Reklama

Reklama

Dítě Bridget Jonesové

  • Velká Británie Bridget Jones's Baby (více)
Trailer 3

Utrpení největší smolařky v dějinách dosud neskončilo. Bridget Jonesová je stále bez chlapa. Jak název třetího dílu slavné série napovídá, tím hlavním malérem bude tentokrát neplánované těhotenství. Taková věc dokáže vykolejit i životem otřískanou Bridget, zvlášť když naprosto netuší, s kým počala. Jak se to rýmuje s faktem, že je stále bez chlapa? Celkem jednoduše. Stačí v doprovodu kolegyně navštívit odvázaný hudební festival a v jeho průběhu se vyspí s pohledným cizincem (Patrick Dempsey). A když se záhy na jedné společenské akci na vlastní tělo přesvědčí, že stará láska (Colin Firth) nerezaví, byť před pár lety definitivně skončila, je „štěstí" hotovo. Protože jí s rozluštěním zapeklitého rébusu nepomůže ani lehce cynická gynekoložka (spoluscenáristka Emma Thompson), ocitne se Bridget ve velmi nezáviděníhodné situaci. Jak seriózní právník Mark Darcy, tak úspěšný provozovatel internetové seznamky Jack Quant se sice k situaci postaví jako praví chlapi, odhodlaní s Bridget a jejím potomkem vytvořit spořádanou rodinu, to ovšem netuší, že jejich šance na otcovství je přesně padesátiprocentní. Jak se blíží termín porodu, Bridget cítí, že bude muset s pravdou ven a hlavně že si bude muset vybrat, komu bude její dítě říkat „tatínku". Normální člověk by poslal oba dva na testy otcovství. Jenže Bridget Jonesová není normální, ale výjimečná. (CinemArt)

(více)

Diskuze

Eratashi

Eratashi (hodnocení, recenze)

Ajeje zase stejný trojuhelník? Budou se muset hodně snažit, aby to zůstalo zajímavé.

Sinner.

Sinner. (hodnocení, recenze)

frajcz

Jo, taky mě to potěšilo, měl jsem z toho větší obavy, ale ten good feeling pocit je zpátky, tak snad bude takový i film :-)

vodnicka

vodnicka (hodnocení, recenze)

Leeslie

Že jo, právě.. a pořád o tom budou kecat :(:( 

Toho, že zestárl Colin, si nikdo nevšímá :D ale Renee je pod mikroskopem..

Leeslie

Leeslie (hodnocení, recenze)

vodnicka

Renée jenom zestárla a neukazovala se dlouho na veřejnosti, max. si trochu zvedla víčka, ale vypadá pořád jako Renée, moc velký humbuk kolem toho....

na příspěvěk reagoval vodnicka, Sylviiii

vodnicka

vodnicka (hodnocení, recenze)

Leeslie

Jop, prosím. Dvojku jsem sice neviděla dlouho, ale vím proč. :D:P Už se těším do kina..

 

 

A nesnáším ty komentáře pod videem, i tady jsou názory na vzhled Renee, ale vypadá normálně jej...

na příspěvěk reagoval Leeslie

Leeslie

Leeslie (hodnocení, recenze)

Tož nevypadá to jako taková pohroma, snad to půjde ve šlépějích prvního filmu více. :)

na příspěvěk reagoval vodnicka

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

adelosaurus

adelosaurus (hodnocení, recenze)

Lolos

Přesně tak, Zellweger  je v současnosti Bridget podobná asi tak jako já jsem podobná Morganu Freemanovi... To, že nám Colin Firth trochu zešedivěl by asi ani nevadilo, ale Bridget Jonesová bez Hugha Granta ?! Britové se asi chtějí něčím ztrapnit...

Lolos

Lolos (hodnocení, recenze)

Taky se těšíte na třetí pokračování Bridget s Colinem, se sloupem vzduchu v podobě absence Hugha Granta a paní, kterou ne a ne nikdo poznat? Zkusme si udělat hru. Zakryjte půlku obličeje té záhadné osoby a zjistíte, že tato nová herečka ve středních letech má od nosu ke bradě téměř totožné rysy jako Renée Zellweger. Hmmm, náhoda?

na příspěvěk reagoval adelosaurus

BlackVelvet

BlackVelvet (hodnocení, recenze)

nirvanafan

dvojka by nebyla tak spatna, kdyby se byvale drzeli knizky. nevim kdo tak debilne prekopal dej ve scenari, ale byt autorkou knizky, tak uz s filmarema nechci mit nic spolecneho. z celkem dobre druhe knihy udelali dobrou traparnu. 

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Patw

Patw (hodnocení, recenze)

Ta kniha je skvělá. Těším se, a zároveň jsem zvědav jak to vše zfilmují.. už i v té knize je Bridget hubená takže Reneé je v cajku. Fakt se těším hlavně na herce nových postav.

na příspěvěk reagoval Leeslie

Dlee

Dlee (hodnocení, recenze)

 A třetího dílu se jen tak nedočkáme. Alespoň podle představitele Marca Darcyho Colina Firtha, který se rozpovídal pro The Chicago Sun Times: "Naneštěstí, vypadá to, že si ještě nějakou dobu počkáme. Neřekl bych, že je to přímo u ledu, ale může se stát, že příběh budou vyprávět vnoučata Bridget. Naději udržuje naživu to, jaká legrace byla natáčet tyhle filmy. Jen bych neřekl, že film vznikne v blízké době."

Ainy

Ainy (hodnocení, recenze)

Teda ... jsem překvapená, že bude další díl ..... Jen jestli to už není příliš, ne nadarmo se říká v nejlepším přestat. To chudák Renée bude znovu kvůli roli tloustnout jako to bylo před tím? 

na příspěvěk reagoval Leeslie, nirvanafan

Sakashi

Sakashi (hodnocení, recenze)

Na další díl se taky těším ale stejně jako x lidí přede mnou si myslím, že do třetice všeho dobrého nemusí vždycky platit. Stejná zápletka po třetí?..To není zrovna sázka na jistotu.

Související novinky

Startuje Best Film Fest

Startuje Best Film Fest

14.12.2016

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

PF 2016

PF 2016

24.12.2015

Tak který bude nakonec nejlepší film roku 2015? Revenant: Zmrtvýchvstání nebo Osm hrozných? Nebo ani jeden z nich a do čela žebříčku nej celovečerních filmů roku 2015 se u nás probojují nové Star… (více)

Reklama

Reklama