Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtyřicátnice Helena, uznávaná odbornice na manželské problémy, jednoho dne zjišťuje, že se dostala do situace, jaké řeší se svými pacienty. Její doposud milující a milovaný manžel je přistižen in flagranti s mladší ženou a Helena brzy bezradně stojí na prahu nového života. Dvacetiletá dcera Laura chce být matce oporou, zároveň se však potýká s nástrahami vlastní první opravdové lásky. Pomocnou ruku nabízí k Helenině zděšení i matka Vilma, bývalá herečka, která na všechny situace aplikuje svéráznou školu života. Výstřední dáma má zaručený recept: nahradit nepořádného chlapa, chlapem pořádným. Zdá se to neřešitelné, ale k překvapení Heleny i Laury muži, s nimiž stojí za to se vrhnout po hlavě do milostného dobrodružství tu stále ještě jsou. A tři docela rozdílné ženy zjišťují, jak moc jsou si podobné a pokud se má něco vyřešit, chce to nadhled, humor a neztrácet hlavu ani naději. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

ublick

ublick (hodnocení, recenze)

Ženy v pokušení... bezvadná komedie která pobaví a nakopne velkým optimizmem! nevím jak vy ale já už na nich byl 4 a furt nemám dost... :)

smerfa

smerfa (hodnocení, recenze)

Zklamání, po tak velkolepé reklamě a tak plném kinosálu, jsem se obávala, že někde bude nějaký ten háček. Idea filmu o emancipované a plnohodnotné ženě se snad projevuje pouze v hrdince Elišky Balzerové. Ve filmu je nám naservírováno to co denně vidíme v TV, materiální hodnoty ukázaly že mají v dnešním světě opravdu monopol. Škoda jenom, že naši filmaři tak ochotně kopírují západní trendy bez jakékoliv originality, a tím pádem se z díla vyklube pouze povrchní schématická komedie s velmi jednoduchým a fádním humorem. Časová stopa, 118 minut, by se zdálo je dostačující k hlubšímu prozkoumání postav, nikoliv, po půl hodině se nic nového divák nedozví. Popularitu filmu je možné vysvětlit jakožto přesné načasování produkce k vypuštění filmu v momentě, kdy obraz ženy je stále přetvářen médií a kdy vše co vidíme ve filmu je "tak moderní" a "nedosažitelné".

RadekKAN

RadekKAN (hodnocení, recenze)

Je to film, jaký česká kinematografie potřebovala. Šel jsem do kina prakticky bez jakéhokoli očekávání a to ve mně asi vytvořilo ten správný dojem celé scenérie. Jednoduše.. nenuceně vtipné, poutavé až do konce a co hodnotím nejvic, jsou zápletky, kterých je tam opravdu hodně. To, jak se film vyvíjí a divák přemýšlí jak celý "příběh" dopadne.. toho tam opravdu není málo. ..5 hvězd

veeronika

veeronika (hodnocení, recenze)

Super!Super!!Super!!!!!!!!!!!!!!!Šla jsem na to dvakrát...jen tak dál prosím..to tu chybělo!!

SofiaNioba

SofiaNioba (hodnocení, recenze)

Výborná komedie k odregaování..a řekla bych i k lehčímu zamyšlení. Z kina jsem odcházela s úsměvem na rtech..Jen tak dál pane Vejdělku:-)

Silvrik

Silvrik (hodnocení, recenze)

Byl jsem na tom s Manželkou a myslel že tu 118 min. nudu nějak překoušu :) ovšem v kině mě čekalo velmi príjemné překvapení v podobě českeho filmu a velmi pekných hereckých výkonů v čele s Eliškou Balzerovou. Gratuluju a dekuju :)

gemball

gemball (hodnocení, recenze)

Zrovna před 2 dny sem na tom byl s přítelkýní v kině a čekal sem další nemastnou neslanou českou komedii a nakonec sem byl mile překvapen a bavil sem se u hlášek typu doufám že to píšu správně kdyby né tak mě omluvte nepamatuju si to přesně: kdo myslíš že by dneska chtěl hrbatou pětačtyřícítku? leda tak pojištovna :-D líbilo se a mile překvapilo ale i tak jenom ode mě 3*

barbarito

barbarito (hodnocení, recenze)

Hláška dne - fakt hustý, vtipy, jako v americkej filmech, ale udělaný českym reřisérem

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Tak jsme s krásnou přítelkyní navštívili v pátek 2 filmy v kině. V práci jsme si na to dali dovolenou a parádně si užívali. První film Pevné pouto a druhý právě Ženy v pokušení. Tato česká komedie má vtip, i já suchar se občas zasmál povedeným vtípkům. Nečekal jsem veledílo, ale na takové filmy se jede odreagovat, vypnout, ušetřit a to se splňuje dokonale. Film mohu doporučit všem a dávám lepší 3*.

NinadeL

NinadeL (hodnocení, recenze)

Plakát na každým rohu a trailer, který mě činí zoufale traumatizovanou. To radši estrádu, ta mě aspoň nebude citově vydírat.

Angel99

Angel99 (hodnocení, recenze)

Nechápu, ty rádoby intelektuální komentáře...nevím, zda někoho z těch, kdo píše komentář napadlo to, že lidi na film nechodí, aby hledali chyby, co měl režisér udělat tak a tak...Ti co nikdy nic nedokázali, nejvíce kritizují. Mně tento film opravdu pobavil, čekala jsem relax, žádné hluboké myšlenky. Oceňuji herecké výkony a super hudba... většinou se v kině až tak moc nesměji, ale tento film mne dostal....

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Za ty peníze za lístek se lidé smějou i tomu, co není vtipné. Jen aby ušetřili :o) socky. Jinak na film se těším a taky se budu řezat až na zemi.

martian_369

martian_369 (hodnocení, recenze)

Právě jsem se vrátila z předpremiéry a musim říct, že takhle dobrej českej film jsem už dluho neviděla... Min. polovinu filmu se celý kino smálo (až plakalo, teda v mym případě určitě). Hlášky z úst paní Balzerové dost vostrý :)

N4Ri

N4Ri (hodnocení, recenze)

Ahoj, nevite proc nemuzu hodnotit? Dekuji. Jinak, film je to vskutu vynikajici. Takhle dobre jsem se u ceskehe tvorby dlouho nepobavil :) a Machacek nema proste chybu...

Ampi

Ampi (hodnocení, recenze)

Uvidíme skutečně by to mohlo být zajímavé a zabávné!;-)

Agatha

Agatha (hodnocení, recenze)

Že by se po dlouhé době objevila koukatelná komedie se zajímavým obsazením? Jen to nezakřiknout...Ale když už do toho dostali Elišku Balzerovou, možná že i mě dostanou do kina.

Sonnery

Sonnery (hodnocení, recenze)

Možná, jak tu někteří píšete, je zápletka obehraná, ale ve Vejdělkově podání z toho vždycky kouká něco zábavnýho

Crawler-D

Crawler-D (hodnocení, recenze)

Jestli to bude plné životních mouder jako ta o osmnácti dírkách na začátku traileru, tak to se na nás řítí pořádná katastrofa. Když Vejdělek netočí podle Epsteina, ale musí si psát scénář sám, není se co divit.

kohout08

kohout08 (hodnocení, recenze)

Nechápu hodnocení uživatelů csfd.cz když se ještě tento film nedostal ani do kin, a do kin přichází skoro až za 2. měsíce a Vy už víte že to bude mít třeba 1*, nechápu.

Oskar

Oskar (hodnocení, recenze)

Myslím, že "oficiální text" by měl distributor ve vlastním zájmu změnit. Premisa příběhu, na níž ho staví, patří k nejobehranějším. Kdyby se tentýž text objevil pod nějakou francouzskou veselicí ze 60. let, bylo by to už na tu dobu otřepané. Ale spíš se těším na neotřelé obsazení. Jiří Macháček v nesympatické roli hovada, dosud filmově neobroušená Lenka Vlasáková... A hlavně Eliška Balzerová (ve filmu téměř po dvacetileté pauze). Svítá naděje, že ji konečně širší veřejnost pozná jako skvělou komičku. :-)

Související novinky

Na Anděla Páně 2 už přišel milion diváků

Na Anděla Páně 2 už přišel milion diváků

12.01.2017

Na prvního Anděla Páně vyrazilo do kin 188 138 diváků, takže Jiří Strach rozhodně nečekal, že jeho pokračování rychle zaútočí na milion. Právě tahle cifra ale padla v šestém týdnu promítání, čímž se… (více)

Reklama

Reklama