Reklama

Reklama

Negan a jeho muži zajali Rickovu skupinu, která se snažila dopravit těhotnou Magie k lékaři. Negan přitom dává všem poznat, kdo je tady pánem... Tento díl začíná ve chvíli, kdy už Negan zabil někoho z Rickových lidí, kterým v posledním díle zablokoval všechny cesty do Hilltopu, kam skupina mířila, protože se něco stalo těhotné Maggie a jediný lékař je v Hilltopu. Negan všechny zajaté shromáždil na jedno místo a řekl jim, že někoho z nich zabije jako trest za napadení jeho základny a pozabíjení jeho mužů. Na konci předchozí sezóny jsme neviděli, koho zabil, ale někoho ano. Pozabití zatím stále neznámé osoby, si Negan vezme Ricka a odjíždí s ním na krátký výlet. Negan vysvětluje Rickovi, že nyní mu Rick i jeho lidé patří, pracují pro něj a zodpovídají se jemu. Rick mu všechno odkývne, ale je tam patrná nevole, což se Neganovi nelíbí. Aby Negan ukázal, že to myslí vážně, vezme Rickovi sekeru, prohlásí ji za svoji a pak ji hodí ven mezi mrtváky. Rick mu jí má donést, ale venku se zhroutí a dostihne ho zármutek za zabití hned dvou jeho lidí. Z Rickových vzpomínek se dozvíme, že Negan původně zabil Abrahama, ale Daryl pak na Negana zaútočil a po útoku přišel trest. Negan zabil i Glenna. Pak už si Negan odvezl Ricka na výlet.
Rick truchlí na střeše karavanu, ve kterém s Neganem přijeli, ale Negan ho nenechá truchlit příliš dlouho. Rick nakonec musí mezi mrtváky, aby Neganovi našel zahozenou sekyru. Pak se dvojice vrací za ostatními, ale Negan pořád v Rickových očí nevidí, že by nad ním vyhrál, takže se rozhodne, že Rick musí Carlovi useknout levou ruku, jinak všichni zemřou. Rick to odmítá a ostatní žadoní, aby toho Negan nechal, ale Negan je neoblomný. Rick se už napřahuje, když ho Negan zastaví. Neganovi se konečně podařilo dostat Ricka na kolena. Když Rick skutečně souhlasil s tím, že on a jeho skupina jsou zcela podřízení Neganovi, odjede Negan i se svojí partou pryč. Za týden se prý staví pro první várku zásob z Alexandrie. Z Rickových lidí se po odjezdu Negana zvedla první Maggie, která je rozhodnutá pokračovat v cestě do Hilltopu a Glenna chce vzít s sebou. Nikdo jí nechce nechat jít samotnou, takže jí nakonec doprovodí Sasha, která si s sebou vezme Abrahama. Skupina se rozdělí, Rick a ostatní se vrací domů, kde se podle Maggie mají připravit na boj s Neganem. (TV Prima)

(více)

Diskuze

Korbitch

Korbitch (hodnocení, recenze)

!!!!!!!!!!!!!!SPOILER!!!!!!!!!!!!!!! Ale hustě na to Glenn valil bulvu, asi to nečekal :-D

na příspěvěk reagoval mzss1

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

mzss1

nemohl je postřílet, protože by to pro něj nebylo výhodné. zachoval se způsobem, aby si ricka a ostatní podmanil. SPOILERY!!!!!!

 

 

v komiksu mu Carl zabil 5 vojáků a Negan Carlovi ukázal svojí pevnost a nic Carlovi neudělal. potom ho normálně předal Rickovi, kterej se opět chystal Neganoj něco udělat.

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Ouwen

Tak jako zachoval se Negan prostě brutálně. Měl jednat jako voják a postřílet je. Tohle mi prostě nevymluvíš. A už mě ta debata nebaví. :)

na příspěvěk reagoval Ouwen

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

já jen že všude čtu jak je negan příšernej a strašnej a je to zmrd atd atd.. takovej guvernér byl spíš bezpáteřní, u něj jsem nechápal konání.

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

mzss1

no a proto říkám, že negan není jen špatnej. právě rick se choval dost nelidsky v mnoha případech. i u těch kanibalů se to dalo dost tolerovat a nevnímal jsem se jako záporáky.. ty lidi dřív byli obyčejní, ale všechny to změnilo a doba si to vyžaduje. jen Negan.. je trošku víc sarkastickej a má z toho prču takže trošku cáklej je :D

na příspěvěk reagoval mzss1

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Ouwen

Ou Ou, on je komix? :D No dobře, TWD se prostě ubírá netradičním směrem, jak už tu psal v komentech spousta lidí. Postavy si zamilujem a pak je budem nenávidět a pak se to opět obrátí.. Je to prostě víceméně i dost realistické, někteří dělají chyby, špatné rozhodnutí. Není to pohádkově nastavený jako v klasických filmech kdy většinou vše dopadne dobře. 

na příspěvěk reagoval Ouwen

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

mzss1

co ti je? :D já ti napsal, že by toto mohla bejt zajímavá debata, já na nikoho nerýpu. četl jsem komiks do doby, než Negan padl a tam se ukázal jeho charakter. Neganovi jsem fandil vždycky, ale i Ricka mám rád. ted si to bereš moc osobně, já chci jen pokecat o morální rovnováze těch postav v tom seriálu, o nic víc mi nejde. takže sice seriál nesleduju ale moc se od komiksu neliší, takže jsem seznámen s děním okolo. a říkám, Rick co přišel do alexandrie, okamžitě plánoval jak si to tam sám osvojí. mohl to nechat celé takle bejt.

na příspěvěk reagoval mzss1

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Ouwen

Klidně mu fandi. ;) Já se kvůli tomu co píšeš vztekat nebudu. Jen je trochu úsměvné když už to nesleduješ a přesto máš takový divný názor. Něco na tom může být, neříkám, ale přesto s tím nesouhlasím. Zabil mu desítky vojáků protože oni napadli Rickovi lidi pro boha. Je tam jedna věc, že se Rick spojil s jinou skupinkou lidí, kteří jsou osídlení velkou pevností a ti ho navedli aby zabil Negana. Ale i tak ti ubozí Neganovi vojáčci jak píšeš si prostě začali sami. Ty to nesleduješ, tak mi přijde neadekvátní cpát sem tvůj podivný názor. Byla i scéna, kdy skupinka vojáků mířila na Deryla a spol. Deryl se nasral a raketometem je odpálil. To už byli Neganovi vojáci. Víc se rozepisovat nebudu a tebe prosím, abys nepsal sáhodlouhý romány. Nikoho to zde v této případné diskuzi zajímat nebude, resp vidíš vysoké hodnocení, akorát tak bys někoho nasral. Páč tenhle díl uzemnil, a silným prožitkem i snad dojal více diváků. Nic proti tobě. Ale ty máš potřebu prostě rýt posl.dobou. Pust si radši nějaký film. :) Už na tebe reagovat nebudu. 

na příspěvěk reagoval Ouwen

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

mzss1

Já doufám, že Negan jich sejme co nejvíc! Podle mě to není zas tak hnusnej záporák. Upřímně? Rick si přivlastnil Alexandrii, Negan si bránil to svoje a Rick mu zabil desítky vojáků. Vážně je Negan tak špatněj? podle mě právě Rick už nemá s hrdinou co dočinění. Já to teda nesleduji ale mohla by bejt zajímavá debata o tomhle. Já Neganoj fandim.

na příspěvěk reagoval mzss1

Reklama

Reklama