Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přemůže láska alkoholismus? Mladá dívka Martina (V. Cibulková) chodí s Jardou (K. Roden), který si rád posedí s kamarády v hospodě. Na začátku vztahu to Martina nepociťuje jako problém, ale když otěhotní a zjistí, že Jarda neplní své sliby a je nespolehlivý, dívka se velmi rozmýšlí, jestli má vstoupit do manželství za každou cenu. Obavy, že alkohol může být pro Jardu důležitější než rodina, jsou namístě… (Česká televize)

(více)

Diskuze

Uživatel Lojz@ smazal svůj příspěvek.

Lojz@

Lojz@ (hodnocení, recenze)

Já nepřestanu, mrdám na to, zrovna jsem stáhl 8 piv a litr vodky!

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Docela slušný. A na přiblblej koment dobytka jen tolik, že blbeček, kterýho Roden hraje, je závislák vod první chvilky, takže Cibulková dělá scénky vcelku právem, tady fakt nejde o nějaký pivo po šichtě. Jenže kdyby její postava něco o alkoholismu tušila, nemámí na tom idiotovi žádný sliby, ale prchá, co jí nohy stačej. Mimochodem ten kretének neměl jen problém s chlastem, ale zároveň to byl nevyrovnanej psychopat. Přesně ten typ, co nakonec svoji partnerku zabije, když ho ona opustí.

Laliss

Laliss (hodnocení, recenze)

Vožrala Teplý vodnesl prázdný flašky do samoobsluhy, za utržené Kčs zakoupil Martínce ubrus a pak sestavil v hospodě na deseti pivech s rumem a pak se odpotácel za cérou do Textilu atam dárek důstojněpředal, dýchl na ni lihové páry a postěžoval si, že má nízkej tlak a tak musí užívat alkohol. Achjo

Pitomec

Pitomec (hodnocení, recenze)

Velká škoda, že si z tohoto filmu nevzala představitelka hlavní role ponaučení do svého vlastního života...

Reklama

Reklama