Reklama

Reklama

Megamysl

Trailer 3

Megamysl je neskutečně vtipný film, který dává všem příběhům o superhrdinech nový rozměr. Sny ďábelského zločince Megamysla o ovládnutí města Metro City se stávají skutečností, když se mu podaří přemoci ochránce města, Metromana. Pak se ale na scéně objeví další zloduch, který rozpoutá chaos, a největší „mozek“ na světě se svým legračním kumpánem Minionem se náhle ocitají v rolích zachránců... (Magic Box)

(více)

Videa (7)

Trailer 3

Recenze (750)

Fr 

všechny recenze uživatele

Neumí řešit problémy, neodlétá do západu slunce a ví jak je to s padouchy: ,,VŽDYCKY PROHRAJOU!!“..... Je to barevný, zábavný a svižný. Příběh o superpadouchovi, kterej touží po tom bejt normální, může nám dospělejm připadat lehce hloupoučkej. Ale dostatek nápadů mu nemůže upřít nikdo! A jestli je lepší Padouch Megamysl? Tohle děti neřešej a já... já si cením toho, že konečně někdo pochopil, jaká hudba je pro ně nejlepší! Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Jsem pořád zavřenej a nejsem z týhle planety. 2.) Chystám se sestrojit paprsek negramotnosti! (nemáš dojem, že už tě někdo předběhl?) PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Přiznávám se, že to pro mě bylo trochu příjemné překvapení, nečekala jsem, že by se mi to až tak líbilo. Ať mi nikdo netvrdí, že s Padouchama není větší sranda než s klaďasema. Je sice fakt, že ten konec kdy obrátí a stane se z něj ochránce města (i když samozřejmě je to pořád padouch) bych tam mít nemusela. Jinak to ale bylo vtipné, výborný soundtrack. 4* "I´m Bad, I´m Bad.. You know I´m Bad" ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Za ty písničky museli utratit majlant. Jinak skvělý nápad vytěžený do poslední kapky. MetroMan má navíc image střihlou Elvisem a to mi udělalo radost. Brad Pitt si dokonce zavzpomíná na kytarové začátky v Johnnym Suedeovi. No a rybičkový parťák hlavního záporáka je prostě boží. Nečekaně příjemná podívaná. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Opět bez problémů dodržený vysoký standart, který si tvůrci v posledních letech nastavili na filmech jako Příšerky s.r.o. nebo Úžasňákovi. S těmito animovanými skvosty bych sice Megamysl určitě nesrovnával, ale svou kvalitou se jim alespoň dost přibližuje. A ani není moc potřeba vyjmenovávat pozitiva, protože je to u těchto snímků z mého pohledu pořád to samé. Důležitý je především humor a s ním související vtipné hlášky či povedené narážky, A toho má Megamysl skutečně vrchovatě. A když připočtu ještě vysoce originální děj a super hudební doprovod, vychází mi čistých 85%. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Po výborném TOY STORY 3, TANGLED a vikinzích vs. dracích je tohle o třídu slabší animák, někdy až nudný, se dvěma doslova iritujícíma postavama (Titan Hal a Minion - nehledě na ROBOT MONSTER). Ten nápad (villain without a hero) se mi ale líbil, pár hlášek mě fakt rozesmálo, celkově lepší průměr, takže to vůbec nemám důvod nějak odpravit. ()

Galerie (133)

Zajímavosti (28)

  • Radnice v Metrocity vypadá jako radnice v San Franciscu. (Brodyman)
  • Během filmu se oblek Roxanne (Tina Fey) mění podle jejího postavení vůči Megamyslovi (Will Ferrell). Ze začátku je červený, což je pravý opak Megamyslovy modré, v polovině filmu - během jejího vztahu s Bernardem (Ben Stiller) - se změní na fialovou, protože si přestává být jistá, jestli je Megamysl opravdu tak zlý, a na konci filmu je zcela modrý. (Alfred_Duck)

Související novinky

Jak vycvičit draka se dočká hraného remaku

Jak vycvičit draka se dočká hraného remaku

16.02.2023

Je veškerá fantazie v Hollywoodu definitivně mrtvá? Možná. Následující oznámení ale rozhodně nepomáhá přesvědčit veřejnost o opaku, studio Universal Pictures totiž oznámilo, že chystá hraný remake… (více)

Reklama

Reklama