Reklama

Reklama

Russell Brand vytvořil po svém postavu roztomilého miliardáře Arthura Bacha, nezodpovědného sympaťáka, který celý život spoléhá na to, že ho z maléru vždycky dostanou dvě věci: jeho obrovské bohatství a celoživotní chůva Hobsonová (nositelka Oscara ®* Helen Mirren). Teď ho ale čeká osudová výzva: musí si vybrat mezi domluveným manželstvím s ambiciózní manažerkou Susan (Jennifer Garner), které by mu pojistilo jeho luxusní životní styl, a nejistou budoucností s tím, co se za peníze koupit nedá - jeho pravou láskou Naomi (Greta Gerwig). S nekonvenční pomocí Hobsonové podstoupí Arthur nejdražší riziko svého života a v nové verzi oscarové®* romantické komedie se naučí, co znamená být mužem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (287)

LukeUp 

všechny recenze uživatele

Překvapivě celkem vtipná komedie o jednom rozmazleném milionáři, který bez své chůvy a peněz od maminky není schopný téměř ničeho, tak se maminka naštve a řekne, že se musí oženit, jinak o všechno přijde. Pěkně obsazený film, bavil mě hlavně taťka Arturovy nastávající, takového psychopata bych v rodině vážně nechtěl. :-) ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Takové velké dítě s obrovskou zálibou v alkoholu. Russell Brand vypadal jako úchyl, ale ve své roli se musel docela pěkně vyřádit. Jeho pohyby a ksichtíky jsou nezapomenutelné. Skoro jako by se ten člověk zhlédnul v Jimovi Careym. Brand je tady až příliš výrazný a výstřední. Na štěstí jsou tu ale herečky, které to všechno zachraňují, hlavně teda Helen Mirren. Ta jako chůva neměla chybu. V původním Arthurovi byla taky taková osoba, ale nebyla to žena. ()

Reklama

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Arthura Bacha, tohoto zhýralého multimilionáře by vlastně bylo vcelku fajn sledovat, nezlobil bych se za seriál, v němž by učinkovával on či charakter jemu podobný, ovšem za předpokladu, že by nedošlo k míšení s jakoukoli romantickou linií. Naomi - i přes slušný casting, Greta Gerwig působí přirozeně, a nešlo by se tudíž divit milionáři, který by se v ní okouzlil - kazí obstojně rozjetý námět, na ránu kladivem do hlavy je ovšem ten psychologizující motiv - matka na mě celý život sere, proto chlastám a chovám se tak, jak se chovám... směšně morální a laciné... Celkem škoda, na výslednou to mohlo dopadnout i lépe, svůj průměr si to ale řekl bych zachovává... 50% ()

Jermann 

všechny recenze uživatele

Tou svou zhýralostí a všudypřítomným chlastem Arthur zprvu nápadně připomíná Karen z W&G, .. což je velmi dobrý základ. Jakmile se ale zamiluje do roztomilé talentované chudinké průvodkyně, stane se z něj kňučivé štěňátko a druhá polovina filmu je pak už jen klasickou romantickou komedií bez větších překvapení. Bez dokonale sehraného dua Mirren - Brand bych se pravděpodobně vůbec neobtěžoval .. ti dva se hledali .. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Výborná odpočinková komedie, kterou táhne hlavně výborný Russel Brand. Ten sice hraje opět postavu místy až nápadně podobnou Aldousi Snoowi, ale i tentokrát to na mě výborně fungovalo. Záda mu navíc kryje neméně skvělá Helen Mirren a zbytek obsazení je také velmi fajn. Humorných scén je zde víc než dost a celé to navíc hodně rychle uteče. Pro fanoušky Russella Branda jasná volba. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (13)

Související novinky

Ben Stiller zdraví ze záhrobí

Ben Stiller zdraví ze záhrobí

16.10.2011

To není bizarní forma nekrologu. Jeden z nejúspěšnějších komiků současnosti je pořád mezi námi. Horší to bude s jeho postavou v mírně hororové komedii Rentaghost, kterou Tom Lennon a Robert Garant … (více)

Reklama

Reklama