Reklama

Reklama

VOD (1)

Milton se za svůj hříšný život zločince dostal do pekla a zdálo se, že jeho temnou duši už nic nespasí. Pak se ale na Zemi zmocní šílená sekta jeho dcery, zabije ji a její dítě hodlá obětovat Satanovi. Milton chce stůj co stůj své vnouče zachránit a vydává se z pekla zpátky. Do cesty se mu připlete sexy číšnice, která bojuje proti bezpráví, ale přitom sama snáší bití od nevěrného muže. Spolu se vydají na cestu za záchranou malého dítěte, jenže v patách Miltona se brzy objeví pekelný vyslanec, který ho chce dostat zpátky do pekla. Úplněk, při němž má být malé dítě obětováno, se nezadržitelně blíží a bývalý hříšník s pronásledovateli za zády pomalu ztrácí naději na jeho záchranu. Když Milton najde sektáře, dojde k rozhodující vražedné přestřelce... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (832)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Ve jménu Riviery, Chargeru a Chevelle pekelných, (k)ámen! ;o] . . . Noha Šejtanášova (byť v. z. "účetním") zase jednou zamířila (tentokráte pozor! - s dobrými úmysly!!!) k lidskému hmyzu, aby navrátila do lůna pekel mstivého nemrtvého tatínka, hledajícího u satanistické sekty chystanou úplňkovou obětinu coby sladké miminko své podříznuté dcery - a našinec hnedle pěkných sto minutek zírá civí, co to ejhle bylo za jízdu! Spousta bolestně rozkošných momentů s ustřelenými hnáty, rozjetými trupy i (h)různými dalšími ranami smrtelnými a tak, jiných efektních vizuálních efektů nevyjímaje - ale to je zase asi tak celý... . . . Takže poctivé tři hvězdy za tu čertoffskou >zábavičku< a taky za ty nádherné >vymuzglené< staré poctivé americké auťáky (ach mocnosti pekelné, jak tenkrát zněly ty motory!), jež jak vidno zatím nechrání žádná vlivná zájmová organisace tak jako kytičky či zviřátka... °-/ - - - P.S. A pokud máte doma original filmové dvd s filmem, dejte si jako nášup bonusy! Čeká vás mmj. milá >rekalupitace< všeho toho smrtelného kalupu... - - - - - Poprvé viděno 16.1.2013 na dvd /s původní zvukovou stopou a č. titulky v originálním formátu obrazu/, hodnocení 7448., komentář zde jako šestistýdevadesátý - 17.1.2013) ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

| Scenár: Todd Farmer, Patrick Lussier | Hudba: Michael Wandmacher | Produkcia: Michael De Luca | Distribúcia: Summit Entertainment (US), Lionsgate (UK), Metropolitan Filmexport (FRA) | Rozpočet: 50 miliónov $ | Tržby: 38 miliónov $ || Brutálne béčko s velkým Pé. Akčnosť, sprostosť, sexistické scény, až naivne vyznievajúca vážnosť a coolovosť prechádzajúca do úžasného ironického humoru pre diváka. A predovšetkým nával kultových hlášok. Jazdiť nasratý Cage-ovi pristane, s kočkou Amber Heard ešte viac. Všetko ostatné by už bolo spoileroidné, takže radšej už nenapíšem nič. Must see! Ps: Naj scéna prestrelka v izbe motorestu s JackDenielsom a brokovnicou v rukách ;) ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Na věky? Myslíš-li tím slovem příštích pět vteřin, máš pravdu." Ještě nikdy jsem nedostal prodlouženou vycházku z Pekla na to, abych mohl nakopnout rychlý auto s blondýnou v základní výbavě a cestou se prostřílet až k rituálnímu pomatenci. Ale kdyby se mi to někdy stalo, tak bych určitě nechtěl, aby se to bralo moc vážně, protože jako pohodová zábava snímek funguje celkem bez problémů. Samozřejmě bych si dokázal představit, že by Milton mohl být o něco méně mrtvej, Piper by také slušela jistá ztráta umělosti, ale závěrečnej účet vystavil pan Účetní a ten by jen těžko mohl být dokonalejší. ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Zdrhnout z pekla se dá asi horko těžko. Za to palec nahoru. Cageovi se v zahřívačce před druhým Ghost Riderem ovšem na Zemi peklo rozpoutat nepovedlo a tak je třeba přečkat 100 nudných minut dlouhou honičku plnou tlachání a počítačové krve. Triky snad dělal někdo doma na koleně, soundtrack nevýrazný, stejně tak Cage. Tady už to není o palcích, ale hvězdičkách v hodnocení. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Hloupé nicméně zábavné. Tady si naopak tvůrci vzali něco z Vrány a nechali poletovat Nicolase "vezmu jakoukoliv roli" Cage po okolí v nadupaných bourácích s nehorázně hezkou spolucestující. Prvních 30 minut je parádních a kdyby zůstalo u nich, tak by Drive Angry byla nebetyčná jízda. Bohužel je zde nějaký debilní příběh o sektě, která chce obětovat jedno dítě, to se samozřejmě našemu hrdinovi nelíbí. V patách mu je William Fichtner. Teda řeknu vám, že ten mě dokázal potěšit už svou minimální účastí v Temném rytíři, ale co předvedl tady se nedá nazvat jinak než senzací. Tolik nadsázky z jeho postavy srší na všechny strany, že jsem se těšil jako malý kluk kdy se zase objeví. Například jeho scéna s náklaďákem proti policajtům, super. Patrick Lussier je sice loser, ale vytasil se s několika solidními nápady, hlavně v úvodu, takže bych tohle označil za jeho jasně nejlepší film. Nechápu jen potřebu 3D v Drive Angry. PS: Konečně někdo řádně ohulil soundrack taky pořádnýma kytarama. PS2: Luxusní dialog: - Zabijeme vašeho kámoše i to dítě a budeme žít navěky. -Navěky? Jestli je pro vás "navěky" příštích pět vteřin, tak máš pravdu. 40% ()

Galerie (153)

Zajímavosti (11)

  • Nicholase Cage byl za svůj výkon nominován na Zlatou malinu pro nejhoršího herce. (Folky)
  • Ve filmu se mimo jiné objevuje trojice legendárních aut, a to Buick Riviera 1964, Dodge Changer 440 Engine 1969 a Chevrolet Chevelle 1971. Vozidlo, ve kterém v závěrečné scéně odjíždí Milton (Nicolas Cage) s účetním (William Fichtner), je pak Chevrolete One-Fifty 1957. (Terva)
  • Scénárista Todd Farmer ve filmu ztvárnil postavu Franka. (Terva)

Související novinky

Nový Terminátor od scenáristky Avatara?

Nový Terminátor od scenáristky Avatara?

18.01.2013

To samozřejmě vyvolá spoustu spekulací o podílu Jamese Camerona na pátém pokračování ságy, kterou před téměř třiceti lety odstartoval. Teď ale fakta: produkční společnost Annapurna Films, která před… (více)

Zrzka s mečem neřekla poslední slovo

Zrzka s mečem neřekla poslední slovo

12.02.2011

V 80. letech ji po Arnoldově boku hrála Brigitte Nielsen, před nějakým časem si měla kroužkový pancíř ve formě sexy bikin v Rodriguezově produkci navléct Rose McGowan (dokonce se objevila i na… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno