Reklama

Reklama

The Loved Ones

  • Slovensko Milovaní (festivalový název)
Trailer 2

Obsahy(1)

Příběh mapuje osud mladého středoškoláka Brenta (Xavier Samuel). Brent se díky rodinné katastrofě a neustálé konfrontaci z matčiny strany uzavírá do sebe. Nemůže se zbavit pocitu viny z tátovy smrti, zažívá emoční kolapsy a pomáhá si marihuanou a metalovou hudbou. Jeho dívka Holly se mu snaží co nejvíce pomáhat. Je to milá starostlivá slečna nohama pevně na zemi a právě ona je důvodem, proč je Brent surově unesen. Když se probudí z bezvědomí, čeká ho pohled na zrcadlovou disko kouli, injekční stříkačky, elektrickou vrtačku a jeho ctitelku, která neskousla, že jeho přítelkyně není ona. Brenta čeká noc hrůzy plná mučení a beznaděje. (Zeck)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (302)

Vančura 

všechny recenze uživatele

Strašná píčovina. Všechny postavy se tam chovají jak idioti, celé to absolutně nedává smysl, a jediná vteřina tam není napínavá, nebo nedejbože strašidelná. Když nic jiného, místy je to ale tak moc debilní, až je to vtipné - nasmál jsem se celkem dost. Film s tak hrozným scénářem jsem už dlouho neviděl. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

No, nebudeme přehánět. Zase tak úžasné veledílo to nebylo. 4x jsem se od srdce zasmál. Úvod do děje působí superamatérským dojmem. Když má dojít k řežbě, tak kamera nenápadně koukne jinam. Vychválení si zaslouží pouze veškerá hudba, která byla dle mého neodborného názoru zvolena ideálně. Dále se mi strašně líbilo, že frajer s propíchnutými chodidly a do hlavy vyvrtanou dírou dovedl bolest zcela ignorovat a prakticky nebyl ničím limitován. Celkově se mi film moc nelíbil. Je to taková netradiční kombinace totálně debilní teenagerské sračky a solidního horůrku. Bohužel, ta hororová složka nijak výrazně nepřevyšuje tu sračkoidní teenagerskou. Je opravdu hrozně špatná. I na protinožce. Navíc mě neuvěřitelně sral hlavní hrdina, a to přežití jsem mu příliš nepřál. Dávám tak slabé 2*, jak jen je to možné. ()

Reklama

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Sick papá feat. gory princess daughter vs. fataly lover boy - trailer toho nasľuboval dosť - a to aj splnil ! ( zase ten oldies - milujem to ! ) Proste sk(u)rvavený " GREASE " ohodený trikom " Metallica ". Gore / retro jednoducho fičí a je Mi jedno , či zdielaš názor .( bodík navrch za torture ). I luv ya Australia ! Xavier je Môj fresh bonbón - " Eclipse " som však výdatne okašľala a budem okašľávať aj naďalej ! ( originál musím - a aj bude ! ) ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Po celodenním rozhodování ty 4 hvězdy, s odřenýma ušima, dám. Je to ale jen tak tak, jelikož element, které podle mě byl jen použit pro natažení stopáže, byl vcelku výrazný. Tím elementem je samozřejmě část filmu s Brentovým "kamarádem" a černovláskou, kterou vytáhl na ples. Ne že by se na slečnu dívalo špatně, ale jejich část jsem ve filmu vůbec nepochopil. Kdyby aspoň později byli nějak do Brentova příběhu zainteresovaní, ale to ne. Fakt nechápu jejich úlohu ve filmu kromě natažení stopáže. No nic. Naštěstí Brentův děj je od začátku zajímavý, i když... ale raději nic. Upřímně jsem dlouho nepobíral zdejší hodnocení a hodnocení na imdb. Za co sakra? Pochopil jsem ve 30 minutě a až do konce filmu. Vztah Loly a jejího otce je, jak to říci. Divný? Asi. Atmosféra začíná houstnout a postava Loly v podání Robin McLeavy se začíná krásně klubat na povrch. Lola se stává více a více šílenou a podle mě předvádí naprosto bezkonkurenční výkon, kdy ona začíná táhnout film a ostatní na ní nemají ani zdaleka. Opravdu skvělá postava bez které by snímek byl jen průměrné něco. Brutální nebo jakékoliv scény není víceméně problém dnes již ztvárnit, ale zahrát roli tak jako Robin McLeavy, to klobouk dolů a hlavně za ní ty 4 hvězdy a pokud se ke snímku někdy rád vrátím, tak jen a jen kvůli ní. Jinak mě upřímně, i přes kvality, ke snímku nějak nic znovu neláká. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Australáci opět nezklamali! Tak kvalitně natočené béčko aby divák pohledal. Stejně jako u prvního Wolfs Creeku mě příjemně překvapilo, jak si tvůrci dali záležet na vykreslení hlavní postavy, než ji nechali podrobit nelítostné tortuře - na to nejsem u podobných amerických kousků zvyklý, jsou mnohem povrchnější. A herečka v malé roli mučedníkovy matky se svého partu zhostila málem ve stylu náročných severských psychologických dramat. A možná taky proto jsem jediný viditelnější "skřípot" filmu zaznamenal tehdy, když se podobné "bergmanovsky" vážné okamžiky střídaly s výjevy v mučícím pokoji, protože dédy se svou pošahanou dcerkou naopak šaškovali a přehrávali o sto šest, hlavně tedy taťka. Takže drobná "nevyváženost" je jediné mírně kritické slůvko, které ve svém komentu použiju, jinak maximální spokojenost. Třeba jen ta skvělá kamera, která - světe div se - je většinou na stativu a neskáče nějakému joudovi v ruce. Silné čtyři! Oblíbené scény: Bylo jich strašně moc. Velmi blízce příbuzný film: http://www.csfd.cz/film/243480-mamka-tatka/komentare/ / A ostatně soudím, že plánované cenzurování "sprostých" slov v komentářích musí být KURVA zničeno! ()

Galerie (19)

Zajímavosti (7)

  • Celosvětová premiéra proběhla 12. září 2009 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (BMW12)
  • V úvodní části filmu má Brent (Xavier Samuel) oblečené tričko skupiny Metallica z alba Master of Puppets. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno