Reklama

Reklama

Holly Berenson je začínající cateringová podnikatelka a Eric Messer úspěšný ředitel sportovní sítě. Jejich první rande dopadlo katastrofálně. Vše, co mají ti dva společného, je jejich vzájemná nelibost a láska ke kmotřence Sophii. Když dívčiny rodiče zahynou při tragické autonehodě, Holly a Eric se dozvídají nečekanou novinu: v případě nepředvídatelné katastrofy je jim svěřena do opatrovnictví. Po počátečním šoku se postaví k situaci čelem a přestěhují se k malé kmotřence. Díky přátelským sousedům se postupně učí, jak se starat o dítě, projdou i při návštěvách sociální pracovnice. Po čase všichni tři tvoří téměř dokonalou rodinu. A Holly zjišťuje, že Erik je i zábavný a dobrosrdečný. Všímavým sousedům neujde, že se do sebe Erik a Holly zamilovali. Jenže Erikovi nabídnou povýšení ve Phoenixu a on neví, jestli dát přednost rodině, nebo kariéře. Rozcházejí se a Holly má zlomené srdce. Ne nadlouho, v její blízkosti je totiž pohledný pediatr... (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (286)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Překvapivě hodně sympatická romanťárna, kterou sráží dolů hlavně laciné vtípky s miminem, které pořád brečí, kaká a zvrací. Když ovšem odhlédneme od tohoto trapného humoru, tak je to celkem příjemný film, ve kterém se překvapivě povedly i ty vážnější pasáže. Mezi hlavní dvojicí to docela funguje, i když Katherine Heigl už by neuškodilo si občas zkusit zahrát i jiný typ postavy. Pro příjemný večer s holkou určitě postačující. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Príjemný film "zo života". NABÚCHANÁ patrí k mojim obľúbeným filmom tohto typu a Pod jednou strechou je citeľne slabšie, ale stále v pohode (na takých 70%). Určite zábavnejšie ako DRUHÁ ŠANCA. Podobne obyčajné/sympatické ako boli ZÁSNUBY NA DOBU NEURČITÚ. Scenár má pár fajn scén, kde sa hrdinovia netaja tým, že dieťa im zničilo ich predošlý skvelý život. Josh Duhamel je prekvapivý sympaťák... ()

Reklama

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Spíše průměrná záležitost, která obsahuje několik fekálních vtípků, občas nějakou tu nelogičnost, ale celkově neurazí ani nenadchne. Nicméně vtipu, romantiky, dramatu mohlo být více, přičemž se tvůrce měl rozhodnout, co z toho vlastně chce upřednostnit. Duhamel je opravdu neherec, nicméně tady nemá moc co hrát, takže je v klidu. Heigl může jen smutně pomrkávat po "27 šatech", kde byla naposled výborná. Úpřímně, po jednom z nejhorších filmů této dékady ("Vrahounech"), jsem od tohoto filmu s Katherine Heigl moc nečekal, takže nakonec celkem success. Avšak mohlo být i lépe 5/10! ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Dramatické, životní, roztomilé × příliš americké. Takový utahaný to bylo, ten začátek byl teda otřesný, jako brečet na začátku filmu to je docela síla. V průběhu filmu se řeší soužití a výchova dítěte, což mi přijde docela "dospělé", pak se do toho samozřejmě zaplete romantika a je to vyřízený. Holčička byla úžasná. Film dobrý na jedno skouknutí. ..ale bydlet si takhle skoro v lese, to musí být príma, dělaný jako pro horor a kriminální zločiny.. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ne zcela tradiční romantická komedie, která ovšem zachovává jedno ze základních schémat typu "nesnášejí se, aby k sobě nakonec našli cestu". Možná trošku moc uměle vyvolaných emocí stejně jako se najdou vyloženě trapné scény, ale jako celek to působí příjemný a koukatelným dojmem. Docela by mě zajímalo, zda by Katherina Heigl obstála ve vyloženě dramatické roli. Podle mě na to má. 60% ()

Galerie (41)

Zajímavosti (12)

  • Na konci filmu, při oslavě druhých narozenin Sofie, mají Holly (Katherine Heigl) a Eric (Josh Duhamel) dort na oslavu jejich prvního výročí. Ovšem na oslavě Sofiiných prvních narozenin spolu ještě nebyli. Vztah spolu utvořili až později, během starání se o jejich kmotřenku Sofii. (tb_23)
  • Po tom, čo štúdio vyjadrilo pochybnosti o jeho komediálnych schopnostiach, Katherine Heigl bojovala za zotrvanie Josha Duhamela v hlavnej úlohe, čo sa jej nakoniec podarilo. (Arsenal83)
  • Ačkoli je hlavní hrdina pomocným režisérem basketbalových přenosů, během filmu se ukáže v textilu dokonce několika týmů NHL. Nejprve v kšiltovce St. Louis Blues, později běhá v tričku Atlanty Thasers a nakonec se v Phoenixu dívá na televizi v tričku Chicago Blackhawks. (drew95)

Reklama

Reklama