Reklama

Reklama

Pobřežní hlídka

  • USA Baywatch (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Mitch (Dwayne Johnson) je chlap jako hora se silným morálním kompasem a stoprocentním zápalem pro práci vodního záchranáře. Je to prostě naprostý opak Matta Brodyho (Zac Efron), bývalého úspěšného olympionika, kterému sláva natolik stoupla do hlavy, že si po nekonečné sérii průšvihů musí pod Mitchovým velením jako plavčík odkroutit pár desítek hodin veřejně prospěšných prací. Matt má však ego stejně silné jako bicepsy a ani takové varování osudu nebere moc vážně. Místo bdění nad plážovými povaleči bez uzardění zírá do výstřihu dalšího nováčka v týmu, nádherné ale odtažité Summer (Alexandra Daddario). Za jiných okolností by si ho Mitch asi podal, jenže teď na to nemá čas, protože se mu na pláži začaly kupit problémy. Tu moře vyplaví pytlíček s drogami, tu mrtvolu... A protože místní policie vše bohorovně přehlíží, vydá se parta plavčíků na trestnou výpravu, která nemůže skončit dobře, pokud jeden z jejích členů nepřestane všechno sabotovat. (CinemArt)

(více)

Videa (8)

Trailer 2

Recenze (608)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Prekvapive nezazivny a to tu byl velkej potencial. Problem je, ze na jednu stranu tu jsou stupidni az nechutny vtipky, ale na druhou stranu tu je pokus o vazne minenej pribeh a dohromady to proste moc nejde. Takhle se to cely jen tak tahne, trva skoro pul filmu nez se zacne neco dit a dvouhodinova stopaz je taky smrtici. Herci jsou sice sympataci, ale co si budem povidat, herecky nebo komedialne to zadnej zazrak neni, Johnson umi jen svuj drsnej vyraz, Efron je az moc velky hovado a Rohrbach fakt neni herecka. K tomu si prictete nefungujici akci, navic s mizernejma trikama a mame totalni promarneni sance. Par scen je sice fajn, herecky jsou sexy a nekterej for pobavi, ale to je bohuzel malo. Slabsi 3*. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Trailer sliboval nahuštěnou prdel ve stylu Jump Street, ale nic takového se absolutně nekoná. Ve scénáři naprosto absentuje jakýkoliv nápaditý vtip, zápletka nebo svižná dialogová přestřelka. Akce je fádní a díky mizernýmu rozpočtu i dost trapná. (u výbuchů lodi a vrtulníku jsem nevěřil vlastním očím) nehodná jména Dwayne Johnson, né že by byl nějaký herec, ale jako hláškují akční matcho v nabušených béčkách válí a pokud je film pod úrovní i v uvozovkách takového hereckého břídila, tak je něco špatně. Je mi jasný, že se tvůrci asi o něco snažili, ale na to prostě neměli scénáristu. Chvilku se to snaží bejt jako Jump Street, chvilku se to snaží kopírovat Mizery dvojku a vůbec se to nesnaží jakkoliv vzpomenout na původní Baywatch. Camea jsou naprosto na píču, úvodní fantastická znělka zazní na pět sekund. S tim běžte do prdele. Jediný co fungovalo bylo neustálý hláškování Rocka na Zaca Efrona, který byl nejhezčí dívkou na place, ano tak špatné a ošklivé herečky aby svět pohledal, i 49. letá Donna D'Errico je teď neskutečně sexy a strčí všechny ty vychrlý fuchtle do kapsy. Asi 3x sem se nahlas zasmál, jinak sem se nudou ošivál a u nespočetného množství trapných scén čuměl do mobilu. bída, zklamání...co říct a to sem se asi jako jeden z mála fakt docela těšil.35%. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ale fuj. Film, kde chlapi mají větší kozy než ženy. Kdyby všechny scény měly normální rychlost, film by snad netrval ani hodinu. I ten nejblbější díl seriálu je záživnější a lepší než tohle dvouhodinové utrpení. Honem rychle se musím podívat na nějaký osmdesátkový film, v němž hořící loď opravdu hoří, skutečným plamenem a není to jen sekvence vystřižená z nějaké videohry. Jako už jděte s tím digitálním morem fakt do prdele. Vysoké hodnocení dávám jen proto, že jsem se dvakrát zasmál, ne tomu filmu, ale s ním. 1.5* ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Rychle a zběsile mínus auta a absurdní velkolepá akce. Co zbyde? Pár svalovců, sexy koček (samozřejmě zpomaleně se natřásajících) a hrstka jakž takž povedených jednoduchých fórků. Snaha o další (filmové) Jump Street je naprosto evidentní, ale bohužel zde znatelně chybí pevný a ujasněný koncept (ten film podle mě neví, čím přesně chce být - zda regulerním remakem, parodií, či současnou hrubozrnnou komedií, a tak zkouší od každého trochu a výsledkem je nemastný a neslaný kočkopes), takže se divák za ty zcela neopodstatněné dvě hodiny nijak zvlášť nepobaví (dobré akce i humoru je tu zkrátka málo). Navíc asi jen stěží lze za kvalitní považovat snímek, v němž Zac Efron (btw pořádně vyrýsovaný!) hraje sympatičtější postavu než Dwayne Johnson (!), jenž je tu za stejně otravně patetického propagátora rodinných hodnot, jakým je Vin Diesel v F&F... 50 % ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelný zážitek. Těžko se to popisuje, chvíli jsem tomu totiž nevěřil, co vidím. Chvíli to je nevtipná komedie, pak chvíli přehnaná parodie. Myslí to vážně? Je to vtip? Ta CJ je fakt kus... To poslední vlastně platí po celý film. Nejsem si jist, zda scénáristé s režisérem neměli obdobné pocity, bohužel v rámci tvůrčího procesu:-). Vystihli vlastně tvůrci ducha Pobřežní hlídky (co si z ní pamatujete? Tři čtyři opálené a perfektně stavěné postavy na pozadí každodenního pracovního shonu na krásné pláži s vždy dokonalým počasím a pravidelnou dávkou "životních" poučení)? Pravděpodobně nejlepší role Zaca Efrona a pár slušných vtipů, ale i pár dní po shlédnutí mám pocit, že tady někdo zůstal příliš dlouho na sluníčku... Přitom papírově to vlastně mohla být pecka... mohla? Je? CJ, potřebuji zachránit! ()

Galerie (234)

Zajímavosti (18)

  • Priyanka Chopra (Victoria Leeds) řekla v rozhovoru, že role hlavního antagonisty byla napsaná pro muže, ale režisér Seth Gordon roli a scénář změnil poté, co se sešli. (kellermanp)
  • Vrtulník, objavujúci sa v niektorých scénach nesie označenie USCG Helicopter 6551. (belinko)

Související novinky

Seriálové rebooty na cestě

Seriálové rebooty na cestě

16.04.2023

Milovali jste v dětství Pobřežní hlídku, Hvězdnou bránu, RoboCopa nebo snad Pravou blondýnku? Pak vás možná bude zajímat, že se všechny tyto značky a pár dalších dočkají v budoucnu seriálových… (více)

The Rock míří do džungle

The Rock míří do džungle

10.04.2017

Dwayne Johnson se nefláká. Letos ho uvidíme v Rychle a zběsile 8, Pobřežní hlídce a Jumanji, tedy ve třech docela velkých filmech, a do budoucna to s ním bude podobné. V roce 2018 nám naservíruje… (více)

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Rock Supermanovým vzorem

Rock Supermanovým vzorem

30.05.2016

Dwayne "The Rock" Johnson patří mezi herecké hvězdy, které přebíhají z jednoho velkého filmu do druhého. Statný Kaliforňan nedávno dotočil Pobřežní hlídku, právě maká na Rychle a zběsile 8 a na… (více)

Reklama

Reklama