Reklama

Reklama

Chlupatá odplata

  • USA Furry Vengeance (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Dan Sanders (Brendan Fraser) se kvůli práci přestěhuje i s rodinou z Chicaga do oregonských lesů, kde má dohlížet na stavbu zdánlivě ekologického projektu. Zpočátku si myslí, že největším problémem pro něj budou zhýčkaná manželka (Brooke Shieldsová) a pubertální syn (Matt Prokop), jenž má z přírody panickou hrůzu. To ovšem ještě netuší, že se kvůli své nové funkci stal nepřítelem č. 1 pro všechna místní zvířata, která se nehodlají svého domova vzdát bez boje! Divoká stvoření z místních lesů ztrpčují Danovi život na každém kroku. Ničí jeho práci, rodinný život i oblečení. Zoufale se brání útokům perfektně organizované zvířecí armády. Postupně ale zjišťuje, že jsou jeho pokusy zcela marné a navíc mu nikdo nevěří. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (230)

iamek odpad!

všechny recenze uživatele

Chápu, že se jedná o rodinnou komedii, ale přece i tenhle žánr se dá aspoň trošku dobře natočit. Připadá mi, že pan scénarista, producent a vlastně celý štáb byl na zatím dosud neobjevené droze, která musí mít šílené účinky. Díky násladkům téhle drogy vidíme lesní zvěř jak řídí auto, neustále prdí obtloustému Fraserovi do ksichtu a samozřejmě mu dělají jeden naschvál za druhým. A Matt Prokop je klasický Disney rychlokvaška díky " peckám" jako Hannah Montana nebo Muzikál ze střední. A nejsmutnější na všem je, že se v kině nesmály ani malé děti. ()

mikulíšek 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdina je vzásadě proekologický nadšenec, který se v dobré víře snaží pouze plnit své pracovní povinosti, na něhož útočí podivně se šklebící zvířátka, protože se domnívají, že je zlý. Hrdina na to reaguje tím, že se chová jako idiot, načež si o něm i jeho rodina začne myslet, že je zlý (a chová se jako idiot). A tak hrdina prozře. Škoda, že film mnohdy postrádá jakoukoliv logiku a motivaci. Škoda, že zvířátka se tolik šklebí a že hrdina se chová tolik jako idiot. Na druhou stranu jsem se vlastně bavil, bavil jsem se upřímně a příjemně. Není to rozhodně inteligentním humorem, ba naopak, ale to na tom nic nemění. Kdyby mi bylo 6, tak bych ten film miloval. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Nedopatřením jsem se nachomýtl k filmu, který mě opravdu nenadchl. Fraser tlustej jako prase a kupa zvířátek, která by zasloužila postřílet a vycpat. Protože jsem se několikrát zasmál (možná i nechtěně), dávám 2*. Ale...tvůrci si zřejmě neuvědomili, že co funguje v kreslených groteskách, nemusí fungovat naživo. A jako v každé správné amícké komédii i tady se prdí (skunci), lítaj hovna (byť ptačí) a páchají se jiné nechutnosti. Kdyby létaly hlavy následované provazci střev a hektolitry krve, pak bych i jednu hvězdu přihodil. A pokud by se každých 10 minut svlékla nějaká šťabajzna, tak bych dal i čtvrtou hvězdu. Jenže to by pak byl úplně jiný film... Dobře, je to nejspíš pro děti. Znamená to však, že děti jsou úplně blbé? A jsou schopny pochopit, co značí duhový deštník ve Fraserově pracce? Jistěže ne....asi tak. ()

Dony Gorila 

všechny recenze uživatele

Americká rodinná komedie,nemůžete čekat nic nového. Je tam celkem dost takových těch dětských fórků( spadnutí na koule), ale i tak mě překvapilo,u kolika z nich jsem se smál. Jako u každého takového filmu, i zde přišlo na chvilku morálního poučení a to mě opravdu vytočilo. Když si to dám všechno dohromady ,tak je to taková normální odpolední komedie který se dělali a dělat se budou. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Chvíľu som zvažoval, či tomuto filmu neprasknem plné hodnotenie, veď tá mimika tváre malých chlpáčov bola na tak debilnej úrovni až som sa skoro posral od smiechu. Predovšetkým malý mýval bol môj horúci ašpirant na tohoročného Oscara. Bohužiaľ musela prísť na radu Amerika a ich duchaplné konce a zvládanie deja. Popravde sám by som tento film nevedel ukončiť tak aby sa nepokazil. V podstate herecké výkony ani hodnotiť nemôžem, pretože som o žiadny výkon ani nezakopol. Fraser nám trochu pribral a z búchača čo natrhne prdel dejakej Múmií je teraz tlsťoch čo sa mastí s mývalmi a lasicami. Moje prvotné hodnotenie bolo teda zrezané viac ako o polovicu za čo môže Amerciká naturálna povaha písania scenára komédií s Happy endingom. Tak aspoň two stars za vymakané zvieratká. 28% ()

Galerie (56)

Zajímavosti (3)

  • Ve snaze ušetřit náklady bylo mnoho zvířat ve skutečnosti ztvárněno loutkami. Brendan Fraser tvrdil, že v celém filmu byla jen jedna scéna, kdy pracoval se skutečným zvířetem. Jednalo se o scénu s krocanem. (rafix)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno