Reklama

Reklama

Černý chlapec

Trailer

Obsahy(1)

Příběh Pinkieho Browna, mladého, začínajícího, sociopatického gangstera, který při honbě za svými cíly nehledí na nic a na nikoho. Při jedné akci Pinkieho gangu, při které dojde k vraždě, se nechtěnou svědkyní stane mladá servírka z místní kavárny. Pinkie dostává úkol se s ní sblížit a získat od ní důkazy i mlčenlivost. Pinkiemu se oboje podaří, mladinká Rose se však pro něj stává stále větší přítěží, která ho svazuje a ohrožuje. Ochranou ruku nad Rose ale drží Ida, majitelka kavárny a známá jedné z Pinkeiho obětí. (MartinezZ)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (18)

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Sam Riley je guma. Jednoduše se na roli sociopatického psychopata Pinkieho šíleně nehodí a je to bohužel vidět. A díky němu trpí bohužel celá jeho skupina. Bohužel tu těch nesympatických hereckých projevů je hned několik. Avšak i přes těžce utahaný začátek se "Špalek" alespoň trochu zvedá v druhé půli a navíc díky atmosféře to dotahuje alespoň na ty tři hvězdy. Bohužel je to stále hodně málo. ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Působivě natočený film plný nesympatických postav. Hlavnímu hrdinovi v podání Sama Rileyho jsem od prvního momentu přála, aby si ho mocnější (a také stylovější, slušnější a pokrokovější) gansterská skupinka vedená panem Colleonim podala, a naivitě hlavní hrdinky se bohužel nevyrovná ani pětiletý capart, který věří, že v ČR nosí dárky Ježíšek a v USA Santa Claus. Andy Serkis pak v roli velkého mafiánského bosse zbytečně přehrává a z dobře situovaného boháče s vybranými způsoby dělá metrosexuálního homosexuála (byl-li to požadavek režiséra, hluboce se mu omlouvám) a ze zbytku postav dostane větší prostor už jen Helen Mirren, která pro mě jako jediná z hlavní čtveřice dostala roli, se kterou jsem se mohla aspoň trochu ztotožnit a sympatizovat s ní. Vím, že točit filmy plné sympatických záporáků ala Robert De Niro v Nelítostném souboji asi není zrovna ideální, ale bohužel to nic nezmění na faktu, že jediné, co jsem si mezi myšlenkami ve stylu: "Vem ten kámen a omlať ho Pinkiemu o hlavu," v tomto jinak hezky vizuálně ztvárněním filmu skutečně užila, bylo těch několik originálních scén aneb "má mě ráda, nemá mě ráda" nebo část týkající se jedné diktafonové desky. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Brighton Rock jsem odkládal asi tři roky a už vím proč. Film ohraničují výborný začátek a výborný konec, ale čas mezi nimi nenabízí prakticky vůbec nic. Jen naivní nudu a otravné ksichtění se Sama Rileyho, které místy působilo téměř parodicky. A nijak zvlášť mě neoslovila ani ostatní velká jména, což platí i pro esa jako jsou Helen Mirren nebo John Hurt. Čestná výjimka patří Andree Riseborough, která jako jediná působila důvěryhodně, ale na druhou stranu její postava byla tak blbá, že se nad ní dalo jen bezmocně krčit rameny. Originál neznám a ani si ho pouštět nebudu, ale nemyslím si, že by mohl být horší. 30% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

NEKLIDNÉ MLÁDÍ, ZPUSTOŠENÁ A ZNESVÁŘENÁ OBLAST ... MEZI DVĚMA VĚČNOSTMI....... /// Nezkušená Rose neví, čeho jsou lidé schopni. A zrovna ona má smůlu, že se dostává do ,,zájmu“ Pinkieho gangu. ŽÁDNOU ŽENSKOU SI NEMŮŽEŠ BEJT JISTEJ. Smrt Freda Halea vyvolává v Brightonu nějaký otázky, stejně jako vztah Rose – Pinkie. Je to láska? Má vztah HODNÁ – ZLÝ šanci? (Nebo tě jen využívá ?) V tomhle filmu není nic důležitějšího než JEJICH láska (???). Další dramatický drama o (nerovným) vztahu psychopata a krávy, na pozadí malilinkatý gangsterky. To ostatní kolem jen přicmrndává a není to ani důležitý, ale ani nepodstatný. Zvláštní film, kterej se dá stejně tak dobře ,,vidět“ jako nechat spadnout do propadliště filmových dějin. JE MI JEDNO, CO ŘÍKAJÍ OSTATNÍ. O LÁSCE NEMÁTE ANI PONĚTÍ! Láska je láska..... a zázraky se dějí. I kdyby je seslalo samo peklo. MILUJI TĚ! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, k čemu je dobrej Brightonskej špalek. 2.) Nechápu, proč nenosit v kapse kyselinu sírovou. 3.) Thx za titule ,,M0LLY“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatné, ale nějak mi chyběla hloubka příběhu uprostřed filmu, takže začátek i konec dobré, zbytek ale nedokáže získat pozornost a uspává. Jediná postava, které jsem nedokázal roli uvěřit, byla Rose, jejíž bezbřehá naivita neměla hranic. ~~~ Viděl jsem, časem zapomenu a připomínat nebude už třeba. ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama