Reklama

Reklama

Holly Berenson je začínající cateringová podnikatelka a Eric Messer úspěšný ředitel sportovní sítě. Jejich první rande dopadlo katastrofálně. Vše, co mají ti dva společného, je jejich vzájemná nelibost a láska ke kmotřence Sophii. Když dívčiny rodiče zahynou při tragické autonehodě, Holly a Eric se dozvídají nečekanou novinu: v případě nepředvídatelné katastrofy je jim svěřena do opatrovnictví. Po počátečním šoku se postaví k situaci čelem a přestěhují se k malé kmotřence. Díky přátelským sousedům se postupně učí, jak se starat o dítě, projdou i při návštěvách sociální pracovnice. Po čase všichni tři tvoří téměř dokonalou rodinu. A Holly zjišťuje, že Erik je i zábavný a dobrosrdečný. Všímavým sousedům neujde, že se do sebe Erik a Holly zamilovali. Jenže Erikovi nabídnou povýšení ve Phoenixu a on neví, jestli dát přednost rodině, nebo kariéře. Rozcházejí se a Holly má zlomené srdce. Ne nadlouho, v její blízkosti je totiž pohledný pediatr... (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (284)

Dado 

všechny recenze uživatele

Keď majú tvorcovia v rukách podobný námet, ako tomu bolo aj v prípade filmu Život je raz taký, naskytajú sa im dve cesty, ako ho poňať. Buď štýlom ambicióznej drámy, alebo nenáročnej komédie, možno s prvkami romantiky, skrátka jednohubka určená na dlhý večer. To, že sa kompetentní napokon rozhodli tieto dva spôsoby skombinovať, nemuselo na prvý pohľad vyznieť vôbec zle, ale to by si v prvom rade museli urovnať to, ako majú jednotlivé pasáže filmu vyznieť. Takto z toho napokon vznikla pomerne zaujímavá, no prakticky ničím originálna zmes, pri ktorej jedno zhliadnutie bohato postačí. (55%) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Katherine Heigl a Josh Duhamel byli fajn, ta chemie mezi nimi celkem fungovala, ale scénář jim do huby vkládal takové kraviny, že jsem hlavně ke konci chtěl brečet, ale ne tolik dojetím, ale prostě tím, jak je to blbé a jak to nuceně musí vést přesně k takovému závěru, který jste očekávali. Ten konec mi prostě vadil a celkově srážel celkem dobře započatý film. ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Klasická romantika s pěknou Heigl a v pohodě Duhamelem, která spoléhá taky na roztomilost děcka jakožto obměkčujícího nástroje mýho hodnocení. No, stejně je to průměr, tak co se s tím srát, mě jenom tak něco neobměkčí. Každopádně najdou se tam i dobry momenty, ktery pobavijou, ale jinak je to těžce předvídatelny a tudíž né moc zajimavy... ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Poměrně slušné vyprávění o dvou prakticky neznámých lidech, které nepřízeň osudu donutí spojit své síly při výchově osiřelého batolete. Humoru minimum, romantiky o něco více a možná zbytečně dlouhé, přesto zajímavé a v mnoha ohledech poutavé a překvapivě reálně vyhlížející. Na jedno podívání neškodné. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

OMG - oÓo "TY" manipulačný Greg... citové rozpoloženie ústrednej dvojice o tom aký je život... tak predvidateľné, hlúpe, manipulatívne, presladené až mi je chuj*vo. Vmestit sa do 90 min. bol asi fakt problém, neuniesol som pohľad na Katherinu, ktorá očividne klame o svojom veku. "Milujem" US. spoločnosť a ich cit pre daný detail tzv. fun scén... kedy to už konečne skončí, dožijem sa vôbec toho?! To kiddo tomu niečo dalo, niečo malo... 4/10 ()

Galerie (41)

Zajímavosti (7)

  • Eric Messer (Josh Duhamel) ve filmu jezdil na anglickém motocyklu Triumph Scrambler. (Saur.us)
  • Jeden z členov štábu filmu, ktorý s Katherine Heigl (Holly) pracoval, ju popísal nasledovne: "Dokáže vás oberať o čas každý jeden deň. Problémy s kostýmom, nechce vyjsť z prívesu, každý deň spochybňuje scenár. Jej matka je zároveň aj jej manažérkou a celú vec ešte zhoršuje. Nikdy som nezažil nikoho, kto by sa ku mne správal tak vulgárne ako Nancy Heigl. Čokoľvek ste povedali, aj tak ste boli za idiota." (Raccoon.city)

Reklama

Reklama