Reklama

Reklama

VOD (1)

Děj filmu nás zavede do blíže nejmenovaného studia se všemi typickými postavičkami tohoto světa rychloobrátkové zábavy. Mladí začínající herci se tu potkávají s neskutečně prudivými hereckými legendami, režisér přicházející se svými nápady naráží na lokty ostré producentky, která sleduje vlastní zájmy, technici tu a tam něco pokazí a vše by běželo ve svých obvyklých zajetých kolejích, kdyby režisér Tomáš, hlavní postava filmu, nepřišel s odvážným nápadem. Aby zvedl sledovanost seriálu, vloží do děje postavu, která je inspirována reálnou postavou lobbisty - mafiána. Tím sice probudí diváky z letargie a sledovanost jen kvete, to ovšem neujde pozornosti ani samotného mafiána, který se v seriálu pozná a začne se po svém způsobu ozývat. Tomáš se pomalu, ale jistě, začíná ocitat ve velkých problémech. (A-Company CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (157)

ForGump 

všechny recenze uživatele

Což o to nápad je to vcelku zajímavý, ale celé to chce být crazy a někdy až příliš. Skoro celý film se odehrává okolo natáčení jednoho nekonečného seriálu, vlastně to, co vidíme zde spíš připomíná ještě o mnoho horší jihoamerické telenovely, jedné televize s Clavinem (na druhou stranu bych raději uvítal ArginMax, protože Radima Uzla by šlo určitě nějak vtipně zakomponovat, dokonce by mohl i říct nějaký vtípek o vibrátorech, takhle zbyl jen ten rudý ďábel s tajemný hlasem). Jsou tu herci, je tu režisér Hromský Jiří Mádl, který pobaví takřka vždycky, je tu rekvizitář Filip Kaňkovský alias Voříšek, který taky pobaví, i když hraje typ postavy, které normálně hraje Lukáš Langmajer a je tu producentka Vilma Cibulková, která hraje na hranici teatrálnosti a často až za hranicí nějaké parodie, ale budiž. Tohle jsou asi tak nejzajímavější postavy tohoto snímku. Robert Jašków jako mafián Šneček nebo Křeček mě nebavil, Monika Horváthová mě nezaujala a Andrea Kerestešová se všude musí, alespoň na chvíli objevit v podprsence, což už nemůže nikoho interesovat. Celkově zde hrají herci, kteří právě v oněch seriálech hrají a parodují tak sami sebe. Scénář je evidentně bezradný. Chtěl by si udělat srandu z rychlokvaškových seriálů, ale neumí to dotáhnout do normálního konce. Pak si totiž vymýšlí všelijaké programy na ochranu svědků a kecy v kleci Holinywood a to, o co mělo jít je vlastně úplně jedno. Ještě k tomu délka 100 min je nepřijatelná. Těsné dvě hvězdy 30% ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Asi opäť bude platiť nasledovné - "Čakal som od toho neskutočnú blbosť a aj som ju dostal. Ale nedá sa pri tom nezasmiať." To sú presne moje pocity z tohto filmu. V poslednej polhodine to možno niečo stratilo, ale zase je tu veľa fórov, ktoré ma pobavili, ale opäť najmä v štýle, že to bolo tak neskutočne bizarné a ujeté, že sa bavím spolu s hercami, ktorí si určite užívajú veľkú dávku zábavy. Dokonca je tu ale aj srandovná ukážka toho, ako fungujú filmové a seriálové štúdia a ako prídu do konfliktu s víziou režiséra, keď chcú dať ľudom to čo chcú. Takže hodnotím to ako zábavnú blbosť, ktorá rozhodne nie je dobrým filmom, ale pobavil ma. Alebo minimálne väčšinou. Hodnotenie: C+ ()

Reklama

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Po všech recenzích, které jsem četl a slyšel, jsem očekával strašnou srágoru, ale ono to tak hrozný není. Až na tu mafiánskou linku, která je vystřižená amerických béčkových komedií. Product placement se zde nabízel a zřejmě jde o jediný český film, kde je strašně okatý, ale scénář si s ním poradil. A slečna Horváthová? Hmmmm :). ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Dal som tomu šancu a musím povedať, že som neurobil dobre. Veril som v síce podprahovo humornú, ale svižnú komédiu, ktorá ani na chvíľu nebude nudiť a dostal som len slabý "humorný" výplach, ktorý ani neviem, o čom vlastne bol a ktorý bol bez základnej hutnej myšlienky. Škoda, námet to malo dobrý, ale prekvapivo ma potešila Monika Horváthová, čo by sympatická slovenská "neherečka". 40 % ()

yeniczek 

všechny recenze uživatele

Cca tři/čtyři velmi povedené vtipy film nezachrání. Z product placemantu je sice jedno z témat filmu a dokonce se do něj strefuje, ale je ho tam nakonec tak moc, že se film kritizující tento fenomén dostává na stejnou úroveň jako ty nekonečné seriály. Je škoda, že když se tvůrci pustí do kritiky, stejně nakonec sklouzávají a podbízejí se absolutně stejnému spektru diváctva, na které míří televize takřka každý den. A pokud je to myšleno celé jako parodie a i scény mimo natáčení mají působit nakonec stejně hloupě jako Ulice, VKV a spol., tak by to bohužel muselo být chytřejší, sofistikovanější a obávám se, že ne tak rychle zrealizované. P.S. Mádl by fakt uhrál asi cokoliv. Je prakticky jediným plusem filmu. .....Nicméně diváctvo se královsky bavilo a hurónsky se smálo u sebehoršího vtipu.. Bylo mi smutno. O to více, když se podívám na dřívější projekty obou tvůrců. Filmy jako (nebojím se říct) geniální Pojedeme k moři, velmi povedená pohádka Peklo s Princeznou a stále do nadprůměru patřící Probudím se včera slibovaly o poznání lepší a zajímavější pokoukání. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Na začátku milostné scény (cca 60. minuta) shodí Hrobský (Jiří Mádl) zády figurínu. Je vidět, že figurína má šálu jdoucí vepředu jen na jedné straně, z pohledu kamery vlevo. Padá až za stůl se šicím strojem. Na konci scény je ale figurína opřená více zpříma a šála jde vpředu také na pravé straně. Na konci scény se navíc sáček s nitěmi posunul více vlevo a zakrývá větší část šicího stroje. (Jarek572)

Reklama

Reklama