Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mizerové Mike Lowrey (Will Smith) a Marcus Burnett (Martin Lawrence) jsou zpátky a před nimi poslední společná jízda. (Falcon)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (600)

Fr 

všechny recenze uživatele

„SPOLU TO TÁHNEME, SPOLU I UMŘEME. MIZEROVÉ NAVŽDY!...“ /// Řekl bych, že ten dědkovskej humor mi vyhovuje… (myšleno jako návrat do starejch časů...). Frajeři na kroskách, spousta píčovinek v akci, jen aby to prostě bouchalo a hořelo, choreo taky dědkovský… Od MIZERŮ se očekávaj hlášky a akce – takže asi v pořádku. Sice mě ty jejich kecy zas tolik neberou, ale ta akce je solidní, takže duo Bad Boys má solidní rozlučku. Nebo kurva né? /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Miluju devadesátkovou filmařinu. 2.) Bastard se mi toulá někde po Mexiku. 3.) Thx za titule „olasek“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE *** NAPĚTÍ ne ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Človek dúfa v ako-tak dôstojné pokračovanie, a dostane film, pri ktorom sa zamyslí, či to vlastne nie je najlepší diel série. Ale už som jednotku a dvojku dlho nevidel. :) Buddy akčná krimi ako od babičky Bayovej. Dobre vyvážený pomer humoru, prekvapivo funkčných vážnych momentov a solídne natočenej, prehľadnej akcie, zavŕšenej dosť parádnou finálnou prestrelkou. Will Smith je najväčší frajer pod slnkom, Martin Lawrence je stále dobrá komediálna (ale nielen) protiváha, bavili ma aj mladí parťáci (čakal som, kedy sa konečne prejaví Bjorn, a nesklamal) a navyše to má kvalitných zloduchov. Zápletka nič bombastické, ale pekná osobná línia s pomstou úplne stačí a drží film pokope. Polnočné kakao ftw! ()

Reklama

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

No teda, tohle je latinskoamerická telenovela jak vyšitá. A neospravedlňuje to ani fakt, že to scénář uvědoměle nechává postavy na plnou hubu přiznat v průběhu filmu. Za mě jsou třetí Mizerové dost nahodilým navázáním na předchozí dva díly, v němž Michael Bay vyloženě chybí akčním scénám, a docela zábavné cameo to těžko zaplácne. Konec je pak jen totální výplachový cliffhanger hodný leda tak série Rychle a zběsile, přitom já měl vždy Mizery za o něco solidnější franšízu. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Nebudu lhát, od trojky jsem (i přes absenci Baye, který si ve filmu střihl alespoň symbolické cameo :-)) čekala opravdu hodně a dostala jsem ještě mnohem více. Má to k0ule, má to šťávu, tvůrci se možná změnili, ale nevyměkli, nep0srali se ze všudypřítomné korektnosti (čti: debility) a naservírovali nám tytéž "Bad Boys" jako před sedmnácti a patadvaceti lety. Chemie mezi oběma herci / postavami je i po té době naprosto jedinečná, Mike vypadá pořád skvěle a ani Marcus není tak strašný, jak tu někteří píší. Ač je to v podstatě telenovela, tak jsem se smála, brečela (tu jednu věc fakt p0srali...), užívala si akci a napětí a nejednou si posteskla, jak strašně mi ty devadesátky chybí. Objektivně 4*, protože minimálně jednička je pořád top, ale jebat na to.;-) ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Jeden z větších kladů je, že režii neměl Bay, ten už je za Zenitem a rozhodně by nenabídl kromě velké akce nic převratného. Bad Boys jsou zpátky, Will je ve formě a Lawrence na to už fyzicky nemá, ale jeho hlášky nemají chybu. Pokud si do rukou další díl bere zpátky Bay, budu hodně skeptický, nejsem si úplně jistý, jestli má co nabídnout. Mile rád bych se mýlil. Za to Bad Boys for Life svým předchůdcům ostudu nedělají. 8/10 = 82% ()

Galerie (101)

Zajímavosti (19)

  • Okrem Atlanty pracovali filmári aj v Miami a v mexických mestách Yautepec a Naucalpan, ktoré ležia vo vnútrozemí Mexika, neďaleko metropoly Mexico City. (MikaelSVK)
  • Když Mike (Will Smith) žádá kapitána (Joe Pantoliano) v jeho kanceláři o nasazení na případ, kapitán si otevře malou lahvičku se sirupem/šťávou, napije se a začne se nahýbat nad stůl. V následujícím střihu je už opřený o stůl a lahvičku má zavřenou. (pemap)
  • Natáčení bylo zahájeno 14. ledna 2019 v centru Atlanty v Georgii, skončilo 7. června v Miami na Floridě. (SONY_)

Související novinky

Čtyřka Mizerů má oficiálně zelenou

Čtyřka Mizerů má oficiálně zelenou

01.02.2023

Po úspěšnému návratu k sérii Mizerové se Will Smith (Král Richard) a Martin Lawrence (Jednej správně) oficiálně vrátí i pro čtvrtý díl. Situaci před rokem mírně zkomplikoval fakt, že si Smith ušil z… (více)

Policajt v Beverly Hills našel režiséra

Policajt v Beverly Hills našel režiséra

10.04.2022

Dlouho očekávané pokračování pro mnohé kultovní série Policajt v Beverly Hills v hlavní roli s Eddiem Murphym (Pan Church, Cesta do Ameriky) má po mnoha letech oficiálně zelenou. Snímek čerstvě našel… (více)

Projekty s Willem Smithem dostávají stopku

Projekty s Willem Smithem dostávají stopku

04.04.2022

Pokud poslední týden sledujete novinky a to nejen ze světa filmu, určitě vám neunikl enormně diskutovaný incident na předávání Cen Akademie, kdy herec Will Smith (čerstvý držitel Oscara za hlavní… (více)

HBO Max plánuje seriál o Tučňákovi

HBO Max plánuje seriál o Tučňákovi

14.09.2021

Tučňák, resp. The Penguin, patří mezi nejznámější Batmanovy záporáky. V devadesátých letech ho nezapomenutelně ztvárnil Danny DeVito ve filmu Batman se vrací, a příští rok se pak dočkáme na filmových… (více)

Reklama

Reklama