Reklama

Reklama

Ally Darling pracuje v marketingu, ale její práce jí přináší jen nudu a šeď. Když si toho všimnou šéfové, dostane výpověď. K tomu všemu se navíc dočte, že až devadesát šest procent žen, které měly více než dvacet milenců, se už nikdy nevdá. Ally proto začne počítat, až dojde ke kritické hranici devatenáct, a je v šoku. Rozhodne se žít cudně, dokud nepotká toho opravdu pravého muže, ale vše se zvrtne, když se vyspí se svým šéfem. Pak ale Ally přijde na myšlenku, že svého osudového muže musí najít mezi těmi, kteří už byli jejími milenci. Pomoc při hledání jí nabídne sexy soused, jehož táta byl policistou a on po něm podědil detektivní sklony. Teď se schovává u Ally před svými známostmi na jednu noc a bere ji jako jedinou ženu, u níž se nemusí přetvařovat. Vlastně jsou si dost podobní. (TV Nova)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (268)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Trochu zdlouhavé, ostatně plácat dvouhodinovou stopáž na romantickou komedii je dost, trochu klišovité, ke konci vlastně už poměrně dost (ačkoli hláška: "Tohle je blbost, proč jsem na něj nepočkala doma?" to dobře uzemňuje), každopádně příjemně obsazené (Faris a Evans jsou mými oblíbenci), pohodové a i na ty dvě hoďky slušně odsýpající. ()

Sammya 

všechny recenze uživatele

Chris Evans dobrej, o tom žádná, Annu jsem nemohla vystát, ta ženská má děsně vychlastanej hlas, rvalo mi to uši. Přehlídka skvělých herců jako jejích ex-přítelů pobavila. Pustila jsem si to kvůli tomu, že je tam i Zachary Quinto (haha) a jo, celkem jsem se pobavila, nejvíc asi u scény s jejím falešným anglickým přízvukem. Ale taky jsem párkrát měla chuť to vypnout, jak to bylo trapný. Asi si to už znova nepustím. Btw. český překlad názvu je úplně mimo. ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Takhle nějak si představuju pojem "eRkový film" - nijak upejpavý, ani žádná úchylárna. Bohužel takhle nějak taky vypadá tuctová otřepaná romantická komedie, což není samo o sobě zlé, ale s podobným scénářem jsem už viděl pár lepších. Ačkoliv označení "komedie" má své rezervy. Zasmál jsem se 3×; ale budiž, není tu snaha o humor za každou cenu, po neslaném nemastném začátku přijde sympoatická romantická pasáž, a vzhledem k náladě to je pozitivní film. Není vyloženě špatný, dalo by se říct průměrný, jen nenabídne nic navíc. # příběh 5 | hudba 6 | humor 3 | akce 1 | napětí 0 | pustil bych si znovu 4 ()

Lamiczka 

všechny recenze uživatele

Tolik obehrané téma, jak si sousedi, léta míjející se bez sebemenšího zájmu o sebe, najednou k sobě najdou cestu a zjistí, kupodivu taktéž náhodou, jak si rozumí a že vyvýjející vztah by možná mohl mít i něco do sebe .. oddychovka dostačující, ale takových tu už bylo, nic originálního, navíc hercům to nevěříte ani náhodou a Annu bych za její přehrávání snad umlátila po půlce filmů palicí, tragédie celkem! ()

Dixiee 

všechny recenze uživatele

Zcela nezáživná romantická komedie. Hlavní představitelka mi je naprosto protivná, jak svým hlasem tak neustálým přehráváním. Připojte si k tomu neustále svlečeného Chrise Evanse, který svým hereckým výkonem také dvakrát neoslňuje. A na tom že má stát dobrý film? Výsledek je podprůměrný a lituji času, ktetrý jsem filmu obětovala. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • Snímek byl natočen na motivy knihy "20 Times a Lady" od Karyn Bosnak. (Terva)
  • V čase 1:45 nasedá Ally (Anna Faris) do auta, aby se vydala opět na cestu v hledání. Po rozjezdu si odškrtává svatební událost a v momentě, kdy odloží papír, je na tachometru auta ručička na 0 mp/h. (WillyMarks)

Reklama

Reklama