Reklama

Reklama

The Loved Ones

  • Slovensko Milovaní (festivalový název)
Trailer 2

Obsahy(1)

Příběh mapuje osud mladého středoškoláka Brenta (Xavier Samuel). Brent se díky rodinné katastrofě a neustálé konfrontaci z matčiny strany uzavírá do sebe. Nemůže se zbavit pocitu viny z tátovy smrti, zažívá emoční kolapsy a pomáhá si marihuanou a metalovou hudbou. Jeho dívka Holly se mu snaží co nejvíce pomáhat. Je to milá starostlivá slečna nohama pevně na zemi a právě ona je důvodem, proč je Brent surově unesen. Když se probudí z bezvědomí, čeká ho pohled na zrcadlovou disko kouli, injekční stříkačky, elektrickou vrtačku a jeho ctitelku, která neskousla, že jeho přítelkyně není ona. Brenta čeká noc hrůzy plná mučení a beznaděje. (Zeck)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (299)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Akože nesmelá holka pozvala jedného chalana zo školy na ples, ale on to odmietol s tým, že ide už z iným dievčaťom. Ale ona sa s tým nezmierila a jej otec tiež nie. A že sa dostal do šialenej rodinky, to už tiež veľmi rýchlo pochopil. Neviem kto je väčší šialenec otec alebo jeho dcéra, no ale ja si myslím, že dcéra. Príde na psychické či fyzické mučeníčko a je prevedené trocha zvráteným i krutým spôsobom. Ani netušil na akom rodinnom plese skončí a bude aj kráľom plesu, aj keď doráňaný ,ale kráľ. Takýchto podobných filmov je veľa a tu kopírka úradovala. Ale svoju úroveň si ustrážilo a povedal by som, že to je nadpriemer čo sa týka takýchto podobných filmov. Ma to atmosféru, ultra drsné napätie. Keď sa to zvrtlo a mučeník bol rázom nadpozemský, lebo vytiahol si nože z nohy, nemal problém aj keď mal dieru v hlave od vŕtačky, no to bolo troška nedomyslené, ale hlavné je to, že som sa bavil. Hudba v tomto filme mala grády. Kamere tiež nemôžem nič vyčítať a ten koniec dopadol, ako dopadol čo už. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

A pak že je láska krásnej cit. Když jsem sledoval, kterak značně narušená romantická duše zahajuje pokus o lobotomii jejího vysněného prince, byl jsem konečně rád, že na mě vyzývavě pomrkává leda náš kocour, když chce dostat nažrat. Koncept prolínání dvou takřka nesouvisejících linií, v nichž vidíme planoucí pubertální touhy vždy z jiné perspektivy (přičemž docílení vysněného vrzu s metalovou divou je rozhodně tou příjemnější a radostnější), je docela fajn a dvojice záporáků vzbuzuje odpor, jaký dlouho nepamatuji, ale potenciál zůstává jinak celkem nenaplněn. Už pár dní po projekci mi vzpomínky na film bohužel splývají a do popředí vystupuje jen několik odvážných a zajímavých scén, byť jsem svázanému a sexuálně obtěžovanému chudákovi celou dobu fandil a těch pár segmentů z hlavy asi nevyženu. 65% ()

Reklama

TheRaven 

všechny recenze uživatele

[jsou v tom spoilery, ale lehké, dá se brát spíše jako upoutávka] Já to vždycky říkal, že všichni Australani jsou zvrácení vidláci. Loved Ones je neuvěřitelně zábavná jízda, plná násilí nejhrubšího zrna (naštěstí ani zdaleka neplatí, že by bylo samoúčelné), a přitom velice nenásilně prošpikovaná mnoha černohumornými vsuvkami. Jednoznačně nejzábavnější film o rozmazlené píči – aneb pojem „tatínkova holčička“ dostal zcela nový význam (škoda, že na dokonání toho incestu nezbyl čas). Zamrzí jen, že se tvůrci nevyvarovali některých velmi otřepaných klišé a postav, které se v rozhodující chvíli zachovají jako idioti. Jinak je tam asi úplně všechno a nechybí ani receptář prima domácí lobotomie a mnoho dalšího, ale nebudu to vypisovat – raději to rovnou doporučím! (a pořád mam chuť napařit plný počet) ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Strašná píčovina. Všechny postavy se tam chovají jak idioti, celé to absolutně nedává smysl, a jediná vteřina tam není napínavá, nebo nedejbože strašidelná. Když nic jiného, místy je to ale tak moc debilní, až je to vtipné - nasmál jsem se celkem dost. Film s tak hrozným scénářem jsem už dlouho neviděl. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Asi můj nejoblíbenější druh hororů, v tomtopřípadě s detailně vykreslenou brutalitou (kterou však obvykle příliš nevyhledávám). Jedná se o celkem prostý příběh, kdy se mladý král maturitních plesů ocitne ve zvláštní, zvrácené rodině a musí se buď urycheně dostat pryč nebo je znetvoření a pravděpodobně i smrt nevyhnutelná. Čas běží.... PS: Robin McLeavy a její šílené pohledy filmu dosti vypomohly, aneb šílenství může být celkem sexy. 73% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (7)

  • Brent (Xavier Samuel) má nad svojou posteľou zavesený obal z prvého albumu skupiny Metallica s názvom "Kill' Em All". Je na ňom kladivo v kaluži krvi - odkaz na ďalší dej. Taktiež tam má plagát k albumu "Amnesiac" od anglickej kapely Radiohead. (lackroon)
  • Natáčelo se v Hobsons Bay, Boroondaře a Sydney v Austrálii. (BMW12)

Reklama

Reklama