Reklama

Reklama

Russell Brand vytvořil po svém postavu roztomilého miliardáře Arthura Bacha, nezodpovědného sympaťáka, který celý život spoléhá na to, že ho z maléru vždycky dostanou dvě věci: jeho obrovské bohatství a celoživotní chůva Hobsonová (nositelka Oscara ®* Helen Mirren). Teď ho ale čeká osudová výzva: musí si vybrat mezi domluveným manželstvím s ambiciózní manažerkou Susan (Jennifer Garner), které by mu pojistilo jeho luxusní životní styl, a nejistou budoucností s tím, co se za peníze koupit nedá - jeho pravou láskou Naomi (Greta Gerwig). S nekonvenční pomocí Hobsonové podstoupí Arthur nejdražší riziko svého života a v nové verzi oscarové®* romantické komedie se naučí, co znamená být mužem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (287)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $33,035,397Tržby Celosvetovo $47,787,943Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,581,404 //počet predaných kusov 68,787 Tržby za predaj DVD v USA $5,591,527 //počet predaných kusov 374,885║ Klasická trapošina. /20%/ ()

Fr 

všechny recenze uživatele

...A KAŽDÝ MUŽ MUSÍ ZBLEDNOUT PŘI SROVNÁNÍ S OSLNIVÝM PESTRÝM PROGRAMEM, KTERÝM JE ARTHUROVA SPOLEČNOST..... /// Pohádka (?) o tom, jak nesmírně bohatej, štědrej a dobrosrdečnej alkoholik, jehož život je fraškou (ale zajímavou!), našel štěstí u chudý dívky. R. Brand tyhle hýřící týpky zvládá. Také sympatická ,,Mary Poppins v přechodu“ - H.Mirren, přispěje svoji troškou do mlejna. Baví mě jeho výstřednosti, jejich slovní eskapády. Trochu štve ta romantická slaďárna (FŮJ!!!), ale co, tak to ve skutečným světě, kde jezdí batmobil chodí. Dám 4*, protože jsem se bavil. Jinak nečekejte víc než (lehce upravený???) remake (kterej šel mimo mě) a film o nezodpovědným chlápkovi, který se nakonec polepší a najde lásku. (Tak že by proto?) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Věřím, že peníze vytvářej radost, vzrušení, akrobaty, PEZ hlavy a .... . 2.) Dokázal bych skočit do postele se třemi evropskými princeznami najednou a nic si pak nepamatovat. (Ani to, že jsem 2 pozvracel a u tý třetí mi selhal močový..... no to je jedno...). 3.) Převlíkám se za Batmana a můj řidič je Robin (jako převlečenej...). 4.) Zjistím, že VŽDYCKY to jsou ty nenápadný! /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Arthur nenabizi nic moc originalniho. Brand hraje opet toho samyho dobytka jako kdekoliv jinde, kterej dela vytrznosti na verejnosti, neustale chlasta a ma naprosto sileny kecy. Akorat, ze tady muze jeste pracovat s 950 milionama, takze jsou ty uchylarny v krapet vetsim meritku. Pribeh taky nenabizi nic moc originalniho a jeho vyvoj je vicemene jasnej od prvni do posledni minuty. Ale prave Brand, kterej opravdu vypada jak strhanej alkoholik, co nevi, co s penezma a vedlejsi postavy typu chuvy Mirren, ridice Guzmana, magora Nolteho a roztomily Gerwig vytahujou film do nadprumeru a dokazou dobre podat sebe studipnejsi for. Kterejch tu je opravdu dost, nastesti sem tam i neco originalniho a ne nejaky humusarny, i kdyz na skoro dvouhodinovy stopazi filmu precejen misty dochazi dech. Od Branda se bohuzel ale misty chce i nejakej dramatictejsi vykon a ten mu bohuzel moc nejde. Celkove ale povedena, prijemne natocena a vtipna komedie, takze s klidem muzu dat 4*. ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Nikdy bych nečekal že to řeknu, ale Russell Brand mě jako rebel přestal bavit. Možná to je tím, že tady kombinuje polohu rebela a přerostlého dítěte (to je mi panečku antagonismus - v překladu pro méně vzdělané píčovina). A to pak se mnou mají filmy těžké když mě nebaví hlavní postava. Na druhou stranu se musí nechat, že se v Arthurovi najde na dnešní dobu poměrně dost vtipných (čti vážně vtipných ne pseudo-vtipných) či jinak povedených situací a tím za mě má velmi výrazné plus. Ani ten typický sentiment a standartní rom-comové situaci mi tolik nevadily, snad jako by si z nich Winer i místy dělal srandu. Jasně že to nakonec zase skončí typickým hollywoodským modelem, ale tenktokrát mi prostě jeho balení nepřišlo zas tak úplně hloupé. No ale přesto, ten nudící Russell Brand... No co, třeba příště už mu dá někdo jinou roly. A když ne jinou, tak alespoň to snad už příště bude bez toho polovičního dítěte. Za tři z odřeným zrcátkem od Batmomobilu. Who wouldn't want to marry a sexy clown. ()

OG_Swifty odpad!

všechny recenze uživatele

Obsah, neboli oficiální text distributora, lže hned v první větě, protože miliardář Arthur Bach není ani trochu sympaťák, nýbrž debil s velkým D na začátku. Jeho opilecké excesy nejsou ani trochu vtipné, samotný Russell Brand je ubožák a pravá láska Naomi v podání hnusný Grety Gerwig to jenom podtrhla. Odpad. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (13)

  • Je to již podruhé ve dvou letech, co byla postava původně ztvárněna Johnem Gielgudem v moderním remaku přepsána na ženu a obsazena Helen Mirrenovou. Gielgud hrál v Prospero's Books (1991) pana Prospera, zatímco Mirrenová si zahrála paní Prosperovoou ve filmu The Tempest (2010). (FFilipCZ)
  • Celovečerní debut režiséra Jasona Winera. (HellFire)

Související novinky

Ben Stiller zdraví ze záhrobí

Ben Stiller zdraví ze záhrobí

16.10.2011

To není bizarní forma nekrologu. Jeden z nejúspěšnějších komiků současnosti je pořád mezi námi. Horší to bude s jeho postavou v mírně hororové komedii Rentaghost, kterou Tom Lennon a Robert Garant … (více)

Reklama

Reklama