Reklama

Reklama

Malý sáček diamantů jejich svět obrátil vzhůru nohama. Co na tom, že se jim do rukou dostal náhodou. Teď po nich pátrá policie i gang zlodějů, kteří chtějí kradené zboží zpět. Až dosud měly obyčejné holčičí starosti: Joanne nenáviděla práci v supermarketu, Cassandra se chystala na první rande se svou internetovou známostí, Kerrys hledala podnájem pro svou lesbickou milenku a Shannon těžce nesla, že její matka opustila rodinu kvůli milenci. Teď je všem čtyřem dívkám souzeno trávit následující tři dny ve dvou městech a dopředu tuší, že na nic z toho, co jim osud chystá, nikdy nezapomenou. Pokud ovšem přežijí… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (69)

Fr 

všechny recenze uživatele

4 holky. 3 dny. 2 města. 1 příležitost. CO BY SE TAK MOHLO POSRAT??..... Opravdu neobvyklá skládačka. Holčičí trable řízlý pytlíčkem diamantů v příbězích, jejichž zajímavost je neskutečně kolísavá a nutí mě je hodnotit samostatně..... (Shannon 2*/ Cassandra 4* / Kerrys 3* / Joanne 4*), protože holky jsou tu společně jen chvilku. A i když dělají věci, o kterých si obyčejní lidé jen vyprávějí – je mi to často jedno! A tak jediná vzpomínka patří alespoň Kevinu Smithovi. Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Jsem sběratelem kalhotek se zajímavými nápisy. 2.) Chtěl bych ukázat dceři (přítelkyni), že internet je nebezpečnej. 3.) Nevím, jak ztrestat bratra. PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Docela slušná oddechovka s krásnýma holkama, která má svižné tempo, solidní atmosféru a občas lehce satirický nádech. Koncept scénáře rozděleného do čtyř příběhů sice nijak inovativní není, něco podobného jsme už viděli třeba ve Vantage Point, i když tady to je prezentováno zase trochu jinak. Co mi vadilo, byl rychlý střih, díky kterému některé akčnější pasáže působily dost chaoticky. Z představitelek hlavních rolí bych vyzdvihl především upovídanou a svým způsobem kouzelnou Emmu Roberts. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Tohle se vůbec nepovedlo. Vizuál s prošlou záruční lhůtou. Snaha o neotřelé zpracování ztroskotává na chabé a otřepané zápletce s ukradenými diamanty a na nerozhodném přešlapování, do jakého žánru film, vlastně po všech těch peripetiích čtyř nesnesitelných kravek, zařadit. Příběh se totiž točí kolem čtyř nejlepších kamarádek, přičemž každé z nich je věnován jeden mini příběh. Jedna má sklony k depresím a čmárá po zdech, druhá je blbá blondýna a to jsem si myslel, že je to jen mýtus, která se zamiluje do cizího kluka z netu, se kterým si chatuje, a ten, jak se záhy ukáže, vystupuje pod falešným profilem, třetí je lesba, co se nesnáší s bráchou a se čtvrtou prožijeme ne úplně nudnou noc na otravné noční směně v mini marketu, kde dojde právě k inkriminované loupeži diamantů ze sejfu. Jenže ta je natolik nepravděpodobně provedená, že je to až trapné. Když režisér nevěděl, jak dál, prostě holky svlékl.Ty čtyři mini příběhy jdoucí pozpátku v závěru vyústí v jakési rozbředlé finále, kdy jsem ani pořádně nepochytil, o co vlastně ve filmu šlo a proč se to tak dlouho řešilo. Kámošky byly opravdu nesnesitelně podané, a o ostatních postavách se rovněž nedá napsat nic pozitivního, včetně režiséra, který si zahrál zlodějíčka. Nijak to z té bídy nevytrhla ani epizodní účast režiséra Smithe a zpěvačky Eve. Všechno špatně, střih několika jakoby akčních scén byl nezvládnutý, trapka, co hrála "vražedkyni" zvládající na výbornou bojové umění, byla k smíchu, když vyřídila na ulici skupinku mladých darebáků několika nepovedenými kopy a celkově bych to shrnul, že holky v Londýně to asi nemají lehké, ale film o nich byl těžce nestravitelný, dost trapný a nekonečně nudný. Nikdy víc 20% ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Noel Clarke je sice dobrý herec, ale špatný herec. Po sérii Kidulthood, Adulthood jsem čekal film v podobném žánru a dostali se ke mně 4 krátké povídky v podstatě o ničem. 4 hezké holky (a že jsou doopravdy krásné, nevěděl bych, kterou si vybrat dřív) se zapletou do krádeže s diamanty, ale o tom to vlastně vůbec není, je to pouze o tom ukazovat tyto krásné holky co nejvíce času ve spodním prádle. Potěší minirole Kevina Smithe... ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

4 holky, 3 dny, 2 města a jedna příležitost. Co by se tak mohlo posrat? V zásadě jde o retrospektivně vyprávěný příběh z pohledu 4 slečen, tak trochu obšlehnutý z Vantage Point. Film je něčím mezi teen komedií a drsnou kriminálkou. Kdyby tam nehrála Emma Roberts, asi bych se k filmu nikdy nedostal, ale i přes počáteční rozčarovanost se z toho stala povedená adrenalinová skládačka, která to, co ztrácí na komplexnosti děje, dohání vtipem a povedenými dialogy. Kombinace je to vskutku prazvláštní, ale ve výsledku docela dobře funguje a vše do sebe příjemně zapadne. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v anglickém Londýně, v americkém New Yorku a ve studiu Pinewood. (Terva)
  • 4.3.2.1 je zkratka pro 4 dívky, 3 dny, 2 města a 1 šanci. (Terva)

Reklama

Reklama