Polnišová, Latinák) a některé lehce pokulhávají (Pomajbo), ale v závěru je to jen a jen o smíchu a toho tu je skutečně přehršel, nejvíce snad asi od Dana Dangla, ovšem vždy na místě. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Byla to láska na první pohled a už mě drží rok. Byl to můj první slovenský Silvestr u slovenské televize a objevil se tam tenhle pořad. No a od té doby musím vidět každý díl. Skvělí herci (Latinák, Polnišová, Kemka a Miezga jsou moje nejoblibenější sestava a k Ďurovi navíc chovám platonické city, ach), scénář podobný českému (ach, jak ten Geňa se Suchošem to zprznili...) a slovenská šťavnatost. Nečekala bych, že mě podobná show tak nadchne. ()

R4D0 

všechny recenze uživatele

Na Slovenské,pomery ktoré sú skôr chudobné ako bohaté je projekt "Partička" perfektne zvládnutý,vydarený a hlavne dobre spracovaný,možno že by som mal trošku spomenúť osadenstvo v ktorom sú ľudia ktorých nemám príliš rád Dangl sa dá Latinák,Miezga,Kemka,Jakab absolútne ale s prepáčením upišťaná gorila Polnišová by sa tam nachádzať nemusela ale celkovo ide o vydarený projekt ktorý sa na Slovensku vyskytne raz za svetelný rok;) ()

Galerie (2)

Zajímavosti (6)

  • Každý diel bol zároveň hraný pred divákmi v publiku. (PATWIST)
  • V roce 2018 Daniel Dang natočil ve své vlastní produkci další díl této relace, ve snaze ho nabídnout televizím stanicím pro opětovné vysílání relace. (fabecc1222)

Reklama

Reklama