Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úvodem epizody se mihne neznámá pětičlenná partička lidí prchajících před nemrtvými. Ve Woodbury se evidentně schyluje k dramatu, podnikavý Glenn vyrábí zbraň z dnes již netradičního materiálu, Rickův oddíl zaujímá pozici u vnější zdi a snaží se najít cestu dovnitř. Michonne provede oddíl do městečka v pravý čas na to, aby zabránil Glennově a Maggiině popravě, pro vzniklý poplach se musí následně všichni ukrýt v jedné z budov. Oddíl se musí co možná nejdříve dostat z městečka a nezbývá jiná možnost, než to zkusit silou, proto dojde v ulicích k zuřivé přestřelce. Michonne se odtrhne od oddílu a pronikne do Guvernérova domu, kde postupně narazí na Guvernérovu sbírku, jeho dceru, samotného Guvernéra a Andreu. Mezitím se pětice uprchlíků dostává do budov věznice, kde je před nemrtvými zachraňuje Carl, načež je izoluje v bezpečné části věznice. Po skončení bojů pronese Guvernér před shromážděnými obyvateli Woodbury emotivní projev, v němž obviní Merla ze zrady a své tvrzení podpoří nezvratným důkazem. (Necrotongue)

(více)

Recenze (13)

Rodriguez 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rick se vydá s dalšími osvobodit zajatého Glenna s Magiie. Ve městě nastává panika. Guvernér si schovává "malé" tajemství a Michonne chce pomstu. Mezitím nastává další problém ve věznici... 90% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osmá epizoda byla jednoznačně jednou z těch nejakčnějších v celém seriálu, stále se něco dělo, lidé používají k odstranění ostatních i vyloženě primitivních nástrojů, zejména Glenn připomněl všem zúčastněným, jakých nástrojů se běžně používalo v prvobytně pospolné společnosti. Opravdu zábavná podívaná. ()

Reklama

molcan2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Toto je ôsma epizóda tretej sezóny seriálu Walking Dead a vzhľadom na všetky udalosti v tejto epizóde sa môže stať, že do záverečných titulkov nebudete mať čas vydýchnuť. Ako finále v polovici sezóny táto epizóda prekonala moje očakávania. Nedočkáme sa príliš veľa násilia zo strany chodcov, ale konflikty, ktoré vznikli, boli medzi ľuďmi, a tak to vytvára niekoľko zaujímavých scenárov. V tejto epizóde s názvom "Made to Suffer" sa Rick, Daryl, Oscar a Michonne vydávajú do Woodbury, aby zachránili Glenna a Maggie, ktorí sa obaja pokúsili o neúspešný útek. Michonne sa medzitým vydá za Guvernérom a spôsobí mu fyzickú aj psychickú ujmu. Medzitým vo väznici pri úteku pred chodcami vstúpi do väzenia ďalšia skupina preživších. Celkovo ide o ďalšiu úžasnú epizódu, ktorá sa ukazuje ako zatiaľ najlepšia polsezóna tohto seriálu. Cliffhanger je jednoducho geniálny, najmä keď vidíme, ako Merle a Daryl stoja proti sebe v zjavnom boji na život a na smrť. Táto epizóda je nabitá akciou a čakám, čo sa stane ďalej. Túto epizódu hodnotím 5/5. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (5)

  • Toto je prvá epizóda, v ktorej sa bratia Dixonovci - Daryl (Norman Reedus) a Merle (Michael Rooker) - skutočne objavia v jednej scéne. Prvýkrát boli bratia videní spolu v epizóde druhej sezóny Chupacabra (2011) (hoci išlo o denný sen). (molcan2)
  • Posledná epizóda s ratingom TV-14. Všetky nasledujúce epizódy majú rating TV-MA. (molcan2)
  • Hlavná maskérka Donna M. Premick používa tekutú špinu v kombinácii so suchou špinou, aby herci vyzerali špinaví. Herci to nazývajú "sexy špina". (molcan2)

Reklama

Reklama