Reklama

Reklama

VOD (1)

Děj filmu nás zavede do blíže nejmenovaného studia se všemi typickými postavičkami tohoto světa rychloobrátkové zábavy. Mladí začínající herci se tu potkávají s neskutečně prudivými hereckými legendami, režisér přicházející se svými nápady naráží na lokty ostré producentky, která sleduje vlastní zájmy, technici tu a tam něco pokazí a vše by běželo ve svých obvyklých zajetých kolejích, kdyby režisér Tomáš, hlavní postava filmu, nepřišel s odvážným nápadem. Aby zvedl sledovanost seriálu, vloží do děje postavu, která je inspirována reálnou postavou lobbisty - mafiána. Tím sice probudí diváky z letargie a sledovanost jen kvete, to ovšem neujde pozornosti ani samotného mafiána, který se v seriálu pozná a začne se po svém způsobu ozývat. Tomáš se pomalu, ale jistě, začíná ocitat ve velkých problémech. (A-Company CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (157)

ForGump 

všechny recenze uživatele

Což o to nápad je to vcelku zajímavý, ale celé to chce být crazy a někdy až příliš. Skoro celý film se odehrává okolo natáčení jednoho nekonečného seriálu, vlastně to, co vidíme zde spíš připomíná ještě o mnoho horší jihoamerické telenovely, jedné televize s Clavinem (na druhou stranu bych raději uvítal ArginMax, protože Radima Uzla by šlo určitě nějak vtipně zakomponovat, dokonce by mohl i říct nějaký vtípek o vibrátorech, takhle zbyl jen ten rudý ďábel s tajemný hlasem). Jsou tu herci, je tu režisér Hromský Jiří Mádl, který pobaví takřka vždycky, je tu rekvizitář Filip Kaňkovský alias Voříšek, který taky pobaví, i když hraje typ postavy, které normálně hraje Lukáš Langmajer a je tu producentka Vilma Cibulková, která hraje na hranici teatrálnosti a často až za hranicí nějaké parodie, ale budiž. Tohle jsou asi tak nejzajímavější postavy tohoto snímku. Robert Jašków jako mafián Šneček nebo Křeček mě nebavil, Monika Horváthová mě nezaujala a Andrea Kerestešová se všude musí, alespoň na chvíli objevit v podprsence, což už nemůže nikoho interesovat. Celkově zde hrají herci, kteří právě v oněch seriálech hrají a parodují tak sami sebe. Scénář je evidentně bezradný. Chtěl by si udělat srandu z rychlokvaškových seriálů, ale neumí to dotáhnout do normálního konce. Pak si totiž vymýšlí všelijaké programy na ochranu svědků a kecy v kleci Holinywood a to, o co mělo jít je vlastně úplně jedno. Ještě k tomu délka 100 min je nepřijatelná. Těsné dvě hvězdy 30% ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Ano, je to prachobyčejná romanticky nadchnutá komedie z laciné produkce televize Prima, ale snaží se zaujmout tak netradičním prostředím, až mi vlastně nikterak nevadila. Mádl se už objevil v lepších filmech, s krásnou slovenskou múzou Horváthovou mu to ale svědčilo jako se snad žádnou jinou partnerkou z předešlých komedií. Stačilo vidět jednou, netřeba ovšem shazovat do podhodnocených čísel. ()

Reklama

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Pôvodná, tu neuvedená divadelná hra mohla byť - v závislosti na obsadení - výborná, ale vo filme sa zamýšľaný humor nedostavil, vtipy nefungovali a celý, nápadný a neotrelý koncept bol až prekvapivo premrhaný. CELEBRITY S.R.O. sú zapratané všetkým tým, čomu sa chcú akože vysmievať. Polovica filmu je iba veľmi zlá, tá druhá zlá absurdne, takže sa dá sledovať omnoho menej bolestivo. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Dal som tomu šancu a musím povedať, že som neurobil dobre. Veril som v síce podprahovo humornú, ale svižnú komédiu, ktorá ani na chvíľu nebude nudiť a dostal som len slabý "humorný" výplach, ktorý ani neviem, o čom vlastne bol a ktorý bol bez základnej hutnej myšlienky. Škoda, námet to malo dobrý, ale prekvapivo ma potešila Monika Horváthová, čo by sympatická slovenská "neherečka". 40 % ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Docela obstojná česká komedie, od které se nedá nic moc očekávat. Film to byl dobře udělaný, ale právě ta komediální část zde byla jen velmi úzce zastoupena. Líbila se mi ta zápletka se Šnečkem, kdy mne vývoj událostí naprosto ohromil, nejde napsat, co se mi nelíbilo, snad jen, že film mohl být víc svižnější, pokud se to takto dá pojmenovat, protože se šíleně táhl. Film doporučuji nenáročnému divákovi jako jednu z těch lepších českých komedií. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Na začátku milostné scény (cca 60. minuta) shodí Hrobský (Jiří Mádl) zády figurínu. Je vidět, že figurína má šálu jdoucí vepředu jen na jedné straně, z pohledu kamery vlevo. Padá až za stůl se šicím strojem. Na konci scény je ale figurína opřená více zpříma a šála jde vpředu také na pravé straně. Na konci scény se navíc sáček s nitěmi posunul více vlevo a zakrývá větší část šicího stroje. (Jarek572)

Reklama

Reklama