Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Maggie odjíždí do Alexandrie, aby zabila Negana a pomstila tak krutou vraždu svého muže. Vážně zraněnému Rickovi se na poslední chvíli podaří utéct před mrtváky. Rozhodne se je odvést na rozestavěný most. Most však nechce spadnout a mrtváci se blíží... (TV Prima)

Recenze (36)

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako rozlučka s Rickem naprosto skvělý díl. Střípky minulosti, emoční pecka při odpálení mostu a tak dále. Ač mě Rick svou extrémně naivní povahou už celkem nebavil, tak jsem ho měl rád jako každý, kdo došel v seriálu takhle daleko. Mohu říct, že si tento díl zasloužil plný počet, ale ukončit ho výbuchem mostu. Přežití Ricka a následný odlet vrtulníkem beru jako tah tvůrců udržet postavu ve hře, což je špatně, protože pokud už se neukáže, drží v divákovi zbytečnou naději. Rick není člověk, který by svou rodinu nehledal, takže uvidíme co dál, ale pokud je tohle konec Ricka, není to dobře. Navíc pokud se děj v dalším díle posouvá o 6 let. No bůh ví co nás čeká, ale za prvních šest dílů klobouk dolů. ()

baclajean 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbehovo skvelá časť. Len škoda, že Rick Grimes je človek, ktorý žije, aj keď by iný už 50x vykrvácal, on kvapká a kvapká a kvapká, a ide a ide a ide... početné bezvedomia, z ktorých keď sa preberie, tak "stádo" kráčajúcich mŕtvych je od neho ešte o kúsok ďalej, než v momente, keď do bezvedomia upadol. Tvorcovia si v tejto časti vybrali a obsah v obrovskej miere prevládol nad formou. A ten záver... ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Brutálně schizofrenní a nevyvážené. Samozřejmě se scénáristé chytli šance zabít epizodu "velkolepou záchranou" a jak je zvykem tak si nespočet krát musíme vytrpět halucinogenní žvatlací flashbacky. Nebýt hordy, nechal bych to na odpadu. Co pomohlo (paradoxně) byla také závěrečná scéna. Nemyslím ta "neboj přežiješ", ta mě spíš vytočila, ale ta s Judith, která naznačuje, že poskočíme o hezkých pár let (6 odhaduji) dopředu. Navíc mě opravdu rozesmála. ()

JanPrazak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle byla snad nejlepší epizoda v celém seriálu. Pořádně jsem si pobrečel. Dost mě překvapil na konci herec Dan Fogler, kterého znám z Fantastických Zvířat. Moc se těším, jakou tu bude hrát roli. Tahle série je to nejlepší, co pomalu umírající Walking Dead mohlo potkat. Teď to najelo na tu správnou Walking Dead kolej, na které to dříve jelo. Fakt jsem z toho nadšený, teď ten seriál dostal novej život. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

What the fuck ????? Po nevydařené 8 sérii začne 9 série která se rozjede konečně zase celkem solidně a hned po pár dílech to zazděj odchodem nejlepší a nejvýznamnější postavy seriálu, a základním stavebním kamenem celého seriálu. Závěrečný cliffhanger mi pak jen otevřel ústa. Rick Grimes je prostě jedinečný a nelze nahradit a běž něho není seriál. Pokud se Andrew Lincoln opravdu rozhodl skončit, měl být Rick zabit. Velkolepě, emočně, drtivě s důstojným rozloučením, které okamžitě omámí miliony diváků. Ale že ho unese nějaká špína kdo ví do jaký prdele, ostatní si myslí, že umřel a skončí to už velkou Judith, takže hned další díl už je na Ricka zapomenuto, tak to je opravdu ubohý shit. Rick neumřel, takže co se s ním stalo ? Tělo nenašli takže to jen prostě přešli a ted po 6 letech příběh pokračuje jakoby nic ? Žádné rozloučení, památka. To mě přijde jako dost pitomé zakončení kultovní postavy seriálu. Za vynikajícího Ricka a jeho díl 4* jinak by to byla hvězdička jedna. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (14)

  • V čase 27:49 si může všimnout mezi mrtvými na pravé straně režiséra, producenta a hlavního maskéra zombíků Grega Nicotera. (BROKEN_)
  • Písnička, která hraje v této epizodě, je „Space Junk“ od skupiny Wang Chung. (Duoscop)

Reklama

Reklama